Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Στη λίστα οι Ζόνατας και Μπαλόγκ (vids)

Παναθηναϊκός: Στη λίστα οι Ζόνατας και Μπαλόγκ (vids)
Παναθηναϊκός: Τα δύο ονόματα που υπάρχουν στη λίστα του Νίκου Νταμπίζα για τη θέση του σέντερ φορ.

Παναθηναϊκός: Αν και στους “πράσινους” έχουν θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση ενός αμυντικού χαφ, καθώς έπειτα από την τιμωρία του Κουρμπέλη δεν υπάρχει άλλο “καθαρό” εξάρι στο ρόστερ, εν τούτοις δεν έχει εγκαταλειφθεί και η αναζήτηση για σέντερ φορ. Μάλιστα, σύμφωνα με το Sportime, υπάρχουν δύο ονόματα που ξεχωρίζουν στη λίστα του Νίκου Νταμπίζα. Πρόκειται για τους Ζόνατας και Μπαλόγκ. Μία από τις δύο υποθέσεις μπορεί να προχωρήσει, εφόσον ο Παναθηναϊκός “καθαρίσει” με το θέμα του αμυντικού χαφ, αλλά και υπάρξουν εξελίξεις με τους “κομμένους” που έχουν μείνει στο ρόστερ, όπως ο Μουνιέ, ο οποίος κρατάει ένα μέρος του διαθέσιμου μπάτζετ με το συμβόλαιό του.

Ο υψηλόσωμος στράικερ, Ζόνατας, (1,92μ.) με μακρά θητεία στην Ευρώπη (Αλκμααρ, Τορίνο, Σοσιεδάδ, Ρούμπιν Καζάν, Αννόβερο μεταξύ άλλων) έχει κασέ ανώτερο από τις οικονομικές δυνατότητες του «τριφυλλιού». Παρόλα αυτά φαίνεται ότι πρόσφορο έδαφος υπάρχει. Άρα και πιθανότητες για κάτι περισσότερο. Πέρυσι ο Ζόνατας είχε 10 συμμετοχές, 3 γκολ και 1 ασίστ με το Αννόβερο, που υποβιβάστηκε, στην Bundesliga.

Στη λίστα του Νίκου Νταμπίζα φαίνεται πως βρίσκεται και ο Νόρμπερτ Μπαλόγκ. Ο 23χρονος φορ, ύψους 1,96μ., έπαιξε πέρυσι στην Κύπρο με τον ΑΠΟΕΛ. Έχοντας 12 συμμετοχές και 2 γκολ σε Πρωτάθλημα και Championship Round στα play off. Είναι μία ποδοσφαιριστής με λιγότερες περγαμηνές από τον Ζόνατας και μοιάζει αταίριαστο να απασχολεί τον Παναθηναϊκό όταν κοντά στην ηλικία του ο Δώνης έχει τους Καμπετσή, Βέργο, Περέα, Κονάν!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments