Lifestyle

Θύμα ρατσισμού η Τζένιφερ Λόπεζ-Τι είπε σε συνέντευξή της

Θύμα ρατσισμού η Τζένιφερ Λόπεζ-Τι είπε σε συνέντευξή της
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη της Τζένιφερ Λόπεζ φιλοξένησε το Variety και μεταξύ άλλων η Λατίνα ποπ σταρ μίλησε και για το ρατσισμό που υπέστη στην αρχή της καριέρας της.

Έχοντας κλείσει τα 50 της χρόνια η Τζένιφερ Λόπεζ παραμένει σέξι ενώ είναι μέσα στα πρώτα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας. Όπως φαίνεται και από τις εμφανίσεις της, αν και μητέρα δυο παιδιών ο χρόνος παραμένει σύμμαχός της αφού δεν φαίνεται να την αγγίζει.

«Πριν από 30 χρόνια, μου έλεγαν “Α, είσαι Λατίνα. Θα κάνεις ρόλους Ισπανίδας, θα παίξεις την καμαριέρα, θα μείνεις σ’ αυτό το μικρό κουτί. Πρέπει να κάνεις τους ανθρώπους της δουλειάς, τους ατζέντηδες, τους μάνατζερ, να πιστέψουν πως αυτό το κορίτσι μπορεί να κάνει κι άλλα πράγματα. Αλλά πρέπει πρώτα εσύ να το αποδείξεις», είπε, ενώ πρόσθεσε ότι της έλεγαν πως θα μπορούσε να παίξει μόνο ρόλους καθαρίστριας και πως στελέχη της βιομηχανίας σχολίαζαν τα «πολύ μεγάλα» οπίσθιά της.«Δεν θα έλεγαν ποτέ σε έναν άντρα πως ο κ@@ος σου είναι πραγματικά μεγάλος», δήλωσε και αποκάλυψε ότι υπήρχαν αμέτρητες περιπτώσεις που οι άντρες είχαν κάτι να πουν ανοιχτά για αυτό το μέρος του σώματός της.

Η Τζένιφερ Λόπεζ τόνισε ότι η ταινία «Selena» της άλλαξε την καριέρα, καθώς, όπως είπε, είχε την επιρροή που χρειαζόταν για να αποδείξει ότι μπορεί να κάνει τεράστια καριέρα. Σε αυτή την ταινία που βγήκε το 1997 ξεχώρισε για το ρόλο της και έγινε η πρώτη Λατίνα ηθοποιός που κέρδισε πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια για ένα ρόλο.

«Εξαιτίας του κινήματος #MeToo σήμερα λέμε “είμαστε ίσοι και θέλουμε να μας συμπεριφέρονται ως ίσους”. Δημιουργούμε τις ίδιες μας τις ευκαιρίες, πλέον δεν μπορούν να σε βάλουν σε κουτί», κατέληξε η σταρ.

Στην συνέντευξή της μίλησε επίσης για την περίοδο που ήταν ζευγάρι με τον Μπεν Άφλεκ και είπε πως τότε είχε αρχίσει να αισθάνεται πως είχε χάσει τον έλεγχο της δημόσιας εικόνας της, καθώς αναφέρονταν σε αυτήν μέσα από τη σχέση της με τον ηθοποιό

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments