Αθλητισμός

Viral: Πρώην NBAer, με μεγάλη περιουσία, κατέληξε άστεγος και πεινασμένος (pic)

Viral: Πρώην NBAer, με μεγάλη περιουσία, κατέληξε άστεγος και πεινασμένος (pic)
Viral έχει γίνει η εικόνα πρώην σταρ του NBA. Μια εικόνα που δυσκολεύεσαι να πιστέψεις για το που κατάντησε.

Viral έχει γίνει η εικόνα του πρώην σταρ του NBA, ο οποίος κυριολεκτικά βρέθηκε από τα… σαλόνια στα… αλώνια. Και πλέον είναι άστεγος και πεινασμένος. Πριν λίγα χρόνια πρωταγωνιστούσε στο NBA, αλλά και τα… κουτσομπολίστικα περιοδικά των ΗΠΑ, για τη σχέση του με τη μητέρα του Λεμπρόν Τζέιμς. «Το έχετε ακούσει: ο Λεμπρόν Τζέιμς δεν παίζει καλά επειδή έμαθε πως η μητέρα του κοιμόταν με έναν συμπαίκτη του», αναφέρει δημοσίευμα του «Deadspin». Η σχέση δεν επιβεβαιώθηκε από επίσημα χείλη, όμως το… ρεπορτάζ της εποχής έκανε λόγο για ένα ακόμα «κρυφό ζευγάρι» στον χώρο του ΝΒΑ. Από τότε η ζωή του Ντελόντε Γουέστ φαίνεται να έχει πάρει πια την κάτω βόλτα.

Παρότι κέρδισε πάνω από 16 εκατ. ευρώ από την καριέρα του στο μπάσκετ, κατά την οποία αγωνίστηκε σε 432 ματς του κορυφαίου πρωταθλήματος (μέσο όρο 9,7 πόντους, 3,6 ασίστ, 2,9 ριμπάουντ και 1,1 κλεψίματα), πλέον δηλώνει άστεγος και η εικόνα του προκαλεί θλίψη. Μία φωτογραφία του μάλιστα έγινε viral, καθώς τον δείχνει σε πραγματικά, απελπιστική κατάσταση, θυμίζοντας ελάχιστα το παρελθόν του.

Βέβαια δεν είναι λίγοι αυτοί που διατηρούν τις επιφυλάξεις τους για την φωτογραφία. Στο παρελθόν είχε κυκλοφορήσει φωτογραφία που τον έδειχνε να ζητιανεύει, με τον ίδιο να το διαψεύδει, τονίζοντας ότι βοηθούσε άστεγους.

Δείτε την εικόνα του:

Δείτε μερικές από τις καλύτερες στιγμές της πλούσιας καριέρας του

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments