Ελλάδα

Τραγωδία στον Πόρο: Η στιγμή που το ελικόπτερο πέφτει στα καλώδια της ΔΕΗ (vid)

Τραγωδία στον Πόρο: Η στιγμή που το ελικόπτερο πέφτει στα καλώδια της ΔΕΗ (vid)
Τραγωδία στον Πόρο: Ένας Δανός τουρίστας κατέγραψε σε βίντεο τη στιγμή του το ο ελικόπτερο πέφτει στα καλώδια στον Πόρο και εκρήγνυται.

Τραγωδία στον Πόρο: Νέο συγκλονιστικό βίντεο από την πτώση του ελικοπτέρου με τους τρεις νεκρούς είδε το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες. Το βίντεο κατέγραψε ένας Δανός τουρίστας (ο 22χρονος Στίαν Μπρέντμο Σίβερσεν), από σκάφος στο λιμάνι του νησιού. Το βίντεο, που δημοσιεύει το saronicmagazine.gr, σοκάρει, καθώς φαίνεται καρέ-καρέ το μέγεθος της έκρηξης, τη στιγμή που το ελικόπτερο προσκρούει στα καλώδια της ΔΕΗ.

Το βίντεο αναρτήθηκε στη νορβηγική ιστοσελίδα vg.no, που φιλοξενεί και δηλώσεις του 22χρονου Δανού. Ο Σίβερσεν δηλώνει συγκλονισμένος, ενώ λέει ότι έτυχε την ώρα εκείνη να δοκιμάζει τη νέα κάμερα του φίλου του, και γι’ αυτό κατέγραψε την τραγωδία.

Δείτε το βίντεο:

Εφτά στις δέκα πτώσεις ελικοπτέρων στην Ελλάδα οφείλονται σε καλώδια της ΔΕΗ

Η τραγωδία στον Πόρο με τον θάνατο του 57χρονου χειριστή ελικοπτέρου Νίκου Καρυστινού και των δυο Ρώσων επιβατών άνοιξε, ξανά, τον «μαύρο» φάκελο των δυστυχημάτων με ελικόπτερα στην Ελλάδα. Τη στιγμή που το μαύρο κουτί του μοιραίου ελικοπτέρου μεταφέρεται στην Ιταλία για να εξεταστούν όλες οι λεπτομέρειες της τραγωδίας, ανατριχιαστικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στην επιφάνεια για τα αεροπορικά ατυχήματα και δυστυχήματα με ελικόπτερο στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο OPEN TV ο κυβερνήτης Πολιτικής Αεροπορίας και πρόεδρος της Ένωσης Χειριστών Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, «τα καλώδια (σ.σ. της ΔΕΗ) εμπλέκονται στο 70% των πτώσεων ελικοπτέρων» που καταγράφονται στην Ελλάδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments