Ζώδια

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις Ταρώ για την Δευτέρα (2/9/19)

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις Ταρώ για την Δευτέρα (2/9/19)
Ζώδια: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις ταρώ για σήμερα Δευτέρα (2/9/19).

Ζώδια: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις ταρώ για σήμερα Δευτέρα (2/9/19).

Κριός – Κάρτα: Η Κρίση

Σήμερα, η ευτυχία σας μπορεί να εξαρτάται από το πώς βλέπετε τον εαυτό σας. Η ευτυχία αποκαλύπτεται όταν βρίσκεστε στον σωστό δρόμο και όταν είστε δυστυχισμένοι, λυπάται πραγματικά για το πνεύμα σας. Θα είναι δύσκολο να δεχτείτε συναισθηματικά μια απώλεια. Μπορεί να είναι μην υλιστική η απώλεια. Μπορεί να είναι ο χρόνος, οι ευκαιρίες ή ακόμα και μια προηγούμενη σχέση.

Ταύρος – Κάρτα: Η Εγκράτεια

Θα χρειαστεί θάρρος για να φύγετε και να κάνετε το δικό σας. Παρόλο που δεν είστε κομφορμιστές, θέλετε να βλέπετε τους άλλους χαρούμενους. Η επιλογή σας να φύγετε από την αγέλη θα είναι μια στιγμή ανάπτυξης για εσάς.

Δίδυμοι – Κάρτα: Η Δικαιοσύνη

Σήμερα, θα χρειαστείτε μια υγιή δόση συναίσθησης για να συσχετιστείτε με τους άλλους και το πώς βλέπουν τον κόσμο. Θα αισθάνεστε πότε οι άλλοι είναι στενόμυαλοι και θα απογοητεύεστε εύκολα από τις περιορισμένες αντιλήψεις τους.

Καρκίνος – Κάρτα: Ο Κρεμασμένος

Μπορεί να δημιουργείτε μια σύνδεση με ένα νέο άτομο που έρχεται πιο κοντά σας. Υπάρχει μια κατανόηση και ενσυναίσθηση μεταξύ σας που είναι μοναδική και αισθητή. Μπορεί να υπάρξει κάποια εσωτερική πάλη για το κατά πόσον η σχέση αυτή κατευθύνεται προς τη σωστή κατεύθυνση ή αν πρέπει να την πάτε στο επόμενο επίπεδο.

Λέων – Κάρτα: Ο Κόσμος

Τα πράγματα είναι πιο λογικά απ’ ό,τι συναισθηματικά. Η πειθαρχία βελτιώνεται και υπάρχει μια αίσθηση ελέγχου πάνω σε αυτά για τα οποία είστε υπεύθυνοι. Αυτό που γνωρίζετε και πώς το χρησιμοποιείτε μπορεί να σας οδηγήσει σε επιτυχία.

Παρθένος – Κάρτα: Οι εραστές

Βρίσκεστε σε μια μετασχηματιστική περίοδο όπου προσπαθείτε να αλλάξετε τα πράγματα, ίσως τις παλιές συνήθειες, τη νοοτροπία ή απλώς θέλετε να γίνετε καλύτερος άνθρωπος. Αφήνετε την ενοχή και τα πράγματα που σας απογοητεύουν και βρίσκεστε τώρα στο μονοπάτι της συγχώρεσης.

Ζυγός – Κάρτα: Ο Άσος των πεντάκτινων

Ψάξτε καθοδήγηση μέσα σας και ακούστε την εσωτερική φωνή σας. Ίσως χρειαστεί να αποσυρθείτε από μια κατάσταση που είναι εκτός του ελέγχου σας αλλά και απειλεί να διαταράξει την ηρεμία σας.

Σκορπιός –Κάρτα: Το έξι των ράβδων

Μια ρουτίνα έχει αλλάξει και υπάρχουν μερικά πράγματα που είναι εκτός τόπου και σας κάνουν να νιώθετε ότι έχετε χάσει το κέντρο σας. Είναι σημαντικό να εμπιστεύεστε τις ικανότητές σας και να γνωρίζετε την αξία σας. Αντιμετωπίστε την αλήθεια και συνεχίστε την προσωπική σας εξέλιξη παρά τις συνθήκες.

Τοξότης – Κάρτα: Το εννιά των ράβδων

Στόχοι υλοποιούνται και αρχίζετε να βλέπετε τα πράγματα να γίνονται ακριβώς όπως ελπίζατε, έστω και αν παίρνει λίγο περισσότερο χρόνο απ’ όσο περιμένατε. Ένα πρότζεκτ είναι κοντά στην ολοκλήρωσή του και ένας σημαντικός στόχος θα εκπληρωθεί σύντομα.

Αιγόκερως – Κάρτα: Το πέντε των κυπέλλων

Μπορεί να έχετε το προβάδισμα σε μια κατάσταση και να θέτετε ένα καλό παράδειγμα για τους άλλους. Η σοφία που έχετε αποκτήσει από την εμπειρία του παρελθόντος θα σας δώσει νέα διορατικότητα που θα εφαρμόσετε στην τρέχουσα κατάστασή σας.

Υδροχόος – Κάρτα: Το τέσσερα των ξιφών

Μάθετε να αφήνετε κάποια πράγματα πίσω και αρχίστε να καταλαβαίνετε ποια πράγματα ή άνθρωποι στη ζωή σας είναι ψεύτικα. Δείτε τα πράγματα όπως είναι. Αυτό που ψάχνατε αποκαλύπτεται και τα πράγματα θα γίνουν πιο ξεκάθαρα γρήγορα.

Ιχθύες – Κάρτα: Ο Άσος των ράβδων

Σταθείτε στο ύψος της περίστασης και μην αφήσετε τα συναισθήματα να σας εμποδίσουν να κάνετε αυτό που έχετε ήδη προγραμματίσει να κάνετε. Μία προηγούμενη εμπειρία μπορεί να μολύνει το παρόν. Ζήστε στο τώρα. 

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments