Ελλάδα

Γιαγιάδες πλακώθηκαν με τα μπαστούνια τους στον Άλιμο

Γιαγιάδες πλακώθηκαν με τα μπαστούνια τους στον Άλιμο
Δυο γυναίκες προχωρημένης ηλικίας ήρθαν σε αντιπαράθεση και χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας.

Ένα τρομερό περιστατικό έλαβε χώρα στον Άλιμο το απόγευμα της Πέμπτης. Δυο γυναίκες ηλικίας 81 και 95 ετών διαπληκτίστηκαν και έβαλαν στο παιχνίδι ακόμα και τα…μπαστούνια τους. Μάλιστα, χρειάστηκε να επέμβει η αστυνομία για να χωρίσει τις δυο γιαγιάδες. Σύμφωνα με το astynomiko.gr το Α6-1 περιπολικό της Άμεσης Δράσεως πήρε αργά το βράδυ της Πέμπτης επείγον σήμα να επιληφθεί σε επεισόδιο στη μέση του δρόμου, στην οδό Θεμιστοκλέους 20 στον Άλιμο.

Στο σημείο βρέθηκε άμεσα και ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο οι τραυματιοφορείς δεν μπόρεσαν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση και ήταν εκείνοι που κάλεσαν την αστυνομία. Λίγα λεπτά αργότερα έφτασε το περιπολικό και οι άντρες της αστυνομίας είδαν αυτούς του ΕΚΑΒ να προσπαθούν να ηρεμήσουν μια γυναίκα 95 ετών. Η συγκεκριμένη γιαγιά είχε σημάδια ξυλοδαρμού στο πρόσωπο της, αλλά και στο υπόλοιπο σώμα.

Σάστισαν οι αστυνομικοί

Το θύμα της ιστορίας φώναζε συνέχεια «Αυτή μου επιτέθηκε», δείχνοντας προς το μέρος μιας επίσης ηλικιωμένης γυναίκας, που φαινόταν εκτός εαυτού.  Έκπληκτοι οι αστυνομικοί συνειδητοποίησαν τι συνέβη, σχολιάζοντας: «μαλλιοτράβηγμα γιαγιάδων και ξύλο με τις μαγκούρες δεν είχαμε ξαναδεί».

Η 95χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Ασκληπιείο Βούλας για τις πρώτες βοήθειες και η 81χρονη, που φέρεται ως δράστης, οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αλίμου. Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τον εισαγγελέα για την ιδιαιτερότητα του θέματος και εκείνος έδωσε εντολή να μεταφερθεί για εξετάσεις σε ψυχιατρικό νοσοκομείο, με την υπόθεση πλέον να έχει περάσει στους γιατρούς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments