Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τρίτη (10/9/19)

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τρίτη (10/9/19)
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τρίτη (10/9/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τρίτη (10/9/19).

  • Κριός

Αισθάνεστε κάπως εσωστρεφείς σήμερα; Αρπάξτε την ευκαιρία για να κάνετε κάτι διασκεδαστικό μόνο για εσάς. Φροντίστε τον εαυτό σας με όμορφα πράγματα που συνήθως φυλάτε για ειδικές περιστάσεις. Απολαύστε ένα ωραίο δείπνο. Κάντε ένα μασάζ. Χαλαρώστε και φορτίστε τις μπαταρίες σας.

  • Ταύρος

Η κακή σας διάθεση έχει αρχίσει να διώχνει μακριά φίλους και συναδέρφους. Ίσως δεν είναι εύκολο να κρατήσετε τα συναισθήματά σας υπό έλεγχο. Αλλά θα θέλετε να περάσετε λίγο χρόνο μόνοι μέχρι να επανακτήσετε την αισιοδοξία σας.

  • Δίδυμοι

Τα συναισθήματά σας είναι σημαντικά. Οπότε γιατί συνεχίζετε να απαρνιέστε τα αισθήματα που τρέφετε για κάποιο καινούργιο πρόσωπο; Ρισκάρετε και δώστε σε αυτό τον έρωτα μια ευκαιρία να ανθίσει.

  • Καρκίνος

Σήμερα αισθάνεστε αναποφάσιστοι για τα πάντα, από το τι θα φάτε για μεσημεριανό μέχρι με ποιον θα κάνετε παρέα. Ζυγίστε προσεκτικά όλες σας τις επιλογές και αν αυτό δε λειτουργήσει, παίξτε το κορώνα-γράμματα. Δεν χρειάζεται να έχετε συνεχώς τις απαντήσεις για όλα.

  • Λέων

Μια θαρραλέα πράξη είναι αυτό που θα σας ξεχωρίσει από το πλήθος. Καταπιείτε την περηφάνεια σας και υποστηρίξτε με γενναιότητα αυτό που πιστεύετε. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κρύβεστε πίσω από τις ανασφάλειές σας. Μπορείτε να το κάνετε!

  • Παρθένος

Σήμερα πάρτε συμβουλές από τους άλλους για το πώς θα βρείτε το ιδανικό σας ταίρι. Οι γονείς σας μπορεί να προτείνουν να σας κάνουν προξενιό, ενώ η καλύτερή σας φίλη να πάτε σε μια συνάντηση γρήγορων ραντεβού. Να είστε ανοιχτοί στις προτάσεις τους και να τις δοκιμάσετε όλες.

  • Ζυγός

Η φυσική σας περιέργεια για τα ραντεβού είναι αυτό που σας κάνει τόσο ελκυστικούς. Το γεγονός ότι είστε τόσο ανοιχτόμυαλοι, σας κάνει ιδανικούς υποψήφιους για ένα ραντεβού στα τυφλά. Αφήστε τους φίλους σας να το κανονίσουν.

  • Σκορπιός

Σήμερα οι άλλοι άνθρωποι έλκονται προς εσάς περισσότερο από το συνηθισμένο. Χρησιμοποιήστε το προς όφελός σας, πιάνοντας τη συζήτηση σε κάποιον/α που έχετε βάλει στο μάτι εδώ και καιρό. Η πειθώ σας είναι ιδιαίτερα οξυμμένη σήμερα.

  • Τοξότης

Σήμερα μπορεί να αισθάνεστε κάπως μελαγχολικοί και πεσμένοι. Βγείτε από αυτή τη ληθαργική κατάσταση, τηλεφωνώντας σε κάποιον φίλο που του αρέσουν οι δραστηριότητες που απαιτούν υψηλά επίπεδα ενέργειας. Πηγαίνετε για τρέξιμο ή στο γυμναστήριο πριν επιστρέψετε από τη δουλειά στο σπίτι.

  • Αιγόκερως

Λίγη ενδοσκόπηση σήμερα μπορεί να σας ωφελήσει. Με το να μένετε συνεχώς κολλημένοι στις αναμνήσεις του παρελθόντος, κάνετε περισσότερο κακό παρά καλό στον εαυτό σας. Μάθετε από τα λάθη σας αλλά μην τα υπεραναλύετε. Επικεντρωθείτε στο παρόν.

  • Υδροχόος

Σήμερα μπορεί να αισθανθείτε συναισθηματικά εκτεθειμένοι, όταν κάποιος φίλος θα αποκαλύψει σε άλλους τις πιο βαθιές σας επιθυμίες. Αρχικά θα αισθανθείτε αμήχανα από αυτή την αναπάντεχη αποκάλυψη. Ωστόσο, το μεγαλύτερο πρόβλημα σε όλο αυτό είναι η παντελής έλλειψη σεβασμού του συγκεκριμένου φίλου για τα συναισθήματά σας. Εξετάστε με προσοχή τι θα κάνετε στη συνέχεια.

  • Ιχθύες

Σήμερα μπορεί να αισθανθείτε περισσότερο σαν χαλάκι της εξώπορτας παρά σαν κάποιος φίλος που τον εκτιμούν και τον σέβονται. Παρόλο που συνηθίζετε να υπερηφανεύεστε ότι είστε ένα άτομο που οι άλλοι μπορούν να βασιστούν, αυτή σας η αξιοπιστία μπορεί να μετατραπεί σε υποχρέωση. Μάθετε να λέτε «όχι» πιο συχνά.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments