Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Πέμπτης (29/8/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Πέμπτης (29/8/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Πέμπτη (29/8/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Πέμπτη (29/8/19).

  • κριός

Αν νιώσεις πως είναι μάταιο να αντιστέκεσαι να εκφράσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου, τότε μην υποκύψεις στην ανάγκη να τα κρύψεις. Υπάρχουν πολλά που θα κερδίσεις, αν περιορίσεις κάθε διάθεση για να το κάνεις. Μια θετική και καίρια εξέλιξη σε περιμένει, αν αφήσεις τον εαυτό σου, να απελευθερώσει αυτό που είναι στο μυαλό και στην καρδιά σου. Μπορεί να προκύψουν πολλά συναισθήματα τελικά… Γι’ αυτό, εκμεταλλεύσου την ευκαιρία να το κάνεις, τώρα!

  • ταύρος

Αν ένιωσες απογοητευμένη λόγω της ανάγκης να δεχτείς περιορισμούς ή να κάνεις υπομονή στην ερωτική σου ζωή, τότε τα επερχόμενα γεγονότα, θα μπορούσαν να σε καθησυχάσουν! Ό,τι έχει σχέση με τα ερωτικά σου ζητήματα, θα γίνουν πιο γερά και πιο πολύχρωμα. Αν έχει περάσει αρκετός χρόνος από τότε που λειτουργούσες ρομαντικά, τότε η προσπάθειά σου να καταγοητεύσεις το ταίρι σου, δεν είναι καθόλου αδύνατη! Ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σου!

  • δίδυμοι

Θα μπορούσε να είναι ο τρόπος με τον οποίο ο εραστής σου, αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να σε κάνει να ενδιαφερθείς να μάθεις κάτι πολύτιμο, από τις μοναδικές ή μη δοκιμασμένες εμπειρίες, που έχει κατά νου. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, υπάρχει πολύ παθιασμένο δυναμικό που σου επιτρέπει να μεταφερθείς σε ανεξερεύνητες περιοχές… διανοητικά, φυσικά ή και με τους δύο τρόπους! Είσαι έτοιμη να αγκαλιάσεις το πνεύμα της συντροφικότητας, μ’ ένα τρόπο που δεν το είχες κάνει μέχρι τώρα!

  • καρκίνος

Παρόλο που θα νιώσεις πιεσμένη να μεταφέρεις όσα σκέφτεσαι και νιώθεις στον εραστή σου, μην υποκύψεις στην αίσθηση ότι είναι απαραίτητο και επείγον, να το κάνεις. Δεν είναι σκόπιμο να αποκαλύψεις με όλη σου την ορμή, τα συναισθήματά σου. Δοκίμασε καλύτερα να επιλέξεις την κατάλληλη στιγμή για να ξεκαθαρίσεις αργά και προσεκτικά όσα θέλεις και χρειάζεσαι να μάθεις, από το ταίρι σου. Δεν υπάρχει πραγματικά καλύτερος χρόνος από το παρόν, για να το κάνεις.

  • λέων

Η προσοχή σου, θα είναι αισθητά ισχυρότερη σήμερα και πιθανόν να πιστέψεις, πως ο αγαπημένος σου ενδιαφέρεται για την προσοχή που θέλεις να του προσφέρεις. Εντούτοις, είναι πιθανό να την εφαρμόσεις υπερβολικά…. και πολύ σύντομα να δημιουργηθεί μια δυσάρεστη κατάσταση. Ίσως η πιο μεγάλη υποστήριξη που μπορείς να προσφέρεις, είναι να του δείξεις πως θα είσαι εκεί γι’ αυτόν, αν σε χρειαστεί. Οτιδήποτε άλλο, θα τον κάνει να νιώσει πως πνίγεται…αυτή τη στιγμή!

  • παρθένος

Η ηθική σου πυξίδα είναι πολύ ενεργή τώρα και σε ενθαρρύνει να κάνεις αυτό που πιστεύεις ότι είναι σωστό, σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου. Θα επωφεληθείς όμως πολύ αν σκέφτεσαι λιγότερο και λειτουργείς με τις αισθήσεις σου, περισσότερο! Μερικές φορές, ο έρωτας, χρειάζεται περισσότερα από μια λογική και ρεαλιστική προσέγγιση! Και υιοθετώντας μια λιγότερο ψυχρή ή άκαμπτη συμπεριφορά, θα έχεις ενθουσιώδη αποτελέσματα.

  • ζυγός

Μια απροσδόκητη εξέλιξη στα ερωτικά σου μπορεί αρχικά, να φαίνεται πιο απογοητευτική, από ό,τι ενδιαφέρουσα. Μπορεί επίσης να είσαι σίγουρη ότι δεν προσφέρει τίποτα που να έχει παθιασμένο ή μαγικό δυναμικό…. αλλά μην απορρίψεις πολύ γρήγορα, ό, τι συμβαίνει, εντελώς ξαφνικά. Μπορείς να δεις μόνο την άκρη ενός παγόβουνου, όπου ένα σημαντικό βήμα προς την πρόοδο μπορεί να είναι το αποτέλεσμα αυτού που προκύπτει, απροσδόκητα. Θα αξίζει επίσης να προσέξεις για τυχόν συμπτώσεις εκείνο το διάστημα! Επειδή εκεί που εσύ ανησυχείς για τον έρωτα και το πάθος στη σχέση σου…μπορεί να υπάρχουν περισσότερα, από ό, τι μπορεί να δει το μάτι!

  • σκορπιός

Θα αισθανθείς πως είσαι στο έλεος να δεχτείς κάτι, που δεν ισχύει. Είναι σημαντικό να μην παραιτηθείς από το γεγονός ότι η ρομαντική κατάσταση ή η σχέση σου, είναι σταθερή, ακίνητη ή αμετάβλητη. Κάνε μια ειλικρινή και λεπτομερή εξέταση σε ό, τι θέλεις να αλλάξεις ή να βελτιώσεις. Πιθανότατα ελέγχεις περισσότερο το ερωτικό σου πεπρωμένο, από ό, τι συνειδητοποιείς.

  • τοξότης

Είναι πιθανό ότι ένα συγκεκριμένο άτομο, έχει κάνει πολύ περισσότερα από το να προκαλέσει απλά το ενδιαφέρον σου. Μια ήπια γοητεία θα μπορούσε να γίνει έντονη, αλλά με το πραγματικό ύφος του Τοξότη, ίσως χρειαστεί να συγκρατήσεις την τάση να ακολουθήσεις αυτό το άτομο ή να εξερευνήσεις τις ρομαντικές δυνατότητες που σου προσφέρει, με μεγάλη λαχτάρα. Άφησε να δημιουργηθεί σταδιακά μια κατάσταση ανάμεσά σας. Πίστεψε πως οι θεοί του έρωτα, είναι με το μέρος σου!

  • αιγόκερως

Η ακεραιότητά σου θα βελτιωθεί αυτή τη στιγμή, ενθαρρύνοντάς σε να νιώσεις έντονα για κάτι αμφίδρομο στη σχέση σου. Όποιος σε έχει υποστηρίξει πρόσφατα, θα χαίρει της εκτίμησής σου. Είναι επίσης πιθανό να λάβεις εσύ τις ευχαριστίες του αγαπημένου σου, χάριν μιας αγαπημένης ή προσεγμένης χειρονομίας σου. Με τόσο μεγάλη αμοιβαία εκτίμηση ανάμεσά σας, η σχέση σας, θα ενισχυθεί αναμφισβήτητα.

  • υδροχόος

Με το να λειτουργείς στα ερωτικά σου, με τη στάση του «όλα ή τίποτα» μπορεί να σημαίνει πολλές ρομαντικές ιδέες και μεγάλη ποιότητα. Ωστόσο, όπου μπορείς προσπάθησε ν’ αποφεύγεις τις υπερβολές. Εσύ ή ο αγαπημένος σου, μπορεί να παρασυρθείτε από στοργικές χειρονομίες που θα κοστίζουν πολλά… Προσπάθησε να ελέγχεις τον παρορμητισμό σου, – και να έχεις τις πιστωτικές σου κάρτες, καλά κρυμμένες! Δεν χρειάζεται να κάνετε καταχρήσεις, για ν’ απολαύσετε ο ένας την συντροφιά του άλλου!

  • ιχθύες

Αν αισθανθείς την πίεση που εντείνεται στην ερωτική σου ζωή και σε ωθεί σε μια άβολη ή ακατάλληλη κατεύθυνση, τότε είναι σημαντικό να κάνεις μια προσπάθεια να μιλήσεις και να διασφαλίσεις ότι τα συναισθήματά σου, είναι γνωστά. Είναι πιθανό ο εραστής σου να πιστεύει, ότι είσαι πολύ πιο πρόθυμη να ακολουθήσεις το παράδειγμά του, από ότι είσαι στην πραγματικότητα. Κάνε καλύτερα αυτό που σου ταιριάζει, έστω κι αν γίνει με συνοπτικές διαδικασίες.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments