Lifestyle

Νίκος Χατζηνικολάου: Επιστρέφει στον ΑΝΤ1 η εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω»

Νίκος Χατζηνικολάου: Επιστρέφει στον ΑΝΤ1 η εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω»
Νίκος Χατζηνικολάου: Η εκπομπή που είχε... ταράξει τα νερά επιστρέφει.

Νίκος Χατζηνικολάου, ο δημοσιογράφος που έχει ταυτίσει το όνομά του με συνεντεύξεις που έχουν προκαλέσει αίσθηση και έχουν αφήσει το στίγμα τους στον χρόνο, επιστρέφει και βάζει τη δική του δημοσιογραφική σφραγίδα σε συναντήσεις με προσωπικότητες, από όλους τους χώρους.

Πρόσωπα που έχουν έργο, λόγο και άποψη, πρόσωπα που απασχολούν την κοινή γνώμη, πρόσωπα με ισχυρή παρουσία στην Πολιτική, την Οικονομία, τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό μιλούν εφ’ όλης της ύλης και φέρνουν στο φως την αθέατη πλευρά τους.

Νέα, ενημερωτική εκπομπή με παρουσιαστή τον Νίκο Χατζηνικολάου. Έρχεται στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

ΑΝΤ1: Ανακοινώθηκε το νέο πρόγραμμα

Την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου, ο ΑΝΤ1 παρουσίασε στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» το νέο του τηλεοπτικό πρόγραμμα για τη σεζόν 2019 – 2020.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν ο κ. Θοδωρής Μ. Κυριακού, πρόεδρος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, όλα τα στελέχη του σταθμού και του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, παρουσιαστές, δημοσιογράφοι, δημιουργοί, ηθοποιοί και συντελεστές των παραγωγών. Εκτός από τα νέα σόου, τις εκπομπές και όλα όσα θα δούμε φέτος στον ΑΝΤ1 η βραδιά είχε και μερικές εκπλήξεις. Πολλά από τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν, φέτος, στις εκπομπές και τις σειρές του καναλιού ανέλαβαν να κάνουν πράξη, με έναν πρωτότυπο τρόπο, το moto «ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ». Με ανατρεπτική διάθεση και θετική ενέργεια, επιφύλαξαν σε όλους το πιο ζεστό καλωσόρισμα, βάζοντας ένα ιδιαίτερο χρώμα σ’ αυτή τη συνάντηση.

Ο Γιώργος Παπαδάκης και ο Σωτήρης Καλυβάτσης, σε ρόλο παρκαδόρων, κατεύθυναν τα αυτοκίνητα των καλεσμένων στον χώρο στάθμευσης του στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Όσοι προτίμησαν τα μπαρ για ένα ποτό, έδιναν την παραγγελία τους στον Νίκο Χατζηνικολάου, τη Φαίη Σκορδά, τον Γιάννη Στάνκογλου, τον Παναγιώτη Μπουγιούρη, την Λίτσα Πατέρα και τον Τάσο Αρνιακό. Η ατμόσφαιρα έγινε ακόμα πιο θερμή όταν σε ρόλο dj βρέθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Η παρουσίαση του προγράμματος ξεκίνησε με τις ομιλίες της Στέλλας Λίτου, Γενικής Διευθύντριας του ΑΝΤ1 TV, του Τζώρτζη Ποφάντη, Chief Content Officer ANT1 TV και του Τάσου Μιχαλάκη, Chief Revenue Officer ANTENNA Group. Αμέσως μετά, ακολούθησε η προβολή ενός εντυπωσιακού βίντεο με όλα όσα μας επιφυλάσσει ο ΑΝΤ1 για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Με το νέο του πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα που έχει στο επίκεντρό του τον τηλεθεατή και το χαρακτηρίζει η έμπνευση, η ποιότητα, η αισθητική και η σύγχρονη ματιά, ο ΑΝΤ1 δηλώνει πως έρχεται για να πρωταγωνιστήσει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments