Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Παρασκευή (6/9/19)

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Παρασκευή (6/9/19)
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Παρασκευή (6/9/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Παρασκευή (6/9/19).

Κριός

Σήμερα παίρνετε άριστα στις προσπάθειες που αφορούν την ερωτική σας ζωή. Ακόμη και αν τα πράγματα δεν φαίνεται να πηγαίνουν όπως τα έχετε σχεδιάσει, η επιμέλειά σας είναι αξιέπαινη. Αναβαθμίστε το διαδικτυακό σας προφίλ με μια καινούργια, σέξι φωτογραφία και αρχίστε να φλερτάρετε στα σοβαρά.

Ταύρος

Το φλερτ μπορεί να είναι κάτι πολύ διασκεδαστικό αρκεί να μην θεωρείτε τα ραντεβού ζήτημα ζωής ή θανάτου. Αν είστε ευέλικτοι θα διευκολύνετε τόσο τον εαυτό σας όσο και την συντροφιά σας όταν προκύπτουν αναποδιές στα αρχικά σχέδια. Πάρτε τα πράγματα όπως έρχονται.

Δίδυμοι

Μη δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στις φλυαρίες των φίλων σας. Τον τελευταίο καιρό, τα κουτσομπολιά φαίνεται να μπαίνουν στο επίκεντρο και το τελευταίο πράγμα που θα έπρεπε να κάνετε είναι να παίρνετε μέρος σε αυτά. Αγνοήστε τις φήμες και δώστε προσοχή σε πιο σημαντικά ζητήματα.

Καρκίνος

Η σημερινή είναι μια καλή μέρα για να θέσετε σε λειτουργία τις ιδέες σας. Κάντε μια λίστα με όλα όσα θα θέλατε να επιτύχετε μέσα στον επόμενο μήνα και βάλτε στόχο να πραγματοποιείτε κάτι μικρό κάθε εβδομάδα. Ανταμείψτε τον εαυτό σας κάθε φορά που κάνετε ένα βήμα.

Λέων

Ένας διορατικός σας φίλος μπορεί να έχει τη λύση στο τρέχον πρόβλημα που αντιμετωπίζετε στην ερωτική σας ζωή. Ζητήστε τη συμβουλή τους για το πώς μπορείτε να βρείτε κάποιον/α που να αξίζει την αγάπη σας. Να είστε ανοιχτοί σε νέες προτάσεις και να είστε πρόθυμοι να τις δοκιμάσετε.

Παρθένος

Όσο παρηγορητική και αν είναι η ρουτίνα σας, καλό είναι να θυμάστε να κάνετε καινούργια σχέδια για να επεκτείνετε τους κοινωνικούς σας ορίζοντες. Κάθε νέα κατάσταση που αντιμετωπίζετε, μπορεί να εξελιχθεί σε μια συναρπαστική περιπέτεια.

Ζυγός

Αισθάνεστε ότι πνίγεστε από τις χιλιάδες επιλογές σε ραντεβού: Διαδικτυακές γνωριμίες, εκδηλώσεις για αδέσμευτους, προξενιά από φίλους, προσωπικές αγγελίες και πάει λέγοντας. Επιλέξτε αυτήν με την οποία αισθάνεστε πιο άνετα και ζητήστε από ένα φίλο να σας συνοδεύσει.

Σκορπιός

Σήμερα οι φίλοι σας αναλαμβάνουν να σας φτιάξουν τη διάθεση. Επικοινωνήστε μαζί τους κάθε φορά που αισθάνεστε ότι πάτε να πέσετε σε μελαγχολία. Κανονίστε μια βραδινή έξοδο στην πόλη ή βρεθείτε σπίτι σας για έναν μαραθώνιο με ταινίες τρόμου και μπόλικο ποπ-κορν!

Τοξότης

Σήμερα η παρέα των φίλων σας σάς τρελαίνει, οπότε κάντε ένα διάλειμμα από τις ομαδικές δραστηριότητες και κανονίστε να κάνετε κάτι μόνοι σας. Κανείς δεν θα σας κατηγορήσει που προσπαθείτε να αποφύγετε τη συναισθηματική κατάρρευση. Θα ξαναβρεθείτε με την παρέα σας όταν θα αισθανθείτε και πάλι έτοιμοι.

Αιγόκερως

Σήμερα επικοινωνήστε με άτομα που έχετε να δείτε πολύ καιρό. Πείτε τους τα τελευταία νέα από την ερωτική σας ζωή και ζητήστε και από εκείνους να κάνουν το ίδιο. Μπορεί να έχετε περισσότερα κοινά από όσα νομίζετε.

Υδροχόος

Σήμερα αισθάνεστε πιο προσγειωμένοι από ποτέ. Αξιοποιήστε αυτό το νέο αίσθημα σταθερότητας προς όφελός σας. Αναζητήστε καινούργια μέρη για να επενδύσετε το χρόνο και τα χρήματα σας. Επαναξιολογήστε τις σχέσεις σας για να δείτε αν υπάρχει κάποια αρνητική επιρροή που θα πρέπει να βγάλετε από τη ζωή σας.

Ιχθύες

Τον τελευταίο καιρό είστε πολύ σκληροί με τον εαυτό σας. Είναι σημαντικό να παραμείνετε στο σωστό δρόμο σε σχέση με τους στόχους της ερωτικής σας ζωής αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να γίνεστε επικριτικοί σε κάθε χαμένη ευκαιρία. Δείξτε λίγη επιείκεια στον εαυτό σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments