Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Παρασκευής (30/8/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Παρασκευής (30/8/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Παρασκευή (30/8/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Παρασκευή (30/8/19).

  • κριός

Μια αλλαγή στην ερωτική σου ζωή, θα απαιτήσει φαντασία από πλευράς σου και αποφυγή οτιδήποτε βαθιά ριζωμένου, στη ρουτίνα. Αυτό προϋποθέτει, πως πρέπει να επιδιώξεις κάτι, που μπορεί να φαίνεται ανόητο σαν ιδέα… αλλά η δυνατότητα να διασκεδάσεις και να χαμογελάσεις, είναι πολύ δυνατή, για να το αγνοήσεις! Μια κοινή επιθυμία να ξαναδοκιμάσετε με τον εραστή σου – ό, τι κι αν είναι αυτό- θα σου εξασφαλίσει πως το ταίρι σου, θα επιδιώξει να το επαναλάβετε στο μέλλον.

  • ταύρος

Μια ευκαιρία για να χαλαρώσεις, μπορεί τελικά να σου προσφέρει την απαραίτητη ηρεμία και να βοηθήσει ώστε να προοδεύσει η ερωτική σου ζωή, τώρα. Ή εσύ ή ο εραστής σου, θα επιλέξετε ένα μέρος, που θα επιτρέψει και στους δυο σας, να είσαστε αυθεντικοί. Μ’ αυτόν τον τρόπο η σχέση σας θα ενισχυθεί… και θα δώσετε ο ένας στον άλλον, την αμέριστη προσοχή του!

  • δίδυμοι

Για να ενισχύσεις το ηθικό του εραστή σου, μπορεί να χρειαστούν λεπτοί χειρισμοί από πλευράς σου! Αλλά μπορείς να το κάνεις. Αν διατηρήσεις τις συζητήσεις σας ανάλαφρες και απλές θα ήταν ωφέλιμο, γιατί έτσι θα μπορέσεις να ζητήσεις από τον αγαπημένο σου, κάτι που αγαπάς πολύ. Όσο περισσότερο προσπαθείς να συνεργαστείς μαζί του, τόσο πιο πιθανό είναι, να αναμιχθεί, με τον τρόπο που θέλεις!

  • καρκίνος

Θα έχεις μεγάλη γοητεία αυτή τη στιγμή, και δεν υπάρχει τίποτα που να εμποδίζει αυτή σου την ικανότητα. Δημιουργείς μια ευχάριστη, φανταστική ατμόσφαιρα στον έρωτα και το ρομαντισμό, που μπορεί να κάνει τον αγαπημένο σου να νιώθει άνετα… και να φέρει ζεστασιά στη σχέση σας. Είναι η μοναδική ποιότητα της καλοσύνης και της συμπόνιας σου, που μπορεί να φέρει φως και δύναμη στον κόσμο του εραστή σου.

  • λέων

Θα είσαι συντονισμένη με τις λεπτές αποχρώσεις της σχέσης σου, αυτή τη στιγμή. Μπορεί να οφείλεται στο γεγονός πως εστιάζεις στην πιο άμεση εικόνα όσων συμβαίνουν, που σε εμπνέουν για να λειτουργήσεις αργά.. και ν΄ απολαύσεις την κάθε στιγμή! Εκτιμώντας ό,τι εκτυλίσσεται σταδιακά, σε βάζει στο κάθισμα του οδηγού – σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου- αλλά μην προσπαθήσεις να επιταχύνεις μια διαδικασία που ξετυλίγεται γλυκά, μόνη της.

  • παρθένος

Μπορεί να είναι ο αγαπημένος σου, που θα προσφέρει βοήθεια όπου χρειάζεται αυτή τη στιγμή. Αυτό, δεν θα περάσει απαρατήρητο από σένα. Μπορεί επίσης να είναι το γεγονός, πως δέχεσαι τη βοήθεια που σου προσφέρεται. Και αυτό, σημαίνει πολλά για το ταίρι σου. Αν μπορέσεις μάλιστα να λειτουργήσεις αμφίδρομα μαζί του, θα οδηγήσετε τη σχέση σας, σ’ ένα πολύ καλύτερο επίπεδο!

  • ζυγός

Ίσως ο εραστής σου έχει βάλει ψηλά τον πήχη σε ό,τι αφορά τις προσδοκίες του…κάτι που δεν σου αρέσει ιδιαίτερα. Ακόμα κι αν είναι πολύ φιλόδοξος ή επιθυμεί τις προκλήσεις στη σχέση σας, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα, ότι είσαι υποχρεωμένη να συμφωνείς ή να συμμετέχεις. Αν η καρδιά σου δεν υποστηρίζει αυτό που προτείνεται, τότε είναι καιρός να μιλήσεις. Μην περιμένεις να ξεπεράσει τα όριά σου, για να το κάνεις.

  • σκορπιός

Πιθανότατα δεν θα δυσκολευτείς να βρεις ενδιαφέρουσες ή ενδεχομένως συναρπαστικές ιδέες, για να κάνεις πιο «πιπεράτη» και αυθόρμητη τη σχέση σου. Μπορεί όλα να ξεκινήσουν από σένα, αν αποφασίσεις να γίνει λιγάκι ευάλωτη αποκαλύπτοντας μερικά μυστικά ή επιθυμίες σου, που θα ενθαρρύνουν το ταίρι σου, να κάνει το ίδιο. Όσο περισσότερη εμπιστοσύνη ενισχυθεί και με τους δύο τρόπους, τόσο πιο έντονα θα μπορέσετε να ρισκάρετε μαζί.

  • τοξότης

Μπορεί μια γρήγορη και λεπτή ματιά στο ερωτικό σου μέλλον, να βάλει σε καινούργια τροχιά μερικές ανάγκες ή επιθυμίες σου. Έχεις δίκιο να πιστεύεις πως ένα ερωτικό σου ζήτημα εξελίσσεται, ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σου. Αν θέλεις να το τελειώσεις, τότε αυτό θα σου προσφερθεί τώρα.

  • αιγόκερως

Νιώθεις πως είναι άνετη και διαχειρίσιμη η ερωτική σου ζωή, αλλά πιστεύεις πως υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Θα ήταν προς το συμφέρον σου να πάρεις κάποιες αποφάσεις αυτή τη στιγμή και εξίσου σημαντικό να καθοδηγηθείς από τα «θέλω» της καρδιάς σου. Θα πρέπει να πάρεις μια δύσκολη ή αμήχανη απόφαση σύντομα, και η καρδιά σου θα μπορούσε να είναι αναπόσπαστο μέρος, αυτής της διαδικασίας!

  • υδροχόος

Υπάρχει κάτι άνετο σ’ αυτό που φαίνεται σαν ρουτίνα στη σχέση σου τώρα. Ακριβώς επειδή έχεις μια αυθόρμητη πλευρά, δεν σημαίνει ότι είσαι διαρκώς συνδεδεμένη μ’ αυτήν. Η αξιοποίηση της ηρεμίας που προσφέρεται αυτό το διάστημα, σε βοηθά να σκεφτείς κάποια ζητήματα ή να καταλήξεις σε νέες ιδέες, που μπορείς να εξερευνήσεις με τον εραστή σου. Το κάλεσμα της στιγμής, μπορεί να είναι ευεργετικό, τώρα.

  • ιχθύες

Ίσως να νιώσεις πως θα μπορούσες και χωρίς εντάσεις ή δράματα στη σχέση σου. Αλλά η ικανότητά σου, για την επίλυση των προβλημάτων της, σίγουρα δεν θα σε απογοητεύσουν. Αν κάποια λανθασμένη απόφαση, έπαιξε ένα ρόλο σε αυτό που δημιουργεί το πρόβλημα, τότε υπάρχει κάτι πολύτιμο να μάθεις, απ’ αυτό. Μπορεί επίσης να οδηγήσει σε μία ή δύο νέες ιδέες για να εξερευνήσεις καινούργιες κι ενδιαφέρουσες περιοχές, για τη σχέση σου.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments