Αθλητισμός

Νίκος Κωστένογλου: Δίνει ευκαιρίες στους “κομμένους” του Καρντόσο

Νίκος Κωστένογλου: Δίνει ευκαιρίες στους “κομμένους” του Καρντόσο
Νίκος Κωστένογλου: Ο Έλληνας τεχνικός αρχίζει να αφήνει το αγωνιστικό του στίγμα στην ΑΕΚ και ήδη ετοιμάζεται να δώσει ευκαιρίες σε παίκτες που είχαν «κοπεί» από τον Μιγκέλ Καρντόσο.

Νίκος Κωστένογλου: Ο Χρήστος Αλμπάνης είναι μέχρι στιγμής ο παίκτης που έχει κερδίσει πλήρως την εμπιστοσύνη του Έλληνα τεχνικού από την ημέρα που ανέλαβε την ΑΕΚ. Ο 25χρονος εξτρμ έχει κερδίσει απόλυτα τον προπονητή του, ο οποίος θεωρεί ότι μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις στην «Ένωση» και να την βοηθήσει να πετύχει τους στόχους της τη φετινή σεζόν. Γι’ αυτό άλλωστε και πήρε χρόνο συμμετοχής κόντρα στην Αστέρα Τρίπολης, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην νίκη της ΑΕΚ με 3-2, ενώ αναμένεται να πάρει και φανέλα βασικού στην αναμέτρηση κόντρα στη Λαμία για την τρίτη αγωνιστική της Super League.

Ωστόσο, σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα» ο Αλμπάνης δεν είναι ο μόνος παίκτης που θα πάρει ευκαιρίες από τον Νίκο Κωστένογλου. Εκτός του Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου, που εδώ και καιρό έχει επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας και υπολογίζεται για σχήματα, όπως το 3-5-2, το 4-2-3-1 ή το 4-4-2, σειρά παίρνουν ο Μίλος Ντέλετιτς, ο Ανέλ Σαμπανάζοβιτς και ο Γιώργος Γιακουμάκης.

Ο πρώτος, ο οποίος αποκτήθηκε αμέσως μετά το τέλος της περσινής σεζόν από την ΑΕΛ είχε προταθεί από τον Καρντόσο να δοθεί δανεικός σε άλλο σύλλογο. Ο ίδιος ο παίκτης, όμως, είχε πάρει την απόφαση να παραμείνει στην ΑΕΚ και να διεκδικήσει τις ευκαιρίες του, τις οποίες δεν πήρε με τον Πορτογάλο τεχνικό, αλλά θα τις έχει τώρα από τον Κωστένογλου, καθώς ο Έλληνας προπονητής θεωρεί ότι μπορεί να του προσφέρει πολύτιμες λύσεις στα άκρα της επίθεσης.

Αναφορικά με τον Σαμπανάζοβιτς, ο τωρινός προπονητής της Ένωσης βλέπει καλά στοιχεία πάνω του και θεωρεί, ότι θα μπορούσε να βοηθήσει στη θέση του αμυντικού χαφ, αφού η ομάδα χρειάζεται ένα δυναμικό παίκτη δίπλα στον Αντρέ Σιμόες.

Τέλος, για τον Γιακουμάκη έχει επίσης θετική άποψη και στο ματς με τη Λαμία θα βρίσκεται σίγουρα στην αποστολή, χωρίς να αποκλείεται να αγωνιστεί. Υπενθυμίζεται πως μόλις πριν από λίγο καιρό ο Έλληνας φορ βρισκόταν μια «ανάσα» από την επιστροφή του στον ΟΦΗ με τη μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ, αλλά ο Μιγκέλ Καρντόσο είχε πάρει την απόφαση να τον διατηρήσει στο ρόστερ, θέλοντας μια ακόμα λύση στη γραμμή κρούσης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments