Ζώδια

Ζώδια: Οι σημερινές προβλέψεις για επανασυνδέσεις (9/9/19)

Ζώδια: Οι σημερινές προβλέψεις για επανασυνδέσεις (9/9/19)
Ζώδια: Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας για τις επανασυνδέσεις σχέσεων, για σήμερα, Δευτέρα 9/9/19.

Ζώδια: Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας για τις επανασυνδέσεις σχέσεων, για σήμερα, Δευτέρα 9/9/19.

Κριός

Μάθετε τα πραγματικά συναισθήματα που κάποιος/α τρέφει για εσάς, με μια απλή έρευνα. Μπορείτε να μάθετε πολλά για κάποιον/α, απλά και μόνο παρατηρώντας τη γλώσσα του σώματός του/της. Αν σας κοιτούν διαρκώς και σας χαμογελάνε, σημαίνει ότι παίρνετε το πράσινο φως για να προχωρήσετε.

Ταύρος

Το πάθος δεν μεταφράζεται πάντα σε αγκαλιές και φιλιά. Μπορείτε να δείξετε τα συναισθήματά σας απλά και μόνο με μια σέξι ματιά. Αφήστε τη γλώσσα του σώματός σας να μιλήσει.

Δίδυμοι

Ίσως αυτό που χρειάζεστε για να ανακτήσετε την εμπιστοσύνη σας στον Έρωτα, να είναι ένα αργό φλερτ και όχι ένα παθιασμένο ρομάντζο. Αφήστε την αγάπη να εξελιχθεί με τους δικούς της ρυθμούς αντί να πιέζετε διαρκώς τα πράγματα.

Καρκίνος

Ένα θέμα για το οποίο έχετε πολύ συγκεκριμένες απόψεις, φαίνεται να δέχεται πυρά από τους φίλους σας, που δεν θα μπορούσαν να διαφωνούν περισσότερο μαζί σας. Αντί να γίνεστε αμυντικοί, αποδεχτείτε το γεγονός ότι οι φίλοι σας έχουν διαφορετικές απόψεις από τις δικές σας.

Λέων

Σήμερα μπορεί να θυμώσετε με κάποιον εγωκεντρικό φίλο σας. Μην χάνετε τον χρόνο σας με τα προβλήματά του. Κάντε ένα διάλειμμα από τους νάρκισσους φίλους σας και επικεντρωθείτε σε αυτούς που δεν θέλουν να μονοπωλούν την προσοχή σας.

Παρθένος

Μήπως αισθάνεστε κάπως ανήσυχοι σήμερα; Μαζέψτε τους φίλους σας και οργανώστε μια ομαδική εξόρμηση. Παίξτε μπιλιάρδο στο αγαπημένο σας στέκι ή πηγαίνετε για καραόκε. Χαλαρώστε και διασκεδάστε με την καρδιά σας.

Ζυγός

Είναι σημαντικό να είστε διαθέσιμοι, αν επιδιώκετε μια γνωριμία και σχέση με κάποιο καινούργιο πρόσωπο. Οι σχέσεις δεν χρειάζονται μόνο προσπάθεια αλλά και χρόνο. Αν είστε υπερβολικά απασχολημένοι με τη δουλειά σας, δεν έχει νόημα να αρχίσετε κάτι που απαιτεί χρόνο – που δεν έχετε να διαθέσετε.

Σκορπιός

Όταν παθιάζεστε με κάποιο θέμα, πολλές φορές συμπεριφέρεστε πιο απότομα από όσο θα θέλατε. Δεν είναι κακό να ενθουσιάζεστε με κάτι, αρκεί να μην φανατίζεστε. Προσπαθήστε να μην παρασύρεστε από τις εμμονές σας όταν γνωρίζετε καινούργια άτομα.

Τοξότης

Ενδώστε στις καλές σας παρορμήσεις χωρίς δισταγμό. Δεν είναι μεμπτό να κάνετε τυχαίες καλές πράξεις, αρκεί να μην περιμένετε τίποτα σε αντάλλαγμα. Να είστε ειλικρινείς σε ό,τι κάνετε.

Αιγόκερως

Οι φίλοι σας τον τελευταίο καιρό ανησυχούν, επειδή δουλεύετε διαρκώς. Αποδείξτε τους ότι κάνουν λάθος, οργανώνοντας ένα πάρτι που δεν θα ξεχάσουν ποτέ. Θυμηθείτε να βγάλετε άφθονες φωτογραφίες για να θυμάστε πόσο καλά περάσατε.

Υδροχόος

Το να τρέφετε βαθιά συναισθήματα για κάποιον/α, μπορεί να είναι ταυτόχρονα συναρπαστικό και τρομακτικό. Μην υποκύπτετε στις ανασφάλειές σας. Να είστε ειλικρινείς για τα συναισθήματά σας και θα δείτε πού θα σας οδηγήσουν. Ο έρωτας είναι απελευθερωτικός, αρκεί να τον αφήσετε.

Ιχθύες

Κάποιος συνεσταλμένος φίλος σας, μπορεί να χτυπήσει λάθος πόρτα όταν σας ζητήσει συμβουλές για ένα ευαίσθητο προσωπικό ζήτημα. Πείτε του την άποψή σας αλλά μην περιμένετε σύντομα αποτελέσματα. Εξαρτάται αποκλειστικά από αυτούς να κάνουν την αλλαγή στη ζωή τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments