Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Πανιώνιος: “Κόπηκε” ξανά ο Λάμπρου – Παίρνει ανάσες ο Πέλκας

ΠΑΟΚ – Πανιώνιος: “Κόπηκε” ξανά ο Λάμπρου – Παίρνει ανάσες ο Πέλκας
ΠΑΟΚ - Πανιώνιος: Ο Αμπέλ Φερέιρα αποφάσισε να αφήσει ξανά εκτός αποστολής τον Λάζαρο Λάμπρου, επιλέγοντας τον νεαρό Αντώνη Γαϊτανίδη. Στον πάγκο και ο Πέλκας.

ΠΑΟΚ – Πανιώνιος: Ο Λάζαρος Λάμπρου αποτελεί σαφέστατα έναν εκ των πιο ελπιδοφόρων παικτών της γενιάς του, κάνοντας εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Φορτούνα Σιτάρντ στην Ολλανδία την περσινή σεζόν, όπου και είχε δοθεί δανεικός από τον ΠΑΟΚ. Ο Έλληνας εξτρέμ επέστρεψε στον «Δικέφαλο του Βορρά» το φετινό καλοκαίρι, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει να βρίσκεται στα πλάνα του Αμπέλ Φερέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός τον είχε αφήσει εκτός αποστολής από το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής της Super League 1 κόντρα στον Παναιτωλικό, με τον ίδιο να εκφράζει τη δυσαρέσκεια του μέσω social media.

Ο Λάμπρου έμεινε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική εκτός αποστολής, καθώς ο Φερέιρα επέλεξε να μην τον έχει ούτε στον πάγκο στο παιχνίδι απέναντι στον Πανιώνιο στην Τούμπα. Αντ’ αυτού, τη θέση του στην αποστολή πήρε ο νεαρός Αντώνης Γαϊτανίδης, ο οποίος βρίσκεται στον πάγκο του ΠΑΟΚ για πρώτη φορά. Παράλληλα, και ο Δημήτρης Πέλκας δεν βρίσκεται στην βασική ενδεκάδα του «Δικεφάλου του Βορρά».

Ο Έλληνας άσος θα πάρει τις απαραίτητες… ανάσες και θα καθαρίσει το μυαλό του, με τον Αμπέλ Φερέιρα, να επιλέγει ως δίδυμο στην κορυφή της επίθεσης του ΠΑΟΚ τον Τσούμπα Άκπομ και τον Κάρολ Σφιντέρσκι. Έτσι ο Πέλκας θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο από τον πάγκο και ανάλογα την εξέλιξη του αγώνα, ενδέχεται να πάρει χρόνο συμμετοχής από τον Πορτογάλο τεχνικό των «ασπρόμαυρων».

Λάζαρος Λάμπρου: Περιμένει πρόταση από την Άλκμααρ

Την περασμένη σεζόν ο νεαρός επιθετικός γνώριζε ότι δεν θα έχει πολλές ευκαιρίες στον ΠΑΟΚ και επέλεξε να πάει εκ νέου σε άλλη ομάδα με τη μορφή δανεισμού. Η Φορτούνα Σιτάρντ του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί στην Ολλανδία. Οι εμφανίσεις του Λάμπρου με την φανέλα της Ολλανδικής ομάδας ήταν εντυπωσιακές κάτι που έκαναν πολλές ομάδες να τον προσέξουν.

Δεν είναι τυχαίο ότι σε ένα πρωτάθλημα που το ταλέντο υπάρχει και περισσεύει, βγήκε καλύτερος νέος για αρκετές αγωνιστικές. Μάλιστα, οι καλές εμφανίσεις του ανάγκασαν τον ΠΑΟΚ να του προσφέρει νέο συμβόλαιο και μάλιστα πλουσιοπάροχο. Την ίδια στιγμή ο Γιώργος Σαββίδης μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για τον 22χρονο επιθετικό. Θα περίμενες κανείς πως πλέον είχε έρθει η ώρα να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Λάζαρος Λάμπρου: Περιμένει την Άλκμααρ

Ο Λάμπρου δεν υπολογίζεται από τον Αμπέλ Φερέιρα και θα πρέπει να βρει ξανά άλλη ποδοσφαιρική στέγη. Δεν είναι λίγες οι ομάδες που χτύπησαν την πόρτα του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Ατρόμητος και και η Ολλανδική Χέρακλες έκαναν κρούση, αλλά ο νεαρός έκλεισε την πόρτα καθώς φέρεται να περιμένει κάτι καλύτερο. Το Sportime ισχυρίζεται ότι ο Λάμπρου περιμένει πρόταση από την Άλκμααρ.

Για την ώρα κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί και ο ταλαντούχος επιθετικός κινδυνεύει να μείνει στον ΠΑΟΚ χωρίς να βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή του. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πριν από λίγες μέρες είχε μείνει εκτός αποστολής και είχε εκφράσει την απογοήτευση του από τα Social Media.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments