Αθλητισμός

Ροντρίγκο Γκάλο: Υπογράφει άμεσα σε ομάδα της Super League 1

Ροντρίγκο Γκάλο: Υπογράφει άμεσα σε ομάδα της Super League 1
Ροντρίγκο Γκάλο: Ο Βραζιλιάνος πρόκειται να ανακοινωθεί σύντομα από ομάδα της Super League 1.

Ροντρίγκο Γκάλο: Μετά από εξαιρετικές σεζόν με τη φανέλα της ΑΕΚ, ο Βραζιλιάνος μπακ έμεινε ελεύθερος. Η πρόθεση του ήταν να συνεχίσει να φοράει τα “κιτρινόμαυρα”, αλλά η διοίκηση της ομάδας είχε άλλη άποψη. Παρά το γεγονός πως ο Γκάλο είναι ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής με παραστάσεις από το υψηλότερο δεν βρήκε ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του μέχρι σήμερα. Βέβαια το γεγονός πως είναι ελεύθερος του δίνει λίγο χρόνο παραπάνω.

Θυμίζουμε ότι οι ποδοσφαιριστές που δεν έχουν ομάδα έχουν δικαίωμα μεταγραφής μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου. Τις προηγούμενες μέρες το όνομα του Βραζιλιάνου μπακ έπαιξε έντονα στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Ο Ροντρίγκο Γκάλο φέρεται να είχε προταθεί και οι Νίκος Νταμπίζας και Γιώργος Δώνης εξέτασαν την περίπτωση του. Ωστόσο η περίπτωση του δεν προχώρησε καθώς κρίθηκε ότι οι “πράσινοι” είναι κολλημένοι στις θέσεις των ακραίων αμυντικών.

Ροντρίγκο Γκάλο: Θέμα χρόνου η ανακοίνωση

Από την πρώτη στιγμή, ο Γκάλο είχε ξεκαθαρίσει στον μάνατζερ του ότι θέλει να μείνει στην Ελλάδα. Άλλωστε εδώ έχει περάσει ένα από τα μεγαλύτερα κομμάτια της καριέρας του. Χωρίς αμφιβολία το πιο επιτυχημένο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα τις επόμενες μέρες ο Γκάλο θα ανακοινωθεί από ομάδα που αγωνίζεται στη Super League 1. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι αυτή δεν είναι ο Παναθηναϊκός, αλλά το όνομα της δεν έχει γίνει γνωστό.

O 33χρονος μπακ μπορεί να αγωνιστεί σε όλη την δεξιά πλευρά, ενώ σε κάποια παιχνίδια έχει παίξει και σαν αμυντικό χαφ. Την προηγούμενη και τελευταία του σεζόν με την φανέλα της ΑΕΚ έχει 41 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τέσσερα γκολ και έξι συμμετοχές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments