Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για το Σάββατο (7/9/19)

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για το Σάββατο (7/9/19)
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Σάββατο (7/9/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Σάββατο (7/9/19).

  • Κριός

Την τελευταία φορά που τσακωθήκατε με κάποιον/α με τον/την οποίο/α βγήκατε ραντεβού φερθήκατε δίκαια ή συμπεριφερθήκατε χειρότερα και από δικηγόρο σε σήριαλ; Την επόμενη φορά που θα πάρετε μέρος σε μια λεκτική διαμάχη να θυμάστε να βλέπετε και τις δυο πλευρές, όχι μόνο τη δική σας.

  • Ταύρος

Καθώς προσπαθείτε να γοητεύσετε κάποιον/α καινούργιο/α να θυμάστε να μην το παρακάνετε. Μπορεί να είναι δελεαστικό να επιδεικνύετε όλα σας τα ταλέντα με τη μία σε κάποιον/α ξεχωριστό/ή αλλά με αυτόν τον τρόπο μπορεί να φανείτε απελπισμένοι. Χαλαρώστε και να είστε ο εαυτός σας.

  • Δίδυμοι

Πότε ήταν η τελευταία φορά που το ρίξατε έξω με την ψυχή σας; Σήμερα κάντε κάτι που συνηθίζατε να κάνετε όταν ήσασταν παιδί – παίξτε ηλεκτρονικά, διαβάστε κόμικς, αγκαλιάστε κάποιον/α άγνωστο/ή ή απλά γελάστε χωρίς συγκεκριμένο λόγο.

  • Καρκίνος

Σήμερα προσέξτε τα άτομα που δεν σκέφτονται το καλό σας. Μόνο και μόνο επειδή κάποιος/α σας δίνει μια συμβουλή για τα ερωτικά σας δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να την ακολουθήσετε κατά γράμμα. Μην παίρνετε τοις μετρητοίς όσα σας λένε.

  • Λέων

Σήμερα ενεργήστε προληπτικά και ζητήστε εσείς από κάποιον/α που θέλετε να γνωρίσετε καλύτερα να βγείτε ραντεβού. Μην χάνετε πολύτιμο χρόνο περιμένοντας από αυτόν/αυτήν να κάνει την πρώτη κίνηση. Αναλάβετε δράση και δείτε πού θα σας οδηγήσει. Η πρωτοβουλία σας θα ανταμειφτεί με περισσότερους από έναν τρόπους.

  • Παρθένος

Καθώς ψάχνετε για το ιδανικό ταίρι, να έχετε στο νου σας ότι μια βαθιά και ειλικρινής φιλία μπορεί να προηγείται από ένα πάθος που μπορεί να ξεθυμάνει σε λίγους μήνες. Η σεξουαλική έλξη είναι σημαντική αλλά το κλειδί της ευτυχίας είναι η συμβατότητα.

  • Ζυγός

Η επόμενη ερωτική σας σχέση μπορεί να βρίσκεται στην επόμενη γωνία, αρκεί να χαλαρώσετε λίγο τους ρυθμούς σας και να ρίξετε μια καλή ματιά γύρω σας. Το γεμάτο πρόγραμμά σας μπορεί να σας εμποδίζει να προσέξετε κάποιον/α από τον φιλικό σας κύκλο που θα ήθελε να σας γνωρίσει καλύτερα και να περάσει ποιοτικό χρόνο μαζί σας.

  • Σκορπιός

Η αντίληψή σας για τα συναισθήματα των ανθρώπων γύρω σας είναι ιδιαίτερα οξυμμένη σήμερα. Φροντίστε να είστε παρατηρητικοί κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε προκειμένου να ξέρετε σε ποια θέματα θα πρέπει να αναφερθείτε. Θα υπάρξουν κάποια ανεπαίσθητα σημάδια που θα σας δείξουν αν πρέπει να προχωρήσετε και να φλερτάρετε κάποιον/α.

  • Τοξότης

Σήμερα θα πρέπει να θυμηθείτε πόσο σας αγαπούν οι φίλοι σας. Επικοινωνήστε με τα φιλαράκια σας που ξέρετε ότι δεν χορταίνουν να μαθαίνουν για τις περιπέτειες σας. Κανονίστε μια όμορφη βραδιά στο σπίτι σας με φαγητό από τα χεράκια σας.

  • Αιγόκερως

Σήμερα βάλτε λίγη κουλτούρα στη ζωή σας. Προσκαλέστε κάποιον/α ξεχωριστό/ή σε μια επίσκεψη στο μουσείο τέχνης της πόλης σας. Βάλτε τα καλά σας και παρακολουθήστε μια παράσταση κλασικού μπαλέτου. Πηγαίνετε σε μια ανάγνωση ποίησης και αφήστε τη φαντασία σας να καλπάσει.

  • Υδροχόος

Κάποια προσωπικά ζητήματα μπορεί να μπουν εμπόδιο στη σχέση σας με κάποιο καινούργιο πρόσωπο. Ο καλύτερος τρόπος για να ξεπεράσετε τα συναισθηματικά κατάλοιπα του παρελθόντος είναι να τα αντιμετωπίσετε ευθέως. Μην απορρίπτετε τις συμβουλές από κάποιον φίλο. Μπορεί μια άλλη προοπτική να είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε.

  • Ιχθύες

Το να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στην κοινωνική και την επαγγελματική σας ζωή μπορεί να σας φαίνεται αδύνατον, όταν το μόνο που θέλετε να κάνετε μετά τη δουλειά είναι να χαλαρώσετε στον καναπέ. Κάντε τα πάντα με μέτρο – αυτό περιλαμβάνει και τα ξενύχτια στα πάρτι και τα ξενύχτια στο γραφείο.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments