Αθλητισμός

Δεν φαντάζεσαι ποιος ποδοσφαιριστής είναι πρώτος σε αναζητήσεις σε site ερωτικού περιεχομένου

Δεν φαντάζεσαι ποιος ποδοσφαιριστής είναι πρώτος σε αναζητήσεις σε site ερωτικού περιεχομένου
Οι ποδοσφαιριστές έχουν και αυτοί την «τιμητική» τους στα site ερωτικού περιεχομένου. Ποιος είναι ο «βασιλιάς» των συγκεκριμένων αναζητήσεων.

Σχεδόν κάθε διάσημος ποδοσφαιριστής που έχει στραμμένα πάνω του όλα τα φώτα σκοράρει τόσο εντός όσο και… εκτός γηπέδων. Γι’ αυτό άλλωστε και είθισται οι περισσότεροι να συνοδεύονται από αιθέριες υπάρξεις, οι οποίες «κλέβουν» την προσοχή με τα κάλλη τους. Ωστόσο, όπως αποδεικνύεται, και οι ποδοσφαιριστές έχουν τα «τυχερά» τους όσον αφορά την προσοχή όπως αποδεικνύεται, καθώς πολλοί επισκέπτες σε site ερωτικού περιεχομένου τους αναζητούν σε πιο προσωπικές στιγμές.

Όσο για τον ποδοσφαιριστή που σπάει τα «κοντέρ» στις αναζητήσεις; Έχει αναδειχθεί πέντε φορές κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο. Έχει αγωνιστεί σε κορυφαίες ομάδες, όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Ρεάλ Μαδρίτης και τώρα η Γιουβέντους. Είναι ένα από τα σύμβολα της εποχής και δεν είναι άλλος από τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είχε την… ατυχία να βρίσκεται στην εποχή του Λιονέλ Μέσι, με τις εντός γηπέδων «μάχες» τους να είναι πραγματικά επικές.

Ο Αργεντινός φαίνεται πως έχει το πάνω χέρι στις μονομαχίες τους εντός αγωνιστικών χώρων, αλλά ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους βρήκε το ο πεδίο που είναι… σαφώς ανώτερος και κυριαρχεί. Αυτό δεν είναι άλλο από τις αναζητήσεις στο γνωστό site ερωτικού περιεχομένου, Pornhub. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο ποδοσφαιριστής που αναζητούν περισσότερο απ’ όλους τους συναδέλφους του οι χρήστες του δικτύου.

Ποιοι βρίσκονται στην πρώτη δεκάδα των αναζητήσεων

Μπορεί στο γήπεδο ο Μέσι να φαίνεται πως τον ξεπερνάει με τα κατορθώματα του, αλλά στο Pornhub οι όροι αντιστράφηκαν. Εκεί ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είναι «βασιλιάς», με τον Αργεντινό παίκτη της Μπαρτσελόνα να έρχεται στη δεύτερη θέση. Στη λίστα των top αναζητήσεων ποδοσφαιριστών του Pornhub, βρίσκουμε τρίτο τον Μάουρο Ικάρντι της Ίντερ, τον Αλέξις Σάντσες τέταρτο, τον Κίλιαν Εμπαπέ πέμπτο, ενώ τη 10άδα συμπληρώνουν οι Πάουλο Ντιμπάλα, Εντέν Αζάρ, Ραχίμ Στέρλινγκ, Καρίμ Μπενζεμά και… ο Ντέιβιντ Μπέκαμ!

Ο παλαίμαχος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Εθνικής Αγγλίας, αν και βρίσκεται εκτός γηπέδων από το 2013, όταν και αποφάσισε να «κρεμάσει» τα παπούτσια του, επανήλθε στη… μόδα, αυξάνοντας κατά 3.440% τις αναζητήσεις με το όνομά του, μετά τη δημόσια εμφάνισή του με τον Πρίγκιπα Χάρι, στον πριγκιπικό γάμο με τη Μέγκαν Μαρκλ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments