Ελλάδα

Τραγωδία στη Λαμία: Μοιραία πτώση για γυναίκα ενώ καθάριζε το σπίτι της

Τραγωδία στη Λαμία: Μοιραία πτώση για γυναίκα ενώ καθάριζε το σπίτι της
Ένα τραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης στην περιοχή της Υπάτης όταν Λαμιώτισσα που έκανε δουλειές στο σπίτι της, έχασε την ζωή της μετά από θανάσιμη πτώση.

Πρόκειται για μόνιμη υπάλληλο του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, η οποία βρισκόταν λίγο πριν την σύνταξη και ετοίμαζε το σπίτι της στο χωριό της Υπάτης όπου και θα μετακόμιζε μόνιμα. Άγνωστο πως, κατά τη διάρκεια εργασιών, έπεσε από μια μικρή βεραντούλα, γεγονός που στάθηκε μοιραίο για τη ζωή της. Δεν αποκλείεται να υπήρξε κάποιο παθολογικό αίτιο που την έκανε να χάσει την ισορροπία της και να τραυματισθεί θανάσιμα.

Σύμφωνα με το lamianow η άτυχη προσπαθούσε να κουβαλήσει ένα βαρύ αντικείμενο και έχασε την ισορροπία της πέφτοντας από την βεράντα του σπιτιού. Από την πτώση τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και το πρόσωπο. Παρά την άμεση κινητοποίηση των γειτόνων της και την διακομιδή της στο Νοσοκομείο Λαμίας επήλθε το μοιραίο. Έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή για τα ακριβή αίτια του θανάσιμου τραυματισμού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments