Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Το ερωτοσκόπιο της Κυριακής (25/8)

Ζώδια σήμερα: Το ερωτοσκόπιο της Κυριακής (25/8)
Ζώδια: Τι προβλέπει το ερωτοσκόπιο της Κυριακής 25 Αυγούστου για τα 12 ζώδια.

Ζώδια: Τι προβλέπει το ερωτοσκόπιο της Κυριακής 25 Αυγούστου για τα 12 ζώδια.

Κριός

Βουτήξτε σε βαθιά νερά, ειδικά σε ό,τι αφορά τη σχέση σας.Κάτι που νομίζατε ότι δεν μπορείτε να διαχειριστείτε, εξελίσσεται σε κάτι που χρειαζόσασταν τόσο εσείς όσο και ο/η σύντροφός σας. Να είστε τολμηροί και να κοιτάτε πάντα μπροστά.

Ταύρος

Τον τελευταίο καιρό, ο/η αγαπημένος/η σας είναι κάπως αφηρημένος/η αλλά και εσάς σας απασχολούν αρκετά πράγματα. Όταν όμως ο κόμπος φτάσει στο χτένι, θα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να σας βοηθήσουν. Έχετε τους εμπιστοσύνη.

Δίδυμοι

Είναι εξαιρετικά σημαντικό για εσάς να έχετε το προβάδισμα, απλά βεβαιωθείτε ότι δεν πιέζετε τα πράγματα στη σχέση σας. Αν κινηθείτε με πιο γρήγορους ρυθμούς απ΄ ότι πρέπει μπορεί στην πραγματικότητα να μπλοκάρετε τη σχέση σας. Πηγαίνετε με το ρυθμό σας και παράλληλα σεβαστείτε τις ανάγκες του/της συντρόφου σας.

Καρκίνος

Ξέρετε εκείνο το ρητό που λέει ότι οι λαοί έχουν την κυβέρνηση που τους αξίζει; Τα άστρα λένε ότι ήρθε η ώρα να το εφαρμόσετε και στη ζωή σας. Απαιτήστε αυτά που θέλετε από τη σχέσης σας και το πιθανότερο είναι ότι θα τα πάρετε.

Λέων

Θα γλιτώσετε από ταλαιπωρία τόσο εσάς όσο και τον/τη σύντροφό σας αν επιμείνετε να κάτσετε κάτω και να τακτοποιήσετε μερικές ασήμαντες λεπτομέρειες. Αφού θα έχετε διεκπεραιώσει τα ζητήματα της καθημερινότητας, θα μπορέσετε να κάνετε κάτι πιο διασκεδαστικό μαζί.

Παρθένος

Είναι εύκολο να παρασυρθείτε από τις παρορμήσεις σας, αλλά πραγματικά έτσι θέλετε να διαχειριστείτε τη σχέση σας – ή οποιοδήποτε άλλο σημαντικό κομμάτι της ζωής σας; Είναι καιρός να κάνετε ένα διάλειμμα πριν προχωρήσετε στην επόμενη σας κίνηση.

Ζυγός

Τα άστρα λένε ότι η σημερινή μέρα είναι ευνοϊκή για ενέργειες που θα βελτιώσουν τη σχέση σας. Ψάξτε βαθιά στην καρδιά σας και δείτε τι θέλετε να κάνετε: Τι θέλετε εσείς, όχι οι γονείς σας, η κοινωνία ή τα περιοδικά. Στη συνέχεια επεξεργαστείτε το με τον/την αγαπημένο/η σας.

Σκορπιός

Μια καινούργια πρωτοβουλία καταφέρνει να σηκώσει εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας από τον καναπέ και σας βγάζει έξω στον κόσμο κα μάλιστα πάνω στην ώρα. Δεν θα γίνετε σαν αυτά τα ζευγάρια που το μόνο που κάνουν είναι να βλέπουν τηλεόραση! Βγείτε εκεί έξω και ζήστε!

Τοξότης

Το να βουτάτε απλά το δαχτυλάκι σας σε αχαρτογράφητα νερά δεν σας ικανοποιεί – – θα πρέπει να βουτήξετε για τα καλά! Ο/Η αγαπημένος/η σας παρασύρεται από τον ενθουσιασμό σας. Είναι γεγονός ότι εσείς οι δύο είχατε καιρό να αισθανθείτε τόσο καλά για κάτι!

Αιγόκερως

Θέλετε να υλοποιήσετε ένα σχέδιο αλλά πριν ξεκινήσετε, εσείς οι δύο θα πρέπει να ξέρετε ακριβώς πού πάτε να μπλέξετε. Ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά – μην ονειρεύεστε απλά αυτά που θέλετε να συμβούν.

Υδροχόος

Ξεστομίζετε κάτι και ο/η αγαπημένος/η σας δεν μπορεί να πιστέψει ότι είπατε το ίδιο πράγμα που σκεφτόταν και εκείνος/η (αλλά που ποτέ δεν θα τολμούσε να πει δυνατά). Με το να ακολουθήσετε το ένστικτο σας, σώζετε την κατάσταση για άλλη μια φορά!

Ιχθύες

Οι νέες ιδέες έχουν διπλό αντίκτυπο τώρα, οπότε βεβαιωθείτε ότι εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας είστε προετοιμασμένοι για αυτό που θα συμβεί στη συνέχεια. Παρόλο που είστε και οι δύο έτοιμοι για κάποιες μεγάλες αλλαγές, η ταχύτητα με την οποία θα συμβούν μπορεί να σας εκπλήξει!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments