Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Παρασκευή (30/8/19)

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Παρασκευή (30/8/19)
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Παρασκευή (30/8/19).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Παρασκευή (30/8/19). Σήμερα είναι Παρασκευή, ημέρα που την κυβερνά η Αφροδίτη. Η θεά της αρμονίας βρίσκεται στην Παρθένο της τάξης, γι’ αυτό απολαμβάνετε τη δουλειά και την οργάνωση. Εξίσου απολαμβάνετε να φροντίζετε τον εαυτό σας και την υγεία σας!

Στην Παρθένο βρίσκονται επίσης ο Ήλιος και ο Ερμής. Από εκεί παίρνετε ώθηση να ασχοληθείτε περισσότερο με τις υποχρεώσεις σας. Νιώθετε την επίδραση της Γης, αξιοποιήστε τη! Η Νέα Σελήνη αναδύεται στην Παρθένο, ώρα να «εκφωνήσετε» τη λίστα των προθέσεών σας. Η Νέα Σελήνη με την Αφροδίτη και τον Ερμή, σχηματίζουν αίσιες όψεις με τον Ουρανό από τον Ταύρο και τους Κρόνο και Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Όλα τα ζώδια της Γης είναι παρόντα και σε δράση: Βάλτε τα θεμέλια για ένα οικοδόμημά σας!

Την Παρασκευή μπορείτε να απελευθερώσετε τη φαντασία σας και να οργανώσετε διάφορες ενδιαφέρουσες συναντήσεις και συγκεντρώσεις. Δεν χρειάζεται να έχετε κάποιο ιδιαίτερο λόγο για να κάνετε κάτι τέτοιο. Αλλά αν ψάχνετε για έναν, θα τον βρείτε γρήγορα. Σήμερα αφιερώστε περισσότερο χρόνο στους ανθρώπους που τους αρέσει η παρέα σας ή που σας αγαπούν. Μια συνάντηση ή μια συζήτηση με έναν φίλο στο ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου θα σας φέρει ενδιαφέρουσες και χρήσιμες πληροφορίες.

Την Παρασκευή, μια δουλειά που θα έχει σχέση με χρήματα θα απαιτήσει περισσότερη προσοχή, ειδικά εάν εργάζεστε στον οικονομικό τομέα. Πολλοί από εσάς θα περιμένετε να λάβετε σημαντικά νέα, μια επιβεβαίωση ή μια πρόσκληση. Αλλά είναι πολύ πιθανό να μην γίνει αυτό σήμερα. Σήμερα να είστε προσεκτικοί όταν έρχεστε σε επαφή με άτομα που γεννήθηκαν στα ζώδια του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου. Θα αντιμετωπίσετε ανειλικρίνεια, ίσως σας μείνει η αίσθηση ότι κάποια πράγματα δεν έχουν ειπωθεί, ότι έχει υπάρξει προσπάθεια χειραγώγησης και άλλα.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Σήμερα να είστε ανοιχτοί στις προτάσεις που θα λάβετε, από ένα άτομο έξω από τον κύκλο των συγγενών σας. Την Παρασκευή θα ενοχληθείτε από νέα ή γεγονότα, σχετικά με συγγενείς που δεν μένουν στο σπίτι σας. Σε γενικές γραμμές θα είναι μια μέρα γεμάτη δυναμική επικοινωνία, γρήγορα εναλλασσόμενες διαθέσεις και σχέδια. Η μέρα υποδεικνύει κάποια συναισθήματα που σχετίζονται με ένα κορίτσι ή με μια νεαρή γυναίκα.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: 

Θα αισθανθείτε θλίψη μετά από μια συζήτηση με κάποιο φίλο σας την Παρασκευή. Τυχόν απροσδόκητες συναντήσεις θα σας ενοχλήσουν. Είναι δύσκολο να προβλεφθεί αν θα σας γεμίσουν με θετικά συναισθήματα ή το ανάποδο. Τα γεγονότα στη ζωή ενός γνωστού σας, θα είναι το κύριο θέμα μιας συζήτησης που θα κάνετε σήμερα. Την Παρασκευή, η σχέση σας με τους ανθρώπους στο ζώδιο του Κριού, του Τοξότη ή του Λέοντα θα χρειαστεί προσοχή.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Σήμερα θα βιώσετε ευχάριστες εμπειρίες που θα αφορούν νέα από κοντά ή μακριά. Πιθανόν να προκύψουν διάφορα γεγονότα που σχετίζονται με τη γέννηση ενός παιδιού ή γενέθλια. Θα χαρείτε με κάποια νέα που θα λάβετε, από κάποιο άτομο που συνεργάζεστε ή είστε μέλη στον ίδιο οργανισμό, κόμμα, κοινότητα. Διάφορα γεγονότα σήμερα θα σας προκαλέσουν να σκεφτείτε σοβαρά νέα επαγγελματικά ή επιχειρηματικά σχέδια.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Την Παρασκευή θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε κάποιες παλιές ιδέες και σχέδια. Τα πράγματα θα είναι πολύ πιο εύκολα για εσάς τώρα. Θα λάβετε βοήθεια ή πολύτιμες συμβουλές, από κάποιον που συνεργάζεστε ή από μια κυβερνητική υπηρεσία. Την Παρασκευή θα εκπλαγείτε από γεγονότα ή νέα, που σχετίζονται με προηγούμενη ή την τωρινή ερωτική σας σχέση. Σήμερα θα είστε ιδιαίτερα συναισθηματικοί, κάτι που θα σας κάνει να προσβάλλεστε ή να στενοχωριέστε εύκολα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments