Αθλητισμός

Ιωάννης Κωστή: Γι’ αυτό “χάλασε” η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό

Ιωάννης Κωστή: Γι’ αυτό “χάλασε” η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό
Ιωάννης Κωστή: Ο παίκτης φερόταν «κλεισμένος» από τον Ολυμπιακό, αλλά η Νέα Σαλαμίνα ανακοίνωσε χθες (4/9) ότι δεν θα παραχωρηθεί στους Πειραιώτες.

Ιωάννης Κωστή: Μόλις πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Κύπριο αμυντικό, με τους Πειραιώτες να βρίσκονται σε συζητήσεις με τη Νέα Σαλαμίνα για να τον αποκτήσουν. Μάλιστα, τα δημοσιεύματα μιλούσαν για οριστική συμφωνία με τη Νέα Σαλαμίνα. Οι μέρες πέρασαν και η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε. Οι Πειραιώτες δεν έκαναν κάποια κίνηση προκειμένου να φέρουν τoν Ιωάννη Κωστή στην Ελλάδα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα μπορούσαν να τον κλείσουν από τώρα για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η συγκεκριμένη μεταγραφή, όμως, δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά, με την κυπριακή ομάδα να ανακοινώνει ότι ο παίκτης δεν θα παραχωρηθεί στον Ολυμπιακό. «Σε αποψινή του συνεδρίαση, το ΔΣ της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου αποφάσισε όπως απορρίψει την πρόταση του Ολυμπιακού Πειραιώς για τον Ιωάννη Κωστή», ανέφερε επίσημα ο σύλλογος. Το «ναυάγιο» της μεταγραφής του Κωστή στον Ολυμπιακό σχολιάστηκε και από τον υπεύθυνο επικοινωνίας του συλλόγου, Δημήτρη Λάζο. Σε δηλώσεις που έκανε στην ιστοσελίδα protathlima.com τόνισε: «Είναι αλήθεια ότι υπήρχαν αρκετές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, σε κάποια σημεία όμως υπήρξαν διαφωνίες και η εξέλιξη είναι ότι η Νέα Σαλαμίνα μετά που εξέτασε την τελική πρόταση του Ολυμπιακού, αποφάσισε να μην την κάνει την αποδεκτή».

Ιωάννης Κωστή: Οι λόγοι του «ναυαγίου» της μεταγραφής

Όπως αναφέρει το «gavros.gr», ο βασικός λόγος για τον οποίο δεν ολοκληρώθηκε τελικά η μεταγραφή του Κωστή στον Ολυμπιακό, ήταν οι προσωπικές επιδιώξεις του αντιπροέδρου της κυπριακής ομάδας, οι οποίες οδήγησαν τελικά τους ανθρώπους των «ερυθρολεύκων» να σταματήσουν τις επαφές τους για τη μεταγραφή του παίκτη. Οι Πειραιώτες είχαν δείξει ό,τι ήθελαν να φέρουν στο Λιμάνι τον 19χρονο, φέρεται να είχαν συμφωνήσει με τον παίκτη.

Ωστόσο, οι απαιτήσεις του αντιπροέδρου της Σαλαμίνες, οι οποίες ήταν ιδιαίτερα υψηλές, με το δημοσίευμα να αναφέρει μάλιστα ότι επέκειντο σε προσωπικές του επιδιώξεις έφεραν το μεταγραφικό «ναυάγιο» στη συγκεκριμένη υπόθεση για τον Ολυμπιακό. Οι άνθρωποι των Πειραιωτών πήραν τελικά την απόφαση να μην προχωρήσουν περαιτέρω την μεταγραφή του Κωστή, καθώς δεν θέλησαν να οδηγηθούν σε συζητήσεις με τέτοιες απαιτήσεις από μεριάς των Κυπρίων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments