Αθλητισμός

Γιάννης Φοίβος Μπότος: Έχει πρόταση από την Ολλανδία

Γιάννης Φοίβος Μπότος: Έχει πρόταση από την Ολλανδία
Γιάννης Φοίβος Μπότος: Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ έχει μπει στα "ραντάρ" της Ναϊμέγκεν.

Γιάννης Φοίβος Μπότος: Μπορεί ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν έχει κερδίσει χρόνο συμμετοχής στην πρώτη ομάδα της ΑΕΚ, όμως έχει μπει για τα καλά στα ραντάρ συλλόγους από το εξωτερικό. Ο Μπότος είναι μία από τις περιπτώσεις που εξετάζουν οι σκάουτερ ανά την Ευρώπη, τόσο λόγω της περσινής του παρουσίας στο Youth League όσο εξαιτίας των διεθνών συμμετοχών του με την U19. Έπειτα από την σουηδική Εσκιλιστούνα, ενδιαφέρον για τον 18χρονο εξτρέμ, σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», εκφράζει και η Ναϊμέγκεν. Ο ολλανδικός σύλλογος, ένατος στο περασμένο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας, προσέγγισε την ΑΕΚ και κατέθεσε πρόταση δανεισμού του Μπότου μαζί με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι του 2020. Τις όποιες αποφάσεις στο μέτωπο αυτό θα λάβει το προσεχές χρονικό διάστημα ο νέος τεχνικός διευθυντής, Ίλια Ίβιτς.

Τι συμβαίνει με Ζεράλδες

Ο Νίκος Κωστένογλου είναι ο αντικαταστάτης του Μιγκέλ Καρντόσο στον πάγκο της ΑΕΚ, μετά την απομάκρυνση του Πορτογάλου. Ο 48χρονος προπονητής θα καθίσει στον πάγκο για το παιχνίδι της Ένωσης στην Τουρκία κόντρα στην Τραμπζονσπόρ. Πάντα μία αλλαγή προπονητή έχει τις επιπτώσεις στο εσωτερικό μίας ομάδας.

Ξεκάθαρα ένας από τους παίκτες που φαίνεται ότι έχει πολύ σημαντικό πρόβλημα, είναι ο Φρανσίσκο Ζεράλδες. Όπως αναφέρει συγκεκριμένα το Sportime της Τετάρτης και η στήλη «Agent Greek», ο παίκτης έχει θέμα το οποίο υφίσταται και δύσκολα θα αλλάξει. Όπως είναι λογικό ο Πορτογάλος μέσος ήταν μία από τις βασικές επιλογές του Μιγκέλ Καρντόσο και έτσι με τη φυγή του, τα πράγματα αλλάζουν τελείως.

Μάλιστα η συμπεριφορά του παρουσιάζεται αρκετά προβληματική κάτι που κανείς μπορεί να δει εύκολα με την αποβολή του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Μένει να δούμε πώς θα καταλήξουν τα πράγματα λίγες μέρες πριν τη λήξη της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments