Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Παρασκευή (6/9/19)

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Παρασκευή (6/9/19)
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Παρασκευή (6/9/19).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Παρασκευή (6/9/19).  Σήμερα είναι Παρασκευή, ημέρα που την κυβερνά η Αφροδίτη. Η θεά της αρμονίας βρίσκεται στην Παρθένο, συντροφιά με τον Ήλιο, τον Άρη και τον Ερμή. Όλοι τους σχηματίζουν αντίθεση με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες. Είναι κατάλληλη στιγμή για να ισορροπήσετε τα επαγγελματικά σας θέματα, να χειριστείτε τις λεπτομέρειες με όραμα στο μέλλον!

Σήμερα η Αφροδίτη σχηματίζει αίσια όψη με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Αίσια όψη με τον Κρόνο, επίσης στον Αιγόκερω, σχηματίζει σήμερα ο Ήλιος. Η ατμόσφαιρα αποκτά μια σταθερή καθημερινότητα. Είστε στην ιδανική διαδρομή για επιτυχίες! Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη, γι’ αυτό μπορεί να νιώθετε κάπως αναστατωμένοι. Κάντε μια μικρή ανάπαυλα και υιοθετήστε υγιείς συνήθειες στην καθημερινότητά σας. Αργότερα η Σελήνη θα περάσει σε κενό πορείας. Να κάνετε διαλείμματα για να μην εξουθενωθείτε!

Σήμερα εκφράστε ελεύθερα τα συναισθήματα σας αλλά να είστε προσεκτικοί με τις αρνητικές αντιδράσεις. Σκεφτείτε τις μέρες που μεσολάβησαν από το προηγούμενο σαββατοκύριακο μέχρι τώρα: Τι καταφέρατε να κάνετε, ποιους συναντήσατε και τι μάθατε. Οτιδήποτε έχει επιτευχθεί μέχρι σήμερα οφείλεται αποκλειστικά σε εσάς, επειδή είναι το αποτέλεσμα των δικών σας πράξεων και αποφάσεων. Αν όμως δεν είστε ικανοποιημένοι, σκεφτείτε τι μπορείτε να διορθώσετε σήμερα και τις επόμενες δύο ημέρες.

Η Παρασκευή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για ταξίδια, συναντήσεις και συγκεντρώσεις με αγαπημένα πρόσωπα και ευχάριστους ανθρώπους. Δεν θα είναι ιδιαίτερα ιδανική μέρα για δουλειά. Οπότε αν είναι δυνατόν, απολαύστε τον καλό καιρό και την ευχάριστη συντροφιά. Τα ραντεβού που θα βγείτε σήμερα θα είναι πολύ συναισθηματικά… Αλλά αύριο θα είστε σε θέση να καταλάβετε αν υπάρχει μέλλον ή όχι με αυτά τα άτομα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Σήμερα θα εστιάσετε την προσοχή σας σε γεγονότα ή δεσμεύσεις που αφορούν ένα παιδί. Η Παρασκευή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για αγορές που σχετίζονται με την οικογένειά σας. Σήμερα πολλοί από εσάς θα χαρείτε με τη γέννηση ενός μωρού ή με άλλα ενδιαφέροντα γεγονότα στην ερωτική ζωή και στον γάμο σας. Τα όνειρά σας θα μεταφέρουν μηνύματα από άτομα που έχουν αποβιώσει.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Σήμερα θα υπάρξει μια αλλαγή στα σχέδιά σας που σχετίζονται με την οικογένειά σας. Αυτό μπορεί να οφείλεται στις ενέργειες άλλων ανθρώπων, στις προσπάθειές τους να σας χειραγωγήσουν ή στην ανειλικρίνεια τους. Μην προσπαθήσετε να μάθετε τα μυστικά των άλλων ανθρώπων, κρατήστε την περιέργειά σας υπό έλεγχο. Σήμερα μην απορρίψετε μια πρόσκληση για μια συνάντηση, για έναν περίπατο στη φύση, για ένα ωραίο δείπνο και άλλα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Σήμερα θα ασχοληθείτε με σημαντικά οικονομικά θέματα ή θα έχετε περισσότερα έξοδα. Δεν αποκλείεται κάποιο έσοδο στον προϋπολογισμό σας, αλλά μη βασίζεστε σε κάτι τέτοιο. Τα σχέδιά σας για επαφές με άτομα που μένουν μακριά από εσάς θα έχουν ευνοϊκή εξέλιξη. Σε γενικές γραμμές, η σημερινή μέρα θα εξελιχθεί σύμφωνα με τις προσδοκίες σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Σήμερα θα παρακολουθήσετε νέα ή γεγονότα που σχετίζονται με κάποιον/κάποια φίλο/η σας. Το πιθανότερο είναι ότι αυτός/ή βρίσκεται σε μια άλλη πόλη / χώρα ή ταξιδεύει. Οι νέες γνωριμίες που θα κάνετε σήμερα θα σας εμπλουτίσουν με νέες γνώσεις και δεξιότητες. Την Παρασκευή διαδώστε νέα σχετικά με ένα μικρό θαύμα στη ζωή ενός αγαπημένου προσώπου. Σήμερα θα βιώσετε αξέχαστες εμπειρίες με άτομα που γεννήθηκαν στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments