Ζώδια

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις Ταρώ για την Τρίτη (3/9/19)

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις Ταρώ για την Τρίτη (3/9/19)
Ζώδια: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις ταρώ για σήμερα Τρίτη (3/9/19).

Ζώδια: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις ταρώ για σήμερα Τρίτη (3/9/19).

Κριός – Κάρτα: Ο Κόσμος

Θα βρείτε ενότητα και ολότητα, κάτι σαν σε κατάσταση διαφώτισης. Θα είστε σε θέση να γνωρίσετε τον εαυτό σας σε βασικό επίπεδο, ώστε να ξέρετε ποιος είστε και τι θέλετε τελικά από κάτι όταν μπαίνει στον κόσμο σας.

Ταύρος – Κάρτα: Η Εγκράτεια

Θα είστε σαν ροκ σταρ σε περιόδους άγχους. Είστε ο άνθρωπος που θα μείνει ήρεμος μπροστά σε όλα όσα έρχονται στον δρόμο σας. Πιστέψτε στον εαυτό σας και συνεχίστε να προχωράτε. Το ‘χετε!

Δίδυμοι – Κάρτα: Ο Τρελός

Πρόκειται να ξεκινήσετε ένα νέο ταξίδι. Να παραμείνετε αισιόδοξοι επειδή είστε ελεύθεροι από τους συνήθεις περιορισμούς της ζωής αυτή τη στιγμή. Απολαύστε αυτή την περιπέτεια και τις νέες ευκαιρίες και θα διαπιστώσετε ότι η ζωή μπορεί να είναι πολύ πιο απλή απ’ όσο πιστεύατε αρχικά.

Καρκίνος – Κάρτα: Ο Μάγος

Έχετε αγνή θέληση να αντιμετωπίσετε ό,τι έρχεται στον δρόμο σας. Ό,τι επιθυμείτε είναι εφικτό, επειδή έχετε τη δύναμη να το πετύχετε και να φτάσετε εκεί που θέλετε.

Λέων – Κάρτα: Το άρμα

Πρέπει να πάρετε τα ηνία της ζωής σας. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για σας από την αίσθηση ότι ελέγχετε την πορεία της ζωής σας και επιλέγετε ποια μπορείτε θα σας οδηγήσει προς τα εκεί που θέλετε τελικά να φτάσετε.

Παρθένος – Κάρτα: Ο Πύργος

Πρόκειται να δημιουργήσετε πολύ ισχυρά θεμέλια για το μέλλον σας. Θα έχετε μερικές από τις καλύτερες εμπειρίες, επειδή μπορείτε να κάνετε τα πάντα επειδή και έχετε θέσει στόχους πάνω στην τέλεια βάση.

Ζυγός – Κάρτα: Ο Βασιλιάς των ράβδων

Είστε γεμάτοι από αγνή ενέργεια και δημιουργικότητα. Πρέπει να αφήσετε τη δημιουργικότητά σας ελεύθερη για να κάνει κάτι φοβερό, γιατί είστε ο καλύτερος άνθρωπος για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα.

Σκορπιός – Κάρτα: Ο Ιππότης των κυπέλλων

Πρέπει να ακούσετε την καρδιά σας όταν έχετε κάτι να αποφασίσετε, είτε είναι λογική είτε όχι. Θα ωφεληθείτε συναισθηματικά από το να ακούσετε τι επιθυμεί η καρδιά σας. Θα λατρέψετε τη δημιουργική αξία που φέρνει αυτή η κάρτα στη ζωή σας αυτή τη στιγμή.

Τοξότης – Κάρτα: Η Εγκράτεια

Πρέπει να προσέξετε αυτά που χρειάζονται μετριασμό και ισορροπία. Μην αφήσετε τίποτα να κυριαρχήσει ή να γίνει υπερβολικό. Πρέπει να ζείτε μια ισορροπημένη ζωή γιατί εάν η ζωή σας δεν είναι ισορροπημένη θα δυσκολευτείτε να κάνετε οτιδήποτε, διότι ό,τι προσπαθήσετε να κάνετε θα αποστραγγίσει τη ζωή από μέσα σας. 

Αιγόκερως – Κάρτα: Ο Ήλιος

Θα είστε το φως που βγάζει τους άλλους έξω απ’ το σκοτάδι. Είστε η έμπνευση και η ζεστασιά που θα κάνουν τους άλλους να αισθανθούν πολύ πιο άνετα και θα είναι πολύ εύκολο να σας μιλήσουν.

Υδροχόος – Κάρτα: Το τρία των ράβδων

Πρέπει να εστιάσετε περισσότερο στο σχέδιό σας για το μέλλον. Πρέπει να δημιουργήσετε ένα σταθερό υπόβαθρο για να μεγαλώσετε και να βρείτε ευκαιρίες που θα ανοίξουν τους ορίζοντές σας. Καλύτερες ευκαιρίες θα σας παρουσιαστούν σύντομα.

Ιχθύες – Κάρτα: Το Άστρο

Θα είστε το καθοδηγητικό φως που κάποιος χρειάζεται όταν αισθάνεται χαμένος στο σκοτάδι. Είστε κάποιοι που μπορούν να σας εμπιστευτούν οι άλλοι για να τους καθοδηγήσετε μέσα στις δύσκολες καταστάσεις. Μην ξεχνάτε, μπορείτε να λάμψετε ακόμα και στις πιο σκοτεινές νύχτες.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments