Lifestyle

Τίφανι Τραμπ: Έτσι γιόρτασε τα γενέθλια του συντρόφου της (pics)

Τίφανι Τραμπ: Έτσι γιόρτασε τα γενέθλια του συντρόφου της (pics)
Τίφανι Τραμπ: Τις προηγούμενες ημέρες απολύθηκε η προσωπική βοηθός του Ντόναλντ Τραμπ, επειδή αποκάλυψε λεπτομέρειες της σχέσης του με την 25χρονη κόρη του.

Τίφανι Τραμπ: H μικρότερη κόρη του Ντόναλντ Τραμπ δεν φέρεται να επηρεάζεται από τα πρόσφατα γεγονότα στο Λευκό Οίκο. Την προηγούμενη εβδομάδα η προσωπικός βοηθός του Προέδρου των ΗΠΑ, απολύθηκε από τον Λευκό Οίκο, καθώς μοιράστηκε προσωπικές πληροφορίες της οικογενείας Τραμπ σε δημοσιογράφους. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε τον λόγο που ο Τραμπ δεν βγαίνει φωτογραφίες με την Τίφανι.

Λίγες ώρες αργότερα η Τίφανι Τραμπ γιόρτασε τα γενέθλια του φίλου της Μίχαελ Μπουλού. Σε φωτογραφίες που μοιράστηκε η μητέρα της Τίφανι, Μάρλα Μέιπλς, το Σαββατοκύριακο, το ζευγάρι και η ίδια φαίνονται χαμογελαστοί. “Περήφανη και ευτυχισμένη μαμά”, γράφει η Μάρλα Μέιπλς, δεύτερη σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ.

Η Τίφανι ανέβασε και εκείνη φωτογραφία στο Instagram gia την ιδιαίτερη μέρα του φίλου της με ένα πολύ γλυκό και τρυφερό μήνυμα. “Χρόνια πολλα, @michaelboulos 🎈❤️🎈Μου γεμίζεις τη ζωή με τόση χαρά, καλοσύνη και γέλιο! Σε ευχαριστώ που πάντα βάζεις ένα χαμόγελο στο πρόσωπό μου! ♥ ︎ “, έγραψε χαρακτηριστική η 25χρονη Τίφανι.

Ο λόγος που απολύθηκε η προσωπική βοηθός του Ντόναλντ Τραμπ

Η Μαντλίν Γουέστερχουτ, προσωπική βοηθός του Προέδρου των ΗΠΑ απολύθηκε την προηγούμενη εβδομάδα από τον Λευκό Οίκο καθώς έφθασαν στα αυτιά του Ντόναλντ Τραμπ οι συζητήσεις που είχε με δημοσιογράφους. Όπως γράφουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, η 28χρονη Μαντλίν είχε βγει με δημοσιογράφους μεγάλων αμερικανικών ΜΜΕ και μετά από δυο-τρία ποτά άρχισε να αποκαλύπτει λεπτομέρειες που αφορούσαν την οικογένεια του Ντόναλντ Τραμπ.

Συγκεκριμένα, η Γουέστερχουτ αποκάλυψε σε δημοσιογράφους της “The Washington Post”, του “Bloomberg”, και της “The Wall Street Journal” ότι ο Ντόναλντ Τραμπ δεν θέλει να βγάζει φωτογραφίες με την 25χρονη κόρη του, Τίφανι Τραμπ, γιατί την θεωρεί χοντρή. Μάλιστα, κάπως αστειευόμενη είπε ότι ο Τραμπ δεν μπορεί να εμφανίσει την μικρή του κόρη δημοσίως.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments