Αθλητισμός

Παναγιώτης Ρέτσος: Τον δίνει δανεικό η Λεβερκούζεν

Παναγιώτης Ρέτσος: Τον δίνει δανεικό η Λεβερκούζεν
Παναγιώτης Ρέτσος: Ο νεαρός αμυντικός αναμένεται να αποχωρήσει από την Λεβερκούζεν προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Παναγιώτης Ρέτσος: Πριν από περίπου τρία χρόνια ο Ολυμπιακός έριξε στα…βαθιά ένα δικό του παιδί. Ο Παναγιώτης Ρέτσος άρχισε να παίζει βασικός στους Πειραιώτες και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα βρέθηκε στο στόχαστρο πολλών ομάδων. Η ομάδα που κέρδισε τη μάχη για την απόκτηση του ήταν η Μπάγερ Λεβερκούζεν. Μάλιστα οι “ασπιρίνες” έβγαλαν από τα ταμεία τους περισσότερα από 20 εκατομμύρια για να τον κάνουν δικό τους.

Ο νεαρός στόπερ ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο και άπαντες στη Γερμανική ομάδα ήταν ενθουσιασμένοι μαζί του. Ωστόσο η συνέχεια της πορείας του δεν ήταν ανάλογη. Ο Ρέτσος αντιμετώπισε πολλά προβλήματα τραυματισμού με αποτέλεσμα να μείνει πίσω. Όσο ήταν τραυματίας άλλοι παίκτες κατάφεραν να λάμψουν με αποτέλεσμα να του είναι εξαιρετικά δύσκολο να μπορέσει να κερδίσει και πάλι τη θέση του.

Παναγιώτης Ρέτσος: Μονόδρομος ο δανεισμός του

Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι άνθρωποι της Λεβερκούζεν εξακολουθούν να πιστεύουν στο ταλέντο του νεαρού. Ωστόσο γνωρίζουν πως με τις υπάρχουσες συνθήκες δεν θα μπορέσει να επιστρέψει στις καλές του μέρες. Σε αυτές τις περιπτώσεις η λύση του δανεισμού είναι μονόδρομος. Η ηγεσία της γερμανικής ομάδας φέρεται να το πήρε οριστικά απόφαση πλέον πως ο Ρέτσος πρέπει να πάει κάπου δανεικός για να βάλει παιχνίδια, να βρει ρυθμό και να… επαναξιολογηθεί για το αν είναι και μπορεί να σταθεί στο επίπεδο της Μπάγερ.

Με τα τωρινά δεδομένα ο Ρέτσος θα μείνει στη Λεβερκούζεν μέχρι τον Ιανουάριο και τότε θα γίνουν οι απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να δοθεί με τη μορφή δανεισμού σε κάποια ομάδα. Ο “κόκκινος πρωταθλητής” αναφέρει πως σε περίπτωση που δεν πείσει ούτε όταν πάει σε άλλη ομάδα, τότε οι “ασπιρίνες” δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να τον παραχωρήσουν οριστικά. Αποτέλεσε μεγάλη επένδυση, αλλά αυτό από μόνο του δεν αρκεί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments