Ζώδια

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις Ταρώ για την Πέμπτη (5/9/19)

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις Ταρώ για την Πέμπτη (5/9/19)
Ζώδια: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις ταρώ για σήμερα Πέμπτη (5/9/19).

Ζώδια: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις ταρώ για σήμερα Πέμπτη (5/9/19).

Κριός – Κάρτα: Ο Βασιλιάς των Ξιφών

Το σύμπαν θέλει να συνεργαστεί μαζί σας μέσα από τη δύναμη του μυαλού σας. Ένας κύκλος ανάπτυξης τελειώνει και τώρα ήρθε η ώρα να προετοιμαστείτε για τον νέο σας εαυτό. Αφήστε πίσω το παρελθόν και αποδεχτείτε τη νέα αρχή.

Ταύρος – Κάρτα: Ο Άσος των Ξιφών

Δεν γνωρίζετε το μέγεθος της δύναμής σας. Είστε έτοιμοι να μάθετε κάτι δύσκολο για την αλήθεια και τη ζωή και ο δάσκαλος θα εμφανιστεί τώρα στη ζωή σας. Μπορεί να είναι κάποιος που αγαπάτε και εμπιστεύεστε να σας καθοδηγεί σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση που σας βοηθά.

Δίδυμοι – Κάρτα: Ο Θάνατος

Κάτι παλιό μπορεί να γίνει μια νέα εμπειρία για εσάς που φέρνει υγεία και ευεξία στον δρόμο σας. Βρίσκεστε σε ένα πνευματικό ταξίδι και σας ενδιαφέρει να μάθετε ποιος είναι ο σκοπός της ζωής σας αυτή τη στιγμή. Ψάξτε για σοφία σε αρχαία βιβλία ή πνευματικά θέματα που έχουν νόημα για σας.

Καρκίνος – Κάρτα: Ο Κόσμος

Η εσωτερική σας ασφάλεια έχει μεγαλύτερη σημασία από την οικονομική σας ασφάλεια. Βρίσκεστε στα τελικά στάδια της ολοκλήρωσης ενός έργου. Μετά την ολοκλήρωση αυτού του έργου, θα ξεκινήσετε ένα άλλο σχεδόν αμέσως. Απολαύστε τις όμορφες πλευρές του ταξιδιού.

Λέων – Κάρτα: Το τέσσερα των ράβδων

Στραφείτε προς το σπίτι. Είστε σχεδόν εκεί που θέλετε να είστε. Μπορεί να μην καταλαβαίνετε γιατί, αλλά θα υπάρξει ένας εσωτερικός αγώνας για ένα προσωπικό πρόβλημα που μόνο εσείς αντιλαμβάνεστε για τον εαυτό σας. Ένας γονιός ή μια μητρική φιγούρα θα εμπλακεί στη ζωή σας περισσότερο αυτή τη στιγμή.

Παρθένος – Κάρτα: Ο Ιππότης των ράβδων

Μιλήστε για τα πράγματα που σας πληγώνουν. Μπαίνετε σε ένα στάδιο που θα πρέπει να εξαρτηθείτε από το εσωτερικό θάρρος σας. Περιτριγυρίστε τον εαυτό σας με θετική ενέργεια και ανθρώπους. Αντισταθείτε στις αμφιβολίες για τον εαυτό σας.

Ζυγός – Κάρτα: Ο Ήλιος

Η ζωή σας είναι γεμάτη χαρά και θαυμασμό που δεν έχει σχέση με τα υλικά πράγματα. Θα πρέπει να σκεφτείτε πώς να κρατήσετε κοντά σας αυτό που έχετε. Μπαίνετε σε μια νέα κατάσταση όπου τα πράγματα αλλάζουν. Μπορεί να μην καταλαβαίνετε πραγματικά γιατί, αλλά υπάρχει ένας εσωτερικός αγώνας που αφορά την επίγνωσή σας. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα όνειρά σας και ακούτε τη διαίσθησή σας.

Σκορπιός – Κάρτα: Η Σελήνη

Ο τρόπος που σκέφτεστε μπορεί να σας κάνει να υιοθετήσετε έναν νέο τρόπο δράσης για κάτι σημαντικό. Πράγματα που είναι πολύ φορτισμένα με συγκίνηση και δεν υπάρχουν αρκετά γεγονότα για να αποδειχθούν αυτά που λέγονται. Ίσως να θέλετε να δράσετε, αλλά δεν σας αρέσει όταν δεν είστε σίγουροι για τη λογική που βρίσκεται πίσω από τις προσπάθειές σας. Σήμερα, ίσως να μην κοιτάξετε πριν πάρετε το ρίσκο. Εάν ανησυχείτε, κάντε παύση και ελέγξτε τα γεγονότα.

Τοξότης – Κάρτα: Οι εραστές

Το παρελθόν και το παρόν είναι οι δάσκαλοί σας. Έχετε πολλά στο μυαλό σας που αφορούν θέματα οικειότητας ή ίσως το πώς να αντιμετωπίσετε κάποιον ή μια κατάσταση με προσοχή. Αξιολογήστε την τρέχουσα κατάστασή σας και μην αφήσετε τον εαυτό σας να γίνει μονόπλευρος στη σκέψη σας.

Αιγόκερως – Κάρτα: Ο Άσος των ράβδων

Είστε ο φίλος που χρειάζονται αλλά δεν έχουν όλοι. Μπορεί να βρεθείτε σε μια θέση που πρέπει να εξετάσετε πολλές πληροφορίες ταυτόχρονα. Εάν έχετε αδικηθεί από κάποιον, θα σας ζητήσει συγνώμη ή θα προσπαθήσει να διορθώσει τα πράγματα. Εάν έχετε αδικήσει κάποιον, θα το καταλάβετε και θα ζητήσετε συγχώρεση.

Υδροχόος – Κάρτα: Ο Μάγος

Έχετε πίστη στο ότι η δουλειά που κάνετε θα ολοκληρωθεί με επιτυχία. Μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα με κάποιον που έχει εξουσία πάνω σας. Έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε τη λογική σας. Αυτό που γνωρίζετε και πώς το χρησιμοποιείτε μπορεί να σας οδηγήσει σε επιτυχία.

Ιχθύες – Κάρτα: Ο Άσος των πεντάκτινων

Ζείτε και μαθαίνετε και είστε ανοιχτοί στο να εξερευνήσετε τι κάνατε λάθος και να μεγαλώσετε από τις απαντήσεις. Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε κάτι νέο. Ακολουθήστε τη ροή. Να είστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες. Μια διαφορετική άποψη μπορεί να σας βοηθήσει στην τωρινή σας κατάσταση.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments