Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τρίτη (3/9/19)

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τρίτη (3/9/19)
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Τρίτη (3/9/19).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Τρίτη (3/9/19). Σήμερα είναι Τρίτη, ημέρα που την κυβερνά ο Άρης. Η θέση του στην Παρθένο είναι ευνοϊκή: Σας δίνει ενέργεια και επιμονή να διατηρήσετε το αποδοτικό πρόγραμμά σας! Η ακρίβεια και η τελειότητα είναι μέσα στα ζητούμενά σας. Επίσης, οι δεσμευμένοι ενδέχεται να σκέφτεστε πιο έντονα την περίπτωση ενός γάμου… Σε αυτό θα σας ωθεί και μια συνάντηση του Ερμή με τον Άρη στην Παρθένο!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό, κάνοντας τη σκέψη σας εστιασμένη και οξυμένη. Το νιώθετε ότι είναι η στιγμή να βάλετε τα πράγματα σε τάξη, μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Με την επίδραση του Σκορπιού, δεν αρκείστε σε κάτι λιγότερο! Η Τρίτη θα είναι μια μέρα κατά την οποία θα χρειαστείτε την αγάπη και την υποστήριξη των ανθρώπων γύρω σας. Αν υπάρχει αρμονία στο χώρο εργασίας σας, μπορεί να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για σημαντικές επιτυχίες και το ανάποδο. Σήμερα μπορεί να σταθείτε τυχεροί σε θέματα που είναι σημαντικά για την οικογένειά σας: Αρκεί μόνο να κάνετε ενέργειες με καθαρή καρδιά και ψυχή. Η σημερινή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για μια πρόταση γάμου.

Η συνάντηση με έναν άνδρα για να συζητήσετε θέματα που είναι σημαντικά για τη δουλειά ή την επιχείρησή σας, θα είναι επωφελής για εσάς. Αποφύγετε τις εκδηλώσεις ζήλειας ή την κακή διάθεση σήμερα – ειδικά οι γυναίκες! Κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας μπορεί να καθυστερήσουν κάποια χρήματα ή έγγραφα που περιμένετε, ακόμη και να ακυρωθούν.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Σήμερα θα βιώσετε ευχάριστες εμπειρίες με ανθρώπους από την καθημερινή σας ζωή. Μερικές από τις επιτυχίες σας θα έχουν να κάνουν με χρήματα ή με ένα οικονομικό έγγραφο. Σήμερα πολλοί από εσάς θα χαρούν με νέα ή εμπειρίες, που θα έχουν σχέση με τις γυναίκες. Να περιμένετε νέα και πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να λάβετε μια σημαντική απόφαση, που έχει σχέση με τις προσωπικές σας υποθέσεις.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Σήμερα θα αφιερώσετε τον απαραίτητο χρόνο για να σχεδιάσετε τον οικογενειακό σας προϋπολογισμό, για κάποια νέα έξοδα που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Η σημερινή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για τα οικονομικά σας, κυρίως αυτά που σχετίζονται με την οικογένειά σας. Μπορεί να λάβετε κάποια χρήματα που περιμένετε. Θα έχετε ενδιαφέρουσες εμπειρίες με ανθρώπους στο ζώδιο των Ιχθύων, του Σκορπιού ή του Καρκίνου.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Σήμερα καλό θα ήταν να αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, να ξεκινήσετε νέα εγχειρήματα ή να κάνετε σημαντικές αλλαγές. Τυχόν συγκρούσεις σήμερα, θα επηρεάσουν τη διάθεση και τις ενέργειές σας σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Σκεφτείτε περισσότερο πριν μιλήσετε ή ενεργήσετε, καθώς θα είστε συναισθηματικά ασταθείς. Η σημερινή μέρα υποδεικνύει διάφορες εκπληκτικές εμπειρίες.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Θα βιώσετε απροσδόκητα γεγονότα που σχετίζονται με τα παιδιά. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για όσους έχετε δικά σας παιδιά. Η σημερινή θα είναι μια πολύπλοκη μέρα για ταξίδια, καθώς θα υπάρξουν διάφορες καθυστερήσεις, συγκρούσεις με αγενείς ανθρώπους και άλλα. Μερικοί από εσάς μπορεί να χρειαστεί να επισκεφτείτε κάποιον/α άρρωστο/η, στο σπίτι του/της ή στο νοσοκομείο. Από οικονομικής άποψης, η μέρα υποδεικνύει ότι θα πάρετε σημαντικά νέα ή έγγραφα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments