Αθλητισμός

Φάουστο Τιένθα: Έτοιμος σε ένα μήνα

Φάουστο Τιένθα: Έτοιμος σε ένα μήνα
Φάουστο Τιένθα: Ο Ισπανός χαφ έκανε ατομικό πρόγραμμα όλο το καλοκαίρι και χρειάζεται αρκετό χρόνο για να είναι έτοιμος.

O Φάουστο Τιένθα είναι ο εκλεκτός του Γιώργου Δώνη και του Νίκου Νταμπίζα για τη θέση του αμυντικού μέσου που ο Παναθηναϊκός είχε πρόβλημα. Στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου, οι Πράσινοι κατάφεραν να ενισχυθούν, προσθέτοντας μια έξτρα λύση για τα χαφ, έστω κι αν αυτή αποτελεί μια φτηνή επιλογή και σίγουρα ένα «στοίχημα».

Ο Φάουστο στον Παναθηναϊκό θα αποτελεί εναλλακτική λύση πίσω από τον Κουρμπέλη. Άλλωστε, φτάνοντας στα μέσα Σεπτεμβρίου, οι πράσινοι δύσκολα θα έβρισκαν παίκτη από το «πάνω ράφι». Ήθελαν να κλείσουν την «τρύπα» στο ρόστερ, εμφανίστηκε η ευκαιρία του 29χρονου Ισπανού και τον έκλεισαν. Ο Ισπανός χαφ δεν αναμένεται να αγωνιστεί στα παιχνίδια του Σεπτεμβρίου και το πιθανότερο είναι να τεθεί στη διάθεση του Δώνη μετά την επόμενη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, δηλαδή σε περίπου 3-4 εβδομάδες.

Ο Φάουστο αγωνίστηκε για τελευταία φορά στις 8 Ιουνίου, στο παιχνίδι της Εξτρεμαδούρα με τη Μαγιόρκα. Έκτοτε ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και δεν πήρε μέρος σε προετοιμασία κάποιας ομάδας, κάτι που σημαίνει πως βρίσκεται ακόμα πολύ πίσω σε θέμα φυσικής κατάστασης. Και το πιθανότερο σενάριο είναι να είναι διαθέσιμος περίπου στις 20 Οκτωβρίου, στην επιστροφή από τις Εθνικές ομάδες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments