Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Πέμπτη (29/8/19)

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Πέμπτη (29/8/19)
Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου, Πέμπτη (29/8/19).

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου, Πέμπτη (29/8/19).

  • Κριός

Πόσο πιο αποδοτικά μπορείτε να οργανώσετε την καθημερινότητά σας, αγαπητοί Κριοί; Ο προγραμματιστής Ερμής περνά στην Παρθένο και τον 6ο Οίκο σας του συστήματος, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου. Αν και ενίοτε σας κουράζουν οι λεπτομέρειες, τώρα πρέπει να τους δώσετε παραπάνω σημασία. Ξεκαθαρίστε τους χώρους σας, βάλτε σε σειρά τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητές σας. Είναι βέβαιο ότι θα βγείτε κερδισμένοι, καθώς η παραγωγικότητά σας θα φτάσει στο ζενίθ. Επίσης, αλλάξτε τις συνήθειές σας στον τομέα της ευημερίας σας και στραφείτε στην άσκηση και την υγιεινή διατροφή!

  • Ταύρος

Είστε έτοιμοι να μεταμορφωθείτε σε σαγηνευτικές σειρήνες, αγαπητοί Ταύροι; Ο ερωτύλος Ερμής περνά στην Παρθένο και τον 5ο Οίκο σας της λάμψης, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου. Θα τραβάτε την προσοχή όπου κι αν βρεθείτε, γι’ αυτό ξεδιπλώστε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας. Αν χρειάζεστε μια ανανέωση, αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να φροντίσετε την εμφάνιση και την γκαρνταρόμπα σας. Επίσης, ο έρωτας θα πλανάται στον ατμόσφαιρα. Δεν αποκλείεται να μπουν καινούργια ενδιαφέροντα στο δρόμο σας ή να αναζωπυρώσετε τη φλόγα με το ταίρι σας!

  • Δίδυμοι

Προσεγγίστε περισσότερο τις σημαντικές γυναίκες της ζωής σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Θα αποτελέσουν πηγή έμπνευσης μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου, που ο κυβερνήτης σας ο Ερμής θα είναι στην Παρθένο και τον 4ο Οίκο σας της θηλυκής δύναμης. Είναι η ιδανική περίοδος για να ενδυναμώσετε τις σχέσεις σας και να εξομαλύνετε κάθε διχόνοια με τις κυρίες του κύκλου σας. Οργανώστε μια σχετική συγκέντρωση ή επικοινωνήστε μαζί τους αν έχετε να μιλήσετε καιρό. Η στήριξη σε μια ανώτερή σας στην εργασία, μπορεί να επιφέρει σημαντική ανέλιξη στην καριέρα σας. Επίσης, ίσως τώρα θελήσετε να ασχοληθείτε με την διακόσμηση του σπιτικού σας. Δεν φαντάζεστε πόση θετική επίδραση μπορούν να επιφέρουν ακόμα και οι πιο μικρές αλλαγές!

  • Καρκίνος

Βγάλτε στην επιφάνεια όσα κρατάτε μέσα σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Ο Ερμής της ευφράδειας περνά στην Παρθένο και τον 3ο Οίκο σας της επικοινωνίας, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου. Διευρύνετε τον κύκλο των επαφών σας, για να ανταλλάξετε απόψεις με ομοϊδεάτες. Επιδείξτε το συνεργατικό σας ταλέντο μέσω σχεδίων που χρειάζονται κι άλλα άτομα. Κάθε συνέργεια θα αποτελέσει κίνητρο εξέλιξής σας, καθώς ακόμα και οι αναρτήσεις σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα τραβούν την προσοχή των πάντων!

  • Λέων

Τα οικονομικά σας δεν διαχειρίζονται από μόνα τους, αγαπητοί Λέοντες! Γι’ αυτό θα σας ευνοήσει η παραμονή του Ερμή στην Παρθένο και τον 2ο Οίκο σας των χρημάτων μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου. Αν παίξετε σωστά τα χαρτιά σας, έχετε τα εχέγγυα να βρείτε τις λύσεις που χρειάζεστε. Αν νιώθετε να πιέζεστε οικονομικά, αρχίστε να στήνετε ένα μακρόπνοο σχέδιο. Ασχοληθείτε με την ποιότητα της δουλειάς και των εγχειρημάτων σας, βελτιώστε το γνωστικό σας πεδίο, αναπροσαρμόστε τον προϋπολογισμό σας. Να παραμείνετε σε επαγρύπνηση, για να αδράξετε τις εξαιρετικές επαγγελματικές ευκαιρίες που θα σας προσεγγίσουν!

  • Παρθένος

Αφεθείτε, αγαπητοί Παρθένοι! Ο κυβερνήτης σας ο φλύαρος Ερμής θα διαμένει στο ζώδιό σας μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου. Έρχεται να συναντήσει την πλειάδα πλανητών που φιλοξενείτε αυτή την περίοδο. Είναι καιρός να εκφραστείτε, χωρίς να χάνετε τη ρεαλιστική εικόνα των πραγμάτων. Οι επόμενες εβδομάδες θα φέρουν πολλές αλλαγές, που πρέπει να τις αγκαλιάσετε για να προωθήσετε τον εαυτό σας. Φροντίστε μόνο να μην «πνίξετε» τους δικούς σας ανθρώπους με τις πολλές συμβουλές και αναλύσεις σας. Προτιμήστε να διοχετεύσετε τον οίστρο σας σε δημιουργικές κινήσεις, όπως να ανανεώσετε τα προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή την γκαρνταρόμπα σας!

  • Ζυγός

Έφτασε η στιγμή να δράσετε, αγαπητοί Ζυγοί! Ο αγγελιαφόρος Ερμής θα διαμένει στην Παρθένο μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου – και τον 12ο Οίκο σας της ολοκλήρωσης και της επούλωσης. Σας έχουν κουράσει οι εκκρεμότητες του παρελθόντος, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Γι’ αυτό θα υποδεχθείτε με ανοικτές αγκάλες αυτή την ανανεωτική πνοή που θα σαρώσει κάθε κίνησή σας: Κλείστε τις πόρτες των εκκρεμοτήτων, αποβάλετε τα βάρη που κουβαλάτε, δώστε χρόνο φροντίδας στον εαυτό σας. Χειριστείτε κάθε θέμα υγείας, στραφείτε στον διαλογισμό. Θα επιφέρετε θαύματα πριν φτάσει η εποχή των δικών σας γενεθλίων!

  • Σκορπιός

Η δύναμη περνάει στους αριθμούς, αγαπητοί Σκορπιοί! Ο πολυλογάς Ερμή θα διαμένει μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου στην Παρθένο και στον τομέα της δημοτικότητάς σας. Θα έχετε πολλούς λόγους να χαίρεστε με τις ομάδες σας για τις επόμενες εβδομάδες, ενώ ο κύκλος σας θα διευρυνθεί με πολλούς ομοϊδεάτες σας. Από εσάς εξαρτάται να αξιοποιήσετε το τεχνολογικό πλεονέκτημα της περιόδου, για να αναβαθμίσετε τις συσκευές σας και τα διαδικτυακά σας εγχειρήματα. Ξεδιπλώστε τα κοινωνικά σας φτερά, απευθυνθείτε σε φίλους για όποιο θέμα σας απασχολεί. Κατασταλάξτε στα ζητούμενά σας και το σύμπαν θα σας δώσει απαντήσεις!

  • Τοξότης

Ο πρώτος κανόνας ενός μεγιστάνα, είναι να φέρεται και να δρα ως μεγιστάνας! Αγαπητοί Τοξότες, ο επιχειρηματικός Ερμής θα διαμένει στην Παρθένο και τον τομέα σας της καριέρας, μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου. Μαθαίνετε γρήγορα και θα συντονιστείτε σύντομα στις απαιτήσεις της διαδρομής ενός πιο προβεβλημένου ρόλου. Μην εκπλαγείτε αν μια ηγετική θέση έρθει να σας βρει, ανορθώνοντας το κύρος και τα διοικητικά σας ταλέντα. Εννοείται ότι δεν μπορείτε να αποφύγετε την πρόσθετη προβολή, γι’ αυτό δώστε έμφαση στη γαλήνη που αποπνέετε!

  • Αιγόκερως

Η ειλικρίνεια παίρνει τα ηνία της καθημερινότητάς σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Ο εκφραστικός Ερμής θα διαμένει στην Παρθένο και τον 9ο Οίκο σας της αλήθειας μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου. Τώρα καλείστε να πετάξετε τη μάσκα και να φανεί το πραγματικό σας πρόσωπο. Φροντίστε να αφήνετε στους άλλους το περιθώριο να επεξεργαστούν τα καινούργια δεδομένα, προκειμένου να καταλήγετε στη χρυσή τομή. Αυτή η περίοδος ευνοεί επίσης τη διεύρυνση. Αξιοποιήστε κάθε ευκαιρία για να ταξιδέψετε ή να βελτιώσετε το γνωστικό σας πεδίο!

  • Υδροχόος

Η ερωτική σας διάθεση παίρνει την ανιούσα, αγαπητοί Υδροχόοι! Με τον Ερμή στην Παρθένο και τον σαγηνευτικό 8ο Οίκο σας, ο μαγνητισμός σας θα έλκει κάθε άτομο που θα σας τραβήξει την προσοχή. Αλλά φροντίστε να αξιοποιήσετε επιλεκτικά αυτή την εύνοια μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου, που είναι αυξημένες οι πιθανότητες να αποκτήσετε το ταίρι που λαχταράτε. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, ίσως τώρα να γίνετε κάπως πιο πιεστικοί με το ταίρι σας. Πάντως αν αποζητάτε τη δέσμευση και την αφοσίωση, αυτή είναι η ιδανική στιγμή να την διεκδικήσετε!

  • Ιχθύες

Αποστασιοποιηθείτε από καθετί επιφανειακό, αγαπητοί Ιχθύες! Είναι καιρός να εστιάσετε στην ουσία των πραγμάτων. Ο κοινωνικός Ερμής θα διαμένει στην Παρθένο και τον 7ο Οίκο σας των συνεργασιών, μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου. Ετοιμαστείτε για την επισημοποίηση κάποιων σχέσεων σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο. Τώρα θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να βάλετε υπογραφές ή να ξεδιαλύνετε διαφωνίες με τους δικούς σας ανθρώπους. Παράλληλα, πρέπει να απομακρυνθείτε από άτομα και καταστάσεις που δεν σας προσφέρουν πλέον κάτι!

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments