Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Τρίτη (27/8/19)

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Τρίτη (27/8/19)
Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου, Τρίτη (27/8/19).

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου, Τρίτη (27/8/19).

  • Κριός

Μήπως διαφαίνονται συννεφάκια στα ενδότερά σας, αγαπητοί Κριοί; Η συναισθηματική Σελήνη σχηματίζει μια αντίθεση με τον αυστηρό Κρόνο, στον 4ο Οίκο του σπιτικού σας! Πρέπει να δώσετε περισσότερη προσοχή στα όσα τεκταίνονται στο στενό σας περιβάλλον. Μια διαφωνία με έναν προβληματικό συγκάτοικο ή το ταίρι σας, θα είναι η αιτία για τις εντάσεις που θα βιώσετε. Η στιγμή είναι ιδανική για ένα ειλικρινές συμβούλιο, που θα ξεκαθαρίσει την ατμόσφαιρα. Αν μένετε μόνοι, είναι καιρός να ασχοληθείτε με όσα έχετε αμελήσει: Κάντε τις απαραίτητες μικροεπισκευές και τακτοποιήσετε τους χώρους σας!

  • Ταύρος

Το μυαλό σας είναι ο πιο ισχυρός σύμμαχός σας, αγαπητοί Ταύροι! Με τη Σελήνη σε κόντρα με τον Κρόνο της δόμησης, η πρώτη σας οπτική των πραγμάτων είναι να βλέπετε το ποτήρι μισοάδειο; Να ξέρετε ότι η καινοτόμα ενέργεια αυτού του φεγγαριού, μπορεί να σας βοηθήσει να στρέψετε τις συγκυρίες προς όφελός σας. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να αποφασίσετε να αλλάξετε οπτική. Στήστε ένα αποδοτικό πλάνο και ακολουθήστε το, παραμένοντας προσγειωμένοι και ρεαλιστές!

  • Δίδυμοι

Χρειάζεστε αλλαγές στην αντιμετώπιση των οικονομικών σας θεμάτων, αγαπητοί Δίδυμοι! Μια αντίθεση της Σελήνης με τον αυστηρό Κρόνο, απαιτεί από εσάς να εντοπίσετε την αιτία για κάθε ατασθαλία ή απώλειάς σας. Αρχίστε με έναν ρεαλιστικό έλεγχο των έως τώρα χειρισμών σας, για να δείτε ποια σημεία χρειάζονται βελτίωση και οργάνωση. Θέστε όρια στα έξοδά σας και ακολουθήστε το πλάνο που θα στήσετε, για να επανέλθετε σταδιακά σε ορθή πορεία!

  • Καρκίνος

Θέλετε να βάλετε τάξη σε όλους και όλα, αγαπητοί Καρκίνοι; Κατά πάσα πιθανότητα είστε ξεκούραστοι και με φορτισμένες τις ενεργειακές σας μπαταρίες! Συνοδεύστε την παραγωγικότητά σας με τη μοναδική σας αίσθηση του χιούμορ για καλύτερα αποτελέσματα. Σε αυτό θα σας βοηθήσει και μια σύγκρουση της Σελήνης από το ζώδιό σας, με τον Κρόνο της πειθαρχίας. Μόνο φροντίστε να μην γίνετε πιεστικοί, τόσο προς τον εαυτό σας όσο και τους υπόλοιπους στο περιβάλλον σας. Έχετε τα προσόντα να αντεπεξέλθετε, ειδικά αν αξιοποιήσετε όσους συμμάχους έχετε στη διάθεσή σας!

  • Λέων

Προσέξτε τα σκαμπανεβάσματα της διάθεσής σας, αγαπητοί Λέοντες! Μια αντίθεση της Σελήνης με τον νευρικό Κρόνο, μπορεί να σας κάνει πιο ενδοσκοπικούς αλλά και πιο ευαίσθητους. Αν θέλετε να κάνετε συγκεκριμένες κινήσεις αλλά δεν καταφέρνετε να ξεκινήσετε, ελέγξτε τις επικοινωνιακές σας μεθόδους. Ενίοτε το πρόβλημα βρίσκεται στο ότι παίρνετε τα πάντα προσωπικά και όχι πρακτικά. Η οργάνωση των σκέψεών σας και η φροντίδα της υγείας σας, μπορούν να σας βοηθήσουν να ισορροπήσετε για να απαλλαγείτε από τον αρνητισμό!

  • Παρθένος

Είστε γενναιόδωροι από τη φύση σας, αγαπητοί Παρθένοι… Ωστόσο, ενίοτε πρέπει να θέτετε κάποια όρια για να μην εξαντλείτε τις αντοχές σας τις υλικές και ψυχικές! Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Κρόνο της ευθύνης στον τομέα των συνεργιών σας, ενδέχεται να ανακαλύψετε ότι κάποιοι εκμεταλλεύονται την καλοσύνη σας. Μην χάσετε την ψυχραιμία σας, γιατί δεν θα μπορέσετε να ισορροπήσετε τις καταστάσεις. Ζητήστε από τα εν λόγω άτομα να συμβάλουν όπως πρέπει, διαφορετικά να κατεβάσουν τον πήχη των απαιτήσεών τους!

  • Ζυγός

Πώς πάει η ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και την προσωπική σας ζωή, αγαπητοί Ζυγοί; Μήπως περνάτε περισσότερο χρόνο μπροστά σε μια οθόνη αντί με τους δικούς σας ανθρώπους; Όταν νιώσετε εξουθενωμένοι ή αρχίσετε να λαμβάνετε παράπονα, ίσως να μην έχετε περιθώριο να κάνετε διορθωτικές κινήσεις. Με τον δομημένο Κρόνο και τη Σελήνη σε όψη αντίθεσης, καλείστε να κάνετε δίκαιη κατανομή του χρόνου σας. Να δώσετε προτεραιότητα τον εαυτό σας και σε αυτά που πραγματικά σας ευχαριστούν!

  • Σκορπιός

Δεν θα κερδίσετε κάτι μένοντας στον «πάγκο», αγαπητοί Σκορπιοί. Από την άλλη πλευρά, δεν νιώθετε έτοιμοι να ορμήσετε στη δράση. Μια σύγκρουση της Σελήνης με τον Κρόνο, ίσως φέρει στο προσκήνιο ελλείψεις σας σε θέματα ωριμότητας και ασφάλειας για το μέλλον. Πρέπει να διευρύνετε το οπτικό σας πεδίο, τόσο όσο αφορά τη ζωή σας όσο και για την κατεύθυνση που θέλετε να της δώσετε. Αξιοποιήστε το πλανητικό κλίμα, για να ξεκολλήσετε από τις παλιές σας πρακτικές και να μπείτε σε αποδοτική πορεία. Χρειάζεστε καινούργιους σχεδιασμούς, να αρχίσετε να βλέπετε και τις ενδιαφέρουσες πτυχές της ζωής!

  • Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, κλείστε τα αφτιά σας σε κάθε αρνητική φωνή! Από τη μία πλευρά η Σελήνη από τον Καρκίνο και τον 8ο Οίκο σας της οικειότητας, ζητά συνευρέσεις με το αντικείμενο του πόθου σας. Από την άλλη, η αντίθετή της με τον Κρόνο σας κάνει απαισιόδοξους για τις προοπτικές αυτής της σύμπραξης. Η προτροπή των άστρων είναι να μην εστιάζετε σε όσα θα μπορούσαν να πάνε στραβά: Αυτές είναι βλέψεις του Κρόνου, όχι της καρδιάς σας. Να επαναλαμβάνετε στον εαυτό σας ότι όλα θα λειτουργήσουν προς όφελός σας, μέχρι να γίνει η σκέψη πράξη!

  • Αιγόκερως

Νιώθετε κάποια νευρικότητα για την πολιτική που πρέπει να ακολουθήσετε στις προσωπικές σας σχέσεις, αγαπητοί Αιγόκεροι; Ο κυβερνήτης σας και αυστηρός Κρόνος, γυρίζει την πλάτη στη Σελήνη στον 1ο Οίκο σας της αυτονομίας. Παρακάμψτε όλα τα μισόλογα, ανοίξτε τα χαρτιά σας στο τραπέζι και απαιτήστε το ίδιο από τους άλλους. Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες και εστιάστε στους συμβιβασμούς, για να δημιουργήσετε συμμαχίες αντί για αντιπαλότητες!

  • Υδροχόος

Ο καθένας μπορεί να παρεκκλίνει από την πορεία της ευημερίας, αγαπητοί Υδροχόοι. Το ζητούμενο είναι να το καταλάβει γρήγορα και να επιστρέψει σε αυτήν, πριν πέσει με τα μούτρα στις σοκολάτες! Ο καρμικός Κρόνος σχηματίζει μια αντίθεση με τη Σελήνη, που κεντρίζει τη ζώνη της φροντίδας του εαυτού σας. Αυτή θα αποτελέσει το κίνητρό σας για να παραμείνετε στο παιχνίδι της υγείας. Μην ενδώσετε σε άλλου είδους παρορμήσεις, όπως να κάνετε αλλαγές στο πρόγραμμα εξάσκησης και διατροφής σας!

  • Ιχθύες

Μήπως καταπιέζετε τα συναισθήματά σας αντί να τα εκφράζετε, αγαπητοί Ιχθύες; Μόνο κακό στον εαυτό σας κάνετε με αυτή την πρακτική. Αυτό θα σας υπογραμμίσει η αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο, που κεντρίζει τα πάθη και τα φίλτρα σας! Βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στην ανάγκη σας για έκφραση και την υπερβολική ευγένεια: Έτσι κινδυνεύετε να χάσετε την ρεαλιστική έκθεση της κατάστασης. Μιλήστε με ειλικρίνεια, χωρίς να αφήσετε περιθώρια για αντιρρήσεις!

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments