Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Τότεναμ: Ζήτησαν όλα τα εισιτήρια για το Καραϊσκάκη οι “spurs”

Ολυμπιακός – Τότεναμ: Ζήτησαν όλα τα εισιτήρια για το Καραϊσκάκη οι “spurs”
Ολυμπιακός - Τότεναμ: Η αγγλική ομάδα θα έχει την στήριξη των οπαδών της στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», καθώς ζήτησε όλα τα εισιτήρια που δικαιούται.

Ολυμπιακός – Τότεναμ: Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος για την πρεμιέρα των ομίλων του φετινού Champions League, όπου οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τους «spurs» στο Καραϊσκάκη. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θέλει να ξεκινήσει την προσπάθεια της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση με ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη φιναλίστ της περσινής σεζόν, ούτως ώστε να αποκτήσει ακόμα περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης. Φυσικά το παιχνίδι μόνο εύκολο δεν είναι, δεδομένης και της ποιότητας της Τότεναμ , η οποία διαθέτει μια εξαιρετική ομάδα.

Βέβαια, ο Ολυμπιακός θα έχει δίπλα του και τον κόσμο του, καθώς το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» αναμένεται να είναι κατάμεστο και η ατμόσφαιρα ιδιαίτερα θερμή για μια τέτοια αναμέτρηση. Ωστόσο, και η αγγλική ομάδα θα έχει κοντά της τους οπαδούς της, οι οποίοι θα δώσουν δυναμικό παρόν στη πρεμιέρα του Champions League.

Η διοίκηση των Λονδρέζων ζήτησε από τους «ερυθρόλευκους» όλα τα εισιτήρια που δικαιούνται, πράγμα που σημαίνει ότι θα πάρουν περίπου 1800 εισιτήρια. Ως εκ τούτου, θα ληφθούν αυστηρά μέτρα ασφαλείας με ζώνες προστασίας των οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας.

Μιγκέλ Γκερέρο: Έτοιμος ο Ισπανός επιθετικός

Ευχάριστα είναι τα νέα στον Ολυμπιακό για το αγωνιστικό κομμάτι, αφού ο Πέδρο Μαρτίνς βλέπει τον Ισπανό επιθετικός να είναι πλήρως έτοιμος. Ο Γκερέρο έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που αντιμετώπιζε από το ζέσταμα του επαναληπτικού αγώνα με την Κράσνονταρ για τα playoffs των προκριματικών του Champions League κι έχει τεθεί στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού. Είναι, πλέον, σειρά του τελευταίου να αποφασίσει κατά πόσο θα χρησιμοποιεί, τόσο εκείνον όσο και τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ανάλογα με τις υποχρεώσεις της ομάδας.

Παράλληλα, το δικό του αγώνα δρόμου δίνει ο Ρούμπεν Σεμέδο, ώστε να καταφέρει να είναι έτοιμος στη «μάχη» με την Τότεναμ. Το «Φώς των Σπορ» αναφέρει ότι μοιάζει δύσκολο να προλάβει, αλλά το σίγουρο είναι πως θα δώσει το «παρών» στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό. Την ίδια ώρα, οι διεθνείς επιστρέφουν και ενσωματώνονται σήμερα εκ νέου στις προπονήσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments