Θέσεις Εργασίας

ΑΣΕΠ: Νέες θέσεις εργασίας – 132 προσλήψεις σε ΟΣΕ, νοσοκομεία και δήμους

ΑΣΕΠ: Νέες θέσεις εργασίας – 132 προσλήψεις σε ΟΣΕ, νοσοκομεία και δήμους
ΑΣΕΠ: Δείτε αναλυτικά όλες τις νέες θέσεις εργασίας και ολόκληρες τις προκηρύξεις.

ΑΣΕΠ: Νέες προσλήψεις αναμένονται άμεσε σε ΟΣΕ, νοσοκομεία και δήμους όλης της χώρας.  Συγκεκριμένα, ζητούνται 132 υπάλληλοι διαφόρων ειδικοτήτων και βαθμίδων εκπαίδευσης.  Προβάδισμα στο διορισμό έχουν οι υποψήφιοι που θα τεκμηριώσουν μακροχρόνια ανεργία, εμπειρία στο αντικείμενο της θέσης και αριθμό ανήλικων τέκνων. Δείτε αναλυτικά όλες τις νέες θέσεις εργασίας και ολόκληρες τις προκηρύξεις.

ΟΣΕ

  • ΑΣΕΠ: Προσλήψεις στον ΟΣΕ Θεσσαλονίκης

Με έναν πολιτικό μηχανικό θα ενισχυθεί άμεσα ο ΟΣΕ Θεσσαλονίκης. Το νέο προσωπικό θα υπογράψει ετήσια σύμβαση εργασίας, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους από τις 26 Αυγούστου έως τις 4 Σεπτεμβρίου. Στον διαγωνισμό συμμετέχουν υποψήφιοι ηλικίας 18 – 65 ετών. Διαβάστε αναλυτικά ολόκληρη την προκήρυξη ΕΔΩ

Νοσοκομεία

  • ΑΣΕΠ: 18 θέσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου

Με 18 νέους υπαλλήλους (8 ΔΕ Φυλάκων, 4 ΔΕ Μαγείρων, 6 ΥΕ Τραπεζοκόμων) ενισχύεται άμεσα το Γενικό Νοσοκομείο Χίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους από τις 10 έως τις 19 Σεπτεμβρίου. Το νέο προσωπικό θα υπογράψει 24μηνη σύμβαση εργασίας. Δείτε αναλυτικά, για κάθε ειδικότητα, προσόντα, δικαιολογητικά, πρώτο μισθό και επιδόματα ΕΔΩ.

  • 15 θέσεις στο Κέντρο Κοινωνικής Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Με 15 υπαλλήλους ενισχύεται άμεσα το Κέντρο Κοινωνικής Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Το ΑΣΕΠ ενέκρινε τη σχετική προκήρυξη και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις και δικαιολογητικά εντός της 10ήμερης προθεσμίας. Οι προσληφθέντες θα υπογράψουν 12μηνη σύμβαση εργασίας. Δείτε αναλυτικά, για κάθε ειδικότητα, προσόντα, δικαιολογητικά, πρώτο μισθό και επιδόματα ΕΔΩ.

  • 7 θέσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών

Με επτά υπαλλήλους ενισχύεται το Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών.Το ΑΣΕΠ ενέκρινε τη σχετική προκήρυξη και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις και δικαιολογητικά εντός της 10ήμερης προθεσμίας. Οι προσληφθέντες θα υπογράψουν 24μηνη σύμβαση εργασίας. Δείτε αναλυτικά την προκήρυξη ΕΔΩ.

  • 10 προσλήψεις στο Γενικό Νοσοκομείο Λακωνίας

Με 10 υπαλλήλους ενισχύεται το Γενικό Νοσοκομείο Λακωνίας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους από τις 29 Αυγούστου έως τις 9 Σεπτεμβρίου. Οι προσληφθέντες θα υπογράψουν 24μηνη σύμβαση εργασίας. Δείτε αναλυτικά την προκήρυξη ΕΔΩ.

Δήμοι

  • Νέες προσλήψεις στον δήμο Σαρωνικού

Την πρόσληψη δύο εργατών καθαριότητας προωθεί ο δήμος Σαρωνικού. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους έως τις 5 Σεπτεμβρίου. Το νέο προσωπικό θα υπογράψει ολιγόμηνη σύμβαση εργασίας. Διαβάστε αναλυτικά ολόκληρη την προκήρυξη ΕΔΩ.

  • 8 θέσεις στον δήμο Περιστερίου

Στην πρόσληψη οκτώ νέων υπαλλήλων προχωρά ο δήμος Περιστερίου. Θα διατεθούν θέσεις πτυχιούχων Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους από τις 21 έως τις 30 Αυγούστου. Το νέο προσωπικό θα υπογράψει ετήσιες συμβάσεις απασχόλησης. Διαβάστε αναλυτικά ολόκληρη την προκήρυξη ΕΔΩ.

  • 20 θέσεις εργασίας στην Χαλκίδα

O Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας», ανακοινώνει ότι θα προβεί στην πρόσληψη συνολικά 20 ατόμων χέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (με αντίτιμο) ωρομίσθιας απασχόλησης μέχρι 30 ώρες εβδομαδιαίως, για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών των καλλιτεχνικών δομών του ΔΟΑΠΠΕΧ.

Στο πλαίσιο του έργου αυτού θα απασχοληθούν οι εξής ειδικότητες: Μουσικοί διδάσκαλοι: Πιάνου –Αν. Θεωρητικών – Χορωδίας, Πιάνου- Αρμονίου, Κιθάρας, Μποζουκιού , Βιολιού , Βιολοντσέλου , Μοντέρνας μουσικής (κρουστά), Μονωδίας (κλασσικού τραγουδιού)-Μουσικής Προπαιδείας, Διδασκαλία χορών : Κλασικού μπαλέτου, Κλασικού & σύγχρονου μπαλέτου, Ισπανικού χορού – φλαμέγκο, Μοντέρνου χορού, παραδοσιακών χορών. Διδασκαλία Εικαστικών: ζωγραφική Διδασκαλία θεάτρου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους έως τις 6 Σεπτεμβρίου. Οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους και να μην υπερβαίνουν το 65ο. Διαβάστε αναλυτικά ολόκληρη την προκήρυξη ΕΔΩ.

  • 8 προσλήψεις στον δήμο Ιωαννίνων

Με οκτώ υπαλλήλους ενισχύεται άμεσα το Σπήλαιο Περάματος Ιωαννίνων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους από τις 20 έως τις 30 Αυγούστου. Οι νεοπροσληφθέντες θα υπογράψουν 8μηνη σύμβαση εργασίας. Διαβάστε αναλυτικά ολόκληρη την προκήρυξη ΕΔΩ.

  • 44 προσλήψεις στον δήμο Βόλου

Την πρόσληψη 44 υπαλλήλων προωθεί ο δήμος Βόλου. Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις πρέπει να πληρούν τις τυπικές και ουσιαστικές προϋποθέσεις που θέτει η προκήρυξη. Το νέο προσωπικό θα υπογράψει 8μηνη σύμβαση εργασίας. Δείτε αναλυτικά ολόκληρες τις προκηρύξεις: ΕΔΩ και ΕΔΩ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments