Ελλάδα

Εθνική Οδός: Τροχαίο στην Αθηνών – Λαμίας, προβλήματα στην κυκλοφορία

Εθνική Οδός: Τροχαίο στην Αθηνών – Λαμίας, προβλήματα στην κυκλοφορία
Εθνική Οδός: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με φορτηγό στο ύψος των διοδίων Αφιδνών. Το τροχαίο δημιούργησε πρόβλημα στην κυκλοφορία.

Εθνική Οδός: Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην Εθνική Οδό, στο ρεύμα προς Λαμία. Συγκεκριμένα, ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε με φορτηγό στο ύψος των διοδίων των Αφιδνών, στο 39ο χιλιόμετρο. Εξαιτίας του τροχαίου έχει προκληθεί σοβαρό πρόβλημα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Aξίζει να σημειωθεί ότι χθες, Τετάρτη, σημειώθηκε τροχαίο και στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Βέροιας, στο ρεύμα εισόδου, κοντά στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, με αστικό λεωφορείο του ΟΑΣΘ να συγκρούεται με τρία αυτοκίνητα. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν, ελαφρά, δέκα άτομα που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Οι δέκα τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου «Γ. Παπανικολάου». Όλοι τους έφεραν ελαφρά τραύματα και υποβλήθηκαν σε εξετάσεις.

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε και στη Λεωφόρο Αθηνών. Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Τρίτης ανατράπηκε νταλίκα στη λεωφόρο Αθηνών στο Δαφνί με συνέπεια να μένει κλειστό για λίγη ώρα το ρεύμα εξόδου για Κόρινθο. Το βαρύ όχημα κινούμενο στο ρεύμα προς Κόρινθο συγκρούστηκε με ΙΧ. Από τη σύγκρουση το ρυμουλκούμενο ανατράπηκε ενώ το φορτηγό πέρασε στο αντίθετο ρεύμα με συνέπεια η κυκλοφορία να διεξάγεται για κάποιο διάστημα μόνο από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Λόγω του τροχαίου παρατηρήθηκαν έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στη Λεωφόρο Αθηνών στο ύψος του Δαφνιού. Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ αλλά και δύο οχήματα της Πυροσβεστικής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments