Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις του Σαββάτου (31/8/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις του Σαββάτου (31/8/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Σάββατο (31/8/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Σάββατο (31/8/19).

  • κριός

Το συναισθηματικό σου ραντάρ έχει κολλήσει αυτή τη στιγμή, ειδικά αν ανιχνεύει μια αλλαγή στη σχέση σου. Οι θετικές αλλαγές που προσφέρονται θα απαιτήσουν να δείξεις αρκετή υπομονή. Ειδικά αν έχεις υλικές και συναισθηματικές αποσκευές, που πρέπει να αφαιρεθούν πριν προχωρήσεις. Η αίσθηση της πρόβλεψης είναι δικαιολογημένη, αλλά ίσως χρειαστεί λίγο περισσότερος προγραμματισμός.

  • ταύρος

Παρόλο που μπορεί να γνωρίζεις την ένταση που εκδηλώνεται στην ερωτική σου ζωή, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι ο καταλύτης για ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Θα μπορούσε να υπάρχει κάτι, σχετικά με το ερωτικό παρελθόν σου που σχετίζεται μ’ αυτό, και η αντιμετώπιση οποιωνδήποτε ενοχλητικών ή οδυνηρών προηγούμενων επεισοδίων, είναι το πρώτο βήμα για να τα ξεπεράσεις. Η ερωτική σου ζωή, αναμφισβήτητα αλλάζει. Κι αυτό, καλύτερα να το ακολουθήσεις, παρά να αντισταθείς.

  • δίδυμοι

Αν αισθάνεσαι ότι δεν υπάρχει λόγος να βιάσεις μια ρομαντική κατάσταση στη σχέση σου, τότε το ένστικτό σου, είναι σωστό! Στην πραγματικότητα, μια διαδικασία που επιθυμείς να ξεκινήσεις, μπορεί ν’ αντιμετωπίσει περισπασμούς και παρεκτροπές που κανονικά θα βρεις απογοητευτικές, αλλά θα μπορούσαν να θεωρηθούν χρήσιμες και ωφέλιμες. Μπορεί επίσης να υπάρχει κάτι ανακουφιστικό σχετικά με τον έλεγχο που αισθάνεσαι ότι έχεις, αναφορικά με το τι προχωράει και είναι προς το συμφέρον σου, για να επιτρέψεις τη συνέχιση αυτής της διαδικασίας.

  • καρκίνος

Οι προστατευτικές σου ιδιότητες μπορεί να είναι εξαιρετικά γοητευτικές και σέξι, αλλά όχι αν λειτουργείς έτσι, συνεχώς. Ακόμα κι αν είσαι αποφασισμένη να λειτουργήσεις, όπως πιστεύεις, γιατί θέλεις να υπερασπιστείς τα συμφέροντα του εραστή σου, ίσως είναι απαραίτητο να τον αφήσεις να μιλήσει. Δεν σκοπεύεις να διασχίσεις σκόπιμα τη γραμμή, αλλά μπορεί να το κάνεις ακούσια. Ίσως χρειαστεί να παραδεχτείς, ότι ο εραστής σου, πιθανώς να γνωρίζει καλύτερα, ποιο είναι το συμφέρον του.

  • λέων

Μπορεί να δεις τον εαυτό σου να κρατάει λίστα, με το τι είναι λιγότερο από επιθυμητό, ή δυσάρεστο, αναφορικά με την σχέση σου, αυτή τη στιγμή. Αυτό θα μπορούσε να διατρέξει τον κίνδυνο να παραμείνει περισσότερο, ώστε να νιώσεις ευτυχισμένη…. κι αυτό είναι που χρειάζεται να αντιμετωπιστεί τώρα. Ίσως να μην φταίει η σχέση σου που δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου, αλλά οι φιλοδοξίες σου, ίσως να είναι λίγο υπερβολικές. Αντίθετα, εστιάζοντας στο ρεαλιστικό και διαχειρίσιμο, δεν κάνεις βήματα προς τα πίσω… αλλά εποικοδομητικά βήματα, προς τα εμπρός.

  • παρθένος

Παρόλο που μπορεί να αισθανθείς μια αισθητή περιοριστική ενέργεια στην ερωτική σου ζωή, μπορεί να αξιοποιηθεί και να επικεντρωθεί θετικά. Είναι προς το συμφέρον σου να προσαρμοστείς και να δείξεις ευελιξία, απέναντι σε ό, τι φαίνεται περιορισμένο ή περιοριστικό. Η απόλαυση λίγου ποιοτικού χρόνου με τον εαυτό σου, θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποιες απογοητεύσεις – και να επανασυνδεθείς, με ό, τι θέλει πραγματικά η καρδιά σου!

  • ζυγός

Μπορεί να γνωρίζεις όλα όσα είναι άνετα και βαρετά στα ερωτικά σου…. αλλά μπορεί ταυτόχρονα να βρεις τον εαυτό σου, κοιτάζοντας μέσα σου, για ν’ αντιμετωπίσεις τις δυσάρεστες ερωτήσεις. Ευτυχώς, αντί να συνεχίσεις να τις αξιολογείς από απόσταση, θα είσαι περισσότερο προετοιμασμένη να τις εξετάσεις από κοντά και να εξοικειωθείς με αυτό που σε εμπόδιζε να τις λύσεις στο παρελθόν. Θα εκπλαγείς από τη δύναμη που κατέβαλλες, για να το κάνεις!

  • σκορπιός

Αν αισθάνεσαι ότι κάτι γίνεται όλο και πιο συνηθισμένο ή βαρετό στη σχέση σου, τότε προσπάθησε να μην κοιτάς τις αλλαγές, σαν κάτι τρομακτικό ή κάτι που θα αναστατώσει τη ζωή σου. Δεν υπάρχει λόγος να μη μπορέσεις να διατηρήσεις μια άνετη ισορροπία ενώ διασκεδάζεις, είσαι αυθόρμητη ή νιώθεις ενθουσιασμένη σε άλλους τομείς. Όσο πιο άγνωστα σου είναι αυτά, τόσο πιο εύκολο θα είναι να αλλάξεις την εστίασή σου, από αυτό που έχει γίνει πολύ βαρετό ή παραδοσιακό.

  • τοξότης

Η προβολή της ερωτικής σου ζωής, σε ένα νέο φως ή μέσα από μια νέα προοπτική είναι το εισιτήριό σου, για την εύρεση μοναδικών λύσεων, για παλιά προβλήματα. Εξετάζοντας τα ερωτικά σου ζητήματα από διαφορετική οπτική γωνία, θα σε βοηθήσει να αποβάλλεις τις περιοριστικές συμπεριφορές και πεποιθήσεις που αποτελούσαν μέχρι τώρα, την πηγή του περιορισμού. Μπορείς να τα αποβάλλεις, όποτε θελήσεις. Επέλεξε λοιπόν, να το κάνεις τώρα.

  • αιγόκερως

Θα γίνει σαφές ότι οποιονδήποτε περιορισμό αντιμετωπίζεις με τα ερωτικά σου- ή είχες βιώσει στο παρελθόν- θα μπορούσε να συνδεθεί με στάσεις και πεποιθήσεις που σχηματίστηκαν εδώ και πολύ καιρό. Αυτά θα μπορούσαν να είναι τόσο έντονα χαραγμένα μεσ’ στην ψυχή σου, που πιστεύεις ότι είναι πλέον, αναπόσπαστο κομμάτι σου…. κάτι που είναι αναληθές. Αν μη τι άλλο, καταλαμβάνουν χώρο, που πρέπει να διατεθεί για τις γλυκές εξελίξεις που προσπαθούν να ξεδιπλωθούν τώρα. Όσο πιο σύντομα μπορέσουν αυτές οι εξελίξεις να το κάνουν, τόσο πιο γρήγορα θα μπορέσεις να ζήσεις, τη χαρά που προσφέρουν.

  • υδροχόος

Το κεφάλι σου μπορεί να σε παροτρύνει να πεις όσα σκέφτεσαι, αλλά μπορεί η καρδιά σου να σου επισημαίνει να τα αποφύγεις. Μπορεί να μην έχεις αντιληφθεί πόσο διαφανείς είναι οι σκέψεις σου ή τα συναισθήματά σου…..αλλά όταν αποφασίσεις να κάνεις τις αποκαλύψεις σου, αυτό θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από σένα. Έχεις την ευκαιρία να επιλέξεις προσεκτικά τα λόγια σου και να διασφαλίσεις ότι δεν υπερβάλλεις σε όσα λες!

  • ιχθύες

Θα ήταν χρήσιμο να κοιτάξεις μέσα σου και να μιλήσεις ειλικρινά με τον εαυτό σου, για ό,τι σε εμποδίζει να βιώσεις την ερωτική σχέση, που ξέρεις ότι αξίζεις. Υπάρχει επίσης πιθανότητα να χρειαστεί να παραβλέψεις οποιεσδήποτε ονειρικές ή φανταστικές αντιλήψεις, καθώς αντιμετωπίζεις ρεαλιστικά τις τρέχουσες συνθήκες της σχέσης σου. Προτού κάνεις την πρόοδο που θέλεις, ίσως χρειαστεί να ξεκινήσεις αυτό το σύντομο αλλά άβολο ταξίδι για να αποφασίσεις με ακρίβεια τι θέλεις. Όπως επίσης και πόσο, ορισμένες στάσεις, απόψεις ή πεποιθήσεις σε κρατούν πίσω.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments