Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Το ερωτοσκόπιο της Δευτέρας (26/8/19)

Ζώδια σήμερα: Το ερωτοσκόπιο της Δευτέρας (26/8/19)
Ζώδια σήμερα: Το ερωτοσκόπιο της Δευτέρας (26/8/19) και οι συμβουλές του για τα 12 ζώδια.

Ζώδια σήμερα: Το ερωτοσκόπιο της Δευτέρας (26/8/19) και οι συμβουλές του για τα 12 ζώδια.

Κριός

Μην φοβάστε να είστε αυθόρμητοι σήμερα. Αν έχετε μια ιδέα που σας φαίνεται τρελή και διασκεδαστική μοιραστείτε τη με τον/την αγαπημένο/η σας. Ο ενθουσιασμός σας θα σας διευκολύνει να τους πείσετε να σας ακολουθήσουν.

Ταύρος

Είστε τόσο ενθουσιασμένοι με όλα αυτά τα όμορφα πράγματα που έχετε ετοιμάσει, που δυσκολεύεστε να περιμένετε να τα δείτε να πραγματοποιούνται. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το παρόν – κάθε μέρα με τον/την αγαπημένο/η σας είναι λόγος για να γιορτάζετε.

Δίδυμοι

Εκφράστε τις επιθυμίες σας στον/στην αγαπημένο/η σας αλλά μην το παρακάνετε και φανείτε άπληστοι. Πείτε τους μερικά πράγματα που θα σας έκαναν χαρούμενους και βεβαιωθείτε ότι θα τους ρωτήσετε τι θα τους έκανε ευτυχισμένους επίσης.

Καρκίνος

Κάτι σας έχει κάνει καχύποπτους σήμερα. Πριν αρχίσετε να αντιδράτε υπερβολικά και κάνετε σκηνή στον/στην σύντροφό σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε όλες τις πληροφορίες. Το πιθανότερο είναι ότι υπάρχει μια απλή και λογική εξήγηση.

Λέων

Απολαμβάνετε να μαθαίνετε καινούργια πράγματα, ειδικά όταν σας τα μαθαίνει ο/η σύντροφός σας. Δώστε τους την αμέριστη προσοχή σας και πείτε τους ότι είστε πάντα διαθέσιμοι για ιδιωτικά μαθήματα.

Παρθένος

Η σκληρή σας δουλειά δεν περνά απαρατήρητη. Παρόλο που μπορεί να μην σας το λένε, ο/η αγαπημένος/η σας ξέρει ότι είστε πρόθυμοι να κάνετε σχεδόν τα πάντα προκειμένου να πετύχει η σχέση σας.

Ζυγός

Μην αφήνετε μια διαφωνία με τον/τη σύντροφό σας να σας χαλάσει τη μέρα. Έχετε την ικανότητα να μετατρέψετε μια άσχημη κατάσταση σε κάτι θετικό. Πείτε στον/στην σύντροφό σας ότι ακούτε προσεκτικά όσα λένε και παίρνετε τις ανησυχίες τους στα σοβαρά.

Σκορπιός

Σκεφτείτε μήπως ξεκινήσετε ένα καινούργιο πρόγραμμα γυμναστικής με τον/την αγαπημένο/η σας. Δεν θα είναι εύκολο να σηκωθείτε από τον καναπέ και να πάτε στο γυμναστήριο, αλλά τα οφέλη που θα αποκομίσετε θα αξίζουν τον κόπο. Εξάλλου θα έχετε περισσότερη ενέργεια για τις μεταμεσονύκτιες δραστηριότητές σας.

Τοξότης

Έχετε πολλά πράγματα να διεκπεραιώσετε σήμερα. Αντί να προσπαθείτε να τα κάνετε όλα μόνοι σας, ζητήστε από τον/τη σύντροφό σας να σας βοηθήσει. Μαζί θα καταφέρετε να κάνετε περισσότερα πράγματα σε λιγότερο χρόνο και θα το διασκεδάσετε.

Αιγόκερως

Μπορεί να χρειαστεί να αναβάλλετε κάτι που ανυπομονούσατε να κάνετε με τον/την αγαπημένο/η σας. Βρείτε ένα εναλλακτικό σχέδιο προς το παρόν και επιστρέψτε στην αρχική σας ιδέα όταν η στιγμή θα είναι πιο κατάλληλη.

Υδροχόος

Αποφύγετε να επαναλαμβάνετε τα ίδια μοτίβα συμπεριφορών στη σχέση σας. Αν βρεθείτε να κάνετε τα ίδια και τα ίδια, σκεφτείτε μήπως κάνετε μια αλλαγή. Ο τρόπος για να διατηρήσετε το ενδιαφέρον και των δυο σας αμείωτο, είναι να κρατάτε τη σχέση σας ανανεωμένη.

Ιχθύες

Μπορεί να νιώθετε ότι τα πάντα φαίνονται αινιγματικά σήμερα. Αν όλα σας μοιάζουν ασαφή, βάλτε τα δυνατά σας για να καταλάβετε τι συμβαίνει αλλά μην αγχωθείτε κιόλας για αυτό. Ο/Η σύντροφός σας θα είναι στο πλάι σας για να σας καθοδηγήσει.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments