Ζώδια

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις Ταρώ για την Παρασκευή (6/9/19)

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις Ταρώ για την Παρασκευή (6/9/19)
Ζώδια: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις ταρώ για σήμερα Παρασκευή (6/9/19).

Ζώδια: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις ταρώ για σήμερα Παρασκευή (6/9/19).

Κριός – Κάρτα: Ο Άσος των πεντάκτινων

Είστε νικητές. Ένα μέρος σας θέλει να κρατηθεί στα καλά που θυμάστε αυτή τη στιγμή… Αλλά συνειδητοποιείτε ότι ακόμη και τα καλά πράγματα έχουν τη στιγμή τους στον χρόνο.

Ταύρος – Κάρτα: Ο Κόσμος

Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα εκεί έξω για να τα καταλάβετε. Πηγαίνετε να το κάνετε. Υπάρχουν νέες ευκαιρίες που αναπτύσσονται. Συνεχίστε να είστε αποφασιστικοί. Μια κατάσταση προκύπτει για να σας δώσει την ευκαιρία να δείξετε αυτά που έχετε. Η αποδοχή θα είναι το θέμα της ημέρας σας, αλλά όχι και χωρίς κάποιες καλές αναμνήσεις που θα πάρετε μαζί σας στην επόμενη περιπέτεια.

Δίδυμοι – Κάρτα: Ο Τρελός

Η ζωή είναι τόσο γλυκιά και η κάθε μέρα είναι γεμάτη με νέα πράγματα για σας. Η καρδιά σας θα αισθάνεται τις ανάγκες των άλλων περισσότερο απ’ ό,τι συνήθως σήμερα για χάρη της ηρεμίας και της ισορροπίας. Παίρνοντας τον ρόλο του ακροατή σε μια συζήτηση θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε την αγάπη σας και τη στοργή σας για κάποιον αγαπημένο σας.

Καρκίνος – Κάρτα: Η Αρχιέρεια

Ακούστε το ένστικτό σας, δεν είναι ποτέ υπερεκτιμημένο. Μπορεί να βρεθείτε να δουλεύετε διπλά για να κάνετε τη ζωή πιο ισορροπημένη για τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν. Ένα νέο κεφάλαιο της ζωής σας πλησιάζει. Ίσως έχετε σχέδια να φύγετε από μια δουλειά ή ίσως επιλέγετε ένα νέο θέμα σπουδών ή μέρος για να ζήσετε.

Λέων – Κάρτα: Η Αυτοκράτειρα

Γίνετε οι ηγέτες της αγέλης σας. Μερικές φορές θα πρέπει να απομονώνεστε ενώ όμως περιβάλλεστε από τους ανθρώπους και τα πράγματα που αγαπάτε. Σήμερα, θα εκτιμήσετε τους αγαπημένους σας ακόμα περισσότερο από πριν. Ίσως θελήσετε να περάσετε περισσότερο χρόνο με την οικογένειά σας ή με κάποιον ξεχωριστό. Σας περιμένουν σήμερα στοργικές συζητήσεις και συνεργασία. 

Παρθένος – Κάρτα: Ο Ιεροφάντης

Μπορεί να θέλετε να συνεργαστείτε με ένα μεγάλο ίδρυμα που κάνει κάτι που θα θέλατε να κάνετε κι εσείς. Μια ευκαιρία να συνδυάσετε το καλύτερο όλων των κόσμων είναι εδώ για να την αδράξετε. Ίσως χρειαστεί να είστε αυτοί που θα βάλουν τα πράγματα σε κίνηση. Ίσως δεν είστε σίγουροι από πού να ξεκινήσετε ή πώς να βρείτε τους πόρους για αυτό που φαντάζεστε ότι συμβαίνει. Θα έχετε την αποφασιστικότητα να κάνετε πραγματικότητα τα πράγματα που θέλετε για εσάς και για αυτούς που αγαπάτε.

Ζυγός – Κάρτα: Ο Πύργος

Τα πράγματα μπορεί να είναι δύσκολα ανά καιρούς, αλλά η γλυκιά φύση σας τα κάνει ευκολότερα για όλους όσους εμπλέκονται. Μια πρόκληση έρχεται στον δρόμο σας. Μπορεί να μην είναι βουνό που πρέπει να ανεβείτε, αλλά αν αισθανθείτε ότι απειλεί αυτό που διατηρεί ζωντανή τη δική σας αρμονία και εκείνων που αγαπάτε, θα πρέπει να την αντιμετωπίσετε. Θα μπορέσετε να το κάνετε με ευκολία, αλλά θα σας ταλαιπωρήσει λίγο κατά τη διάρκεια αυτής της γεμάτης περιόδου.

Σκορπιός – Κάρτα: Ο Ήλιος

Μην ξεχνάτε ότι οι καλές στιγμές ακολουθούν πάντα τις δύσκολες. Είστε έτοιμοι για μια νέα περιπέτεια, ωστόσο απολαμβάνετε πραγματικά την εξοικείωση της εποχής. Μια πλευρά σας θέλει την αλλαγή. Αλλά υπάρχει μια άλλη πλευρά που αγαπά και λατρεύει όλα αυτά που φέρνει η ρουτίνα: την οικογένεια, την αγάπη, το σπίτι, τη σταθερότητα. Τα θέλετε όλα και είστε πρόθυμοι να δουλέψετε για να τα αποκτήσετε. 

Τοξότης – Κάρτα: Η Σελήνη

Πάντα να εμπιστεύεστε τον εαυτό σας. Ίσως να είστε σε ένα σημείο μετάβασης και αλλαγής που σας επιτρέπει να δείτε τον κόσμο με νέο τρόπο. Θα έχετε επιλογές. Καθώς κάνετε προσαρμογές, παρατηρήστε πώς η ενέργεια γύρω σας φαίνεται να ανοίγει νέους δρόμους για να εξερευνήσετε. Μπορεί να σας αρέσει πολύ αυτό που μαθαίνετε για τον εαυτό σας ή να αποφασίσετε ότι είναι ακόμη πολύ νωρίς για να ξέρετε.

Αιγόκερως – Κάρτα: Ο Διάβολος

Δεν υπάρχει πειρασμός ασυνήθιστος για τον άνθρωπο. Ίσως βρεθείτε να θέλετε να κάνετε τα πράγματα λίγο διαφορετικά ή να επαναπροσδιορίσετε το τι σημαίνει να γιορτάζετε αυτήν την εποχή του χρόνου. Τα ταρώ σας καλούν να ζυγίσετε με προσοχή αυτές τις επιλογές. Οι άλλοι είτε θα αντισταθούν είτε θα αγκαλιάσουν τις αλλαγές σας και λίγοι θα βρίσκονται στο ενδιάμεσο.

Υδροχόος – Κάρτα: Η Βασίλισσα των κυπέλλων

Έχετε τόση πολλή αγάπη να δώσετε, να είστε γενναιόδωροι με την αγάπη σας. Θα σκέφτεστε το παρελθόν, ιδιαίτερα το πώς οι πρόγονοί σας, οι γονείς και ο πολιτισμός που πέρασε σε σας με την παράδοση και τις πεποιθήσεις, συμπεριλαμβανομένων και των θρησκευτικών.

Ιχθύες – Κάρτα: Το τέσσερα των ξιφών

Λέτε την αλήθειά σας, ειδικά στο σπίτι. Μπορεί να τείνετε να ακολουθείτε τα ένστικτά σας εγκαταλείποντας την προσοχή. Σήμερα, προσπαθήστε να κάνετε πίσω και να αναρωτηθείτε πού μπορεί να σας πάει η αγάπη και γιατί είστε πρόθυμοι να την ακολουθήσετε τυφλά;

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments