Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τρίτης (3/9/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τρίτης (3/9/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Τρίτη (3/9/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Τρίτη (3/9/19).

Κριός 

Αν αισθανθείς αρνητικότητα ή ένταση προσπαθώντας να βρεις το δρόμο για την ερωτική σου ζωή, τότε είναι η κατάλληλη στιγμή να ανεχτείς τα εμπόδια και να τα δυσκολέψεις, ώστε να μη σε καταβάλλουν. Δεν πρέπει να αγωνίζεσαι να βρεις λόγους για να νιώθεις αισιόδοξη, ή ίσως και ενθουσιασμένη. Εστίασε προσεκτικά τώρα, εκεί που χρειάζεται.

Ταύρος

Αν κάτι αξίζει να το κάνεις ή να ακολουθήσεις, τότε καν’ το με γούστο. Θα ήταν χρήσιμο να προσέξεις το σημείο, στο οποίο θα περάσεις τις κινήσεις σου με ανεξερεύνητο τρόπο, για κάτι που συνδέεται με τα ερωτικά σου τώρα. Αν χρειάζεσαι έναν λόγο να αισθάνεσαι πιο δυναμική, ή αισιόδοξη, τότε αυτό που φαίνεται να έρχεται άμεσα, μπορεί να επιτρέψει στην καρδιά σου να εστιάσει σ’ ένα καινούργιο επίπεδο.

Δίδυμοι

Είναι πιθανόν ο εραστής σου να θέλει να δει περισσότερο ενδιαφέρον από μέρους σου, για κάτι που αγαπάει πολύ. Ένας τρόπος για να τον διαβεβαιώσεις πως ενδιαφέρεσαι είναι να κάνεις μια συζήτηση μαζί του, και να μιλήσετε για όλα όσα υπόβοσκαν καιρό. Όχι μόνο τα σοφά σου λόγια, θα τον καθησυχάσουν, αλλά θα μετριάσουν επίσης τις ανησυχίες που μπορεί να έχει, το αντικείμενο του πόθου σου.

Καρκίνος

Αν, πρόσφατα, ένιωθες αναποφάσιστη ή αβέβαιη για μια ερωτική σου υπόθεση, τότε αυτό πιθανότατα έχει να κάνει με το μυαλό σου, που υπερισχύει αυτού που προσπαθεί να σου πει η καρδιά σου. Οι πιθανότητες είναι, να έχει δοθεί αρκετή σκέψη σε μια ρομαντική κατάσταση. Τώρα θα μπορούσε να είναι η στιγμή, για να γίνει και η προσπάθεια, ώστε να ξεκαθαρίσεις μέσα σου, πού βρίσκεσαι στη σχέση σου.

Λέων

Είναι πιθανό ότι θα κάνεις λάθος στην κρίση σου και θα παραβλέψεις τα οφέλη που θα κερδίσεις, αν αναλάβεις δράση ή αν ρισκάρεις στα ερωτικά σου. Πιθανότατα δεν σε περιμένει κανένα σκληρό μάθημα, γι’ αυτό. Αν μη τι άλλο, θα νιώσεις ανακουφισμένη και εμπνευσμένη, από το τι μπορεί να συμβεί, όταν κάνεις το τολμηρό βήμα, στο όνομα της αγάπης.

Παρθένος

Αν έχεις εμπνευστεί πως πρέπει να αλλάξεις τη σχέση σου, τότε θα μπορέσεις να βρεις πολλά που θα σε παρακινήσουν τώρα ή σύντομα. Μπορεί να χρειαστεί λίγη φαντασία και θα μπορέσεις να το βρεις και θα σου είναι πιο εύκολο να το εφαρμόσεις. Ό, τι θεωρείται βαρετό, θα λάβει μια τεράστια ώθηση σύντομα.

Ζυγός

Προσπάθησε να δεις τα οφέλη της απελευθέρωσης όσων κρύβεις μέσα σου, που θα μπορούσε να λειτουργήσει σαν άγκυρα, για την εξέλιξη της σχέσης σου. Μπορεί να είναι κρυφές σκέψεις ή συναισθήματα που μπορεί το μυαλό σου, να σου έχει δείξει πως είναι προς το συμφέρον και των δυο σας, να τα υποτάξεις. Αν είσαι βέβαιη ότι οι αποκαλύψεις σου, δεν είναι η απάντηση, τότε απλά άφησε πίσω σου, όσα σε συγκρατούν, από την επίτευξη του παθιασμένου δυναμικού σου. Μην αφήνεις να καταλαμβάνουν χώρο ανούσια πράγματα, και αποτρέψεις την είσοδο, σε κάτι πιο κατάλληλο!

Σκορπιός

Κάτι θα μπορούσε να ενισχύσει τη έμπνευσή σου, αλλά θα υπάρξουν οφέλη για να αντισταθείς στην ανάγκη να αναλάβεις άμεση δράση. Αυτός ο χρόνος θα φτάσει σύντομα και θα μπορέσεις να επωφεληθείς περισσότερο από τη σημερινή σου έμπνευση και θα της επιτρέψεις να συνδεθεί με τις ερωτικές σου φιλοδοξίες , σε μεγαλύτερο βάθος. Πριν κάνεις ένα βήμα προς το αγαπημένο σου όραμα, ίσως χρειαστεί να περιμένεις λίγο, για να σιγουρευτείς για την απόφασή σου.

Τοξότης

Θα μπορούσε να είναι ο τρόπος με τον οποίο είσαι σε θέση να αντιμετωπίσεις ορισμένα συναισθήματα αυτή τη στιγμή, ακόμα και αν έχεις να αντιμετωπίσεις πολλές προκλήσεις στα ερωτικά σου. Κατανοώντας καλύτερα τις ανάγκες και τα συναισθήματά σου, μπορείς να κάνεις ένα σημαντικό βήμα προς τις εξελίξεις ή τις εμπειρίες που δεν μπορείς να δεις μέχρι στιγμής. Μην απορρίψεις βιαστικά κάποιες ιδέες ή ακόμα και κάποιες μεγάλες φαντασιώσεις. Μπορεί σ’ αυτό το στάδιο να είναι μόνο οράματα…. αλλά θα μπορούσαν, με αρκετή πεποίθηση, να γίνουν σύντομα πολύ πιο απτά.

Αιγόκερως

Μια συγκεκριμένη ενέργειά σου, θα υποστηριχθεί με τις καλύτερες προθέσεις από τον εραστή σου. Αλλά θα νιώσεις σοκαρισμένη ή έκπληκτη αν η καλόκαρδη χειρονομία σου, έχει το αντίθετο αποτέλεσμα. Αν και η καρδιά σου είναι αναμφισβήτητα στο σωστό μέρος, θα διαπιστώσεις ότι κάτι δευτερεύον γίνεται πολύπλοκο…. γρήγορα και άσκοπα. Δεν μπορείς να λογοδοτείς για κάθε αποτέλεσμα, αλλά τουλάχιστον ας είσαι προετοιμασμένη για ένα εγκάρδιο σχέδιο, παρεκκλίνοντας από τη συζήτηση.

Υδροχόος

Ελπίζεις να δεις τα οφέλη της εμφάνισής σου με περισσότερη αυτοπεποίθηση αυτή τη στιγμή, κι αυτό μπορεί να έχει ευχάριστο αποτέλεσμα στη σχέση σου. Όσο καλύτερα αισθάνεσαι μέσα σου, τόσο πιο δελεαστική θα φαίνεσαι εξωτερικά. Θα μπορούσες επίσης να έχεις ιδέες ή προτάσεις που θα βοηθήσουν τον αγαπημένο σου να νιώσει καλύτερα μέσα του. Υπάρχουν τόσες πολλές δυνατότητες για να ενισχύσετε και οι δύο την αυτοπεποίθηση και την ηρεμία σας, οπότε μην αφήνετε καμιά δυνατότητα ανεκμετάλλευτη!

Ιχθύες

Οποιαδήποτε ένταση διαπερνά τη σχέση σου, θα μπορούσε να ενισχυθεί επιτρέποντας στην απογοήτευση, να εμφανιστεί δριμύτερη. Αντί να εμποδίζεις την ελεύθερη κυριαρχία και την κλιμάκωσή της με τους τρόπους που θέλει, θα μπορούσες να ενισχυθείς συναισθηματικά, και να την δυσκολέψεις να το κάνει. Η στάση σου μπορεί επίσης να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο, στο αν κάτι δευτερεύον… γίνεται πολύ σημαντικό. Και είναι υψίστης σημασίας να διασφαλίσεις, ότι τίποτα δεν απειλεί τη θετική προοπτική, που αξίζει τώρα η ερωτική σου ζωή.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments