Video

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η ατάκα του για τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ που προκάλεσε γέλια (vid)

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η ατάκα του για τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ που προκάλεσε γέλια (vid)
Κυριάκος Μητσοτάκης: Βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για τη ΔΕΘ και πέταξε... ατάκα για τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στη Θεσσαλονίκη έφτασε νωρίτερα ο πρωθυπουργός. Τον Κυριάκο Μητσοτάκη υποδέχθηκε στο ΥΜΑΘ ο υφυπουργός Εσωτερικών, Μακεδονίας – Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου. Λίγο πριν την συνάντηση, δημοσιογράφος είπε απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό πως το μόνο κακό είναι ότι δεν προκρίθηκε ο ΠΑΟΚ, με τον κ. Μητσοτάκη να απαντά:

«Σκεφτόμουν να διανυκτερεύσω εδώ , αν το έκανα θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα».

Λίγο πριν τις 11.00 ο πρωθυπουργός ξεκίνησε σύσκεψη με παραγωγικούς φορείς της πόλης στην οποία θα συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, Επιμελητήρια της Δυτικής Μακεδονίας, Επιμελητήρια της Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης και Επιμελητήρια της Κεντρικής Μακεδονίας. Δείτε το βίντεο του life-events με την άφιξη του πρωθυπουργού…

Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης, στις 12:15 θα έχει σύσκεψη με επιστημονικούς φορείς της πόλης, στην οποία θα συμμετέχουν εκπρόσωποι από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, το Διεθνές Πανεπιστήμιο, το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο – Παράρτημα Κεντρικής Μακεδονίας, το Οικονομικό Επιμελητήριο – Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας, το Τεχνικό Επιμελητήριο – Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας, τον Ιατρικό Σύλλογο, τον Οδοντιατρικό Σύλλογο, τον Φαρμακευτικό Σύλλογο, τον Δικηγορικό Σύλλογο, τον Συμβολαιογραφικό Σύλλογο, τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος και το Τεχνολογικό Πάρκο Θεσσαλονίκης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments