Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Νεκρό βρέφος τριών μηνών από επίθεση ροτβάιλερ

Γλυκά Νερά: Νεκρό βρέφος τριών μηνών από επίθεση ροτβάιλερ
Σοκ στα Γλυκά Νερά, καθώς κοριτσάκι τριών μηνών άφησε την τελευταία του πνοή έπειτα από δάγκωμα σκύλου ράτσας ροτβάιλερ.

Γλυκά Νερά: Ανείπωτη η θλίψη λόγω του θανάτου βρέφους τριών μηνών, έπειτα από επίθεση ροτβάιλερ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο σκύλος ο οποίος βρισκόταν στο σπίτι της οικογένειας επιτέθηκε -για άγνωστους λόγους- στο βρέφος, δαγκώνοντάς το στο πρόσωπο. Η μητέρα του βρέφους το μετέφερε στο Νοσοκομείο Παίδων το πρωί της Πέμπτης, αλλά παρά τις προσπάθειες του ιατρικού επιτελείου, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Σύμφωνα με τη μαρτυρία της μητέρας, όταν εκείνη και ο σύζυγός της αντιλήφθηκαν το τι συμβαίνει, ήταν πλέον αργά.

11χρονος σώθηκε στο “τσακ”

Πριν από λίγες εβδομάδες, ένα αγόρι 11 ετών από την Εύβοια δέχθηκε άγρια επίθεση από σκύλο. Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Πέμπτης 22/8 στο Αχλάδι του δήμου Μαντουδίου-Λίμνης– Αγίας Άννας στην Εύβοια. Σύμφωνα τα όσα ανέφερε ο πατέρας του παιδιού, του επιτέθηκε ένας σκύλος, ο οποίος μάλιστα συνοδευόταν από την ιδιοκτήτρια του.

Αρχικά, το άτυχο παιδί μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου και μετά κρίθηκε σκόπιμο να νοσηλευτεί στο Παίδων Αγία Σοφία στην Αθήνα. Αξίζει να σημειωθεί πως η ιδιοκτήτρια του σκύλου αμέσως μετά το περιστατικό έφυγε από την Εύβοια όπου έκανε διακοπές. «Το δάγκωσε ένα σκυλί και κοντέψαμε να χάσουμε το παιδί. Εμείς χάσαμε τη γη κάτω τα πόδια μας. Έκοψε ένα κομμάτι κρέας από το δεξί του χέρι, το μπούτι, ενώ στο αριστερό χέρι έχει σπάσει ένα δάχτυλο. Αφού δεν μας σκότωσε το παιδί είμαστε πάρα πολύ τυχεροί», είπε η μητέρα του μιλώντας στον Alpha.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments