Αθλητισμός

Παπέ Σισέ: Έτοιμος να κερδίσει ξανά τη θέση βασικού

Παπέ Σισέ: Έτοιμος να κερδίσει ξανά τη θέση βασικού
Παπέ Σισέ: Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός θέλει να εκμεταλλευτεί την απουσία του Σεμέδο και να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Πέδρο Μάρτινς.

Παπέ Σισέ: Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε ιδανικά τη φετινή σεζόν. Στα οκτώ παιχνίδια του μέχρι στιγμής μετράει επτά νίκες και μία ισοπαλία, έχοντας πετύχει 15 γκολ, ενώ μετράει μόλις ένα γκολ στο παθητικό του. Η εξαιρετική αμυντική επίδοση οφείλεται σε πολύ σημαντικό βαθμό στο δίδυμο Σεμέδο – Μεριά.

Οι δύο κεντρικοί αμυντικοί έχουν ταιρίαξει απόλυτα και έχουν συνθέσει ένα εξαιρετικό δίδυμο, το οποίο απέδωσε καρπούς στους «ερυθρόλευκους», με τον Παπέ Αμπού Σισέ να μην μπορεί έτσι να έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Ο τραυματισμός του Σεμέδο, ωστόσο, έφερε τον Σενεγαλέζο σέντερ μπακ ξανά στην 11αδα του Θρύλου. Με τον Σισέ να γνωρίζει ότι έχει την ευκαιρία να κερδίσει ξανά τον Πέδρο Μαρτίνς και να διεκδικήσει θέση βασικού ακόμη και όταν επιστρέψει ο Πορτογάλος τεχνικός.

Εξάλλου, η χρονιά είναι πάρα πολύ απαιτητική με πολλά και συνεχόμενα ματς και όλοι θα πρέπει να είναι πανέτοιμοι να βοηθήσουν όταν θα χρειαστεί. Αυτή η στιγμή έχει φτάσει για τον Σισέ, ο οποίος πρέπει να βελτιώσει ακόμη περισσότερο το παιχνίδι του, ώστε να βοηθήσει τους «ερυθρόλευκους» να συνεχίσουν να τα πηγαίνουν εξαιρετικά στα μετόπισθεν.

Πέδρο Μάρτινς: «Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα»

Οι εκπρόσωποι του Τύπου εκτός των καθιερωμένων συνεντεύξεων πριν και μετά τα παιχνίδια της ομάδας, είχαν την ευκαιρία να ρωτήσουν τον Πορτογάλο τεχνικό για όλα τα θέματα που άπτονται της πραγματικότητας του συλλόγου. Αυτό που ξεχώρισε από τα λεγόμενα του τεχνικού των Πειραιωτών είναι η επιμονή του στον στόχο του πρωταθλήματος της Superleague. Η επιστροφή δηλαδή της ομάδας του Πειραιά στην κορυφή.

Χαρακτηριστική ήταν η ατάκα του: «Σαφώς και είμαστε ικανοποιημένοι και χαρούμενοι για την πρόκρισή μας στους ομίλους. Ωστόσο, αν με ρωτούσατε να επιλέξω ανάμεσα στο πρωτάθλημα και στην πρόκριση στην επόμενη φάση, θα διάλεγα το πρώτο. Ο μεγάλος μας στόχος είναι το πρωτάθλημα». Επιπλέον, ο 49χρονος προπονητής μίλησε αναλυτικά και για τα νέα πρόσωπα του ρόστερ αναλύοντας τα χαρακτηριστικά τους, τις θέσεις, αλλά και πόσο υπολογίζει τον κάθε παίκτη

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments