Ελλάδα

Τραγωδία στα Γλυκά Νερά: Σε κατάσταση σοκ η μητέρα του μωρού – Στήριξη από ψυχολόγο

Τραγωδία στα Γλυκά Νερά: Σε κατάσταση σοκ η μητέρα του μωρού – Στήριξη από ψυχολόγο
Ψυχολόγος βρίσκεται στο πλευρό της οικογένειας που δεν μπορεί να πιστέψει την απώλεια του μωρού της.

Το κατοικίδιο που είχαν για φύλακα στο σπίτι έμελλε να είναι και ο δολοφόνος του μόλις δυο μηνών βρέφους που έχασε τη ζωή του όταν το ροντβάιλερ ξέφυγε της προσοχής, έσκισε τη σήτα της μπαλκονόπορτας και όρμησε στο μωρό. Το άρπαξε και το έσυρε μέχρι το μπαλκόνι δαγκώνοντάς το. Η 35χρονη μητέρα η οποία εκείνη την ώρα έκανε δουλειές, αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί όρμησε και παρά το αρχικό σοκ των αρχικών δευτερολέπτων, όρμησε καταπάνω στο σκυλί.

Οι φωνές και τα χτυπήματά της στοροντβάιλερ ήταν αρκετά για να καταφέρει να αρπάξει από τα δόντια του το βρέφος. Κατευθείαν έτρεξε στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης όπου οι γιατροί έπεσαν αμέσως πάνω στο μωρό για να το σώσουν, όμως απλά διαπίστωσαν το θάνατό του.  Μάλιστα, στο ιατρικό ανακοινωθέν αναφέρεται πως το παιδί, δεν αντιδρούσε σε ερεθίσματα, δεν είχε αναπνοές, ούτε καρδιακή λειτουργία, ενώ δεν έφερε αποτέλεσμα η καρδιοαναπνευστική ανάνηψη διάρκειας περίπου 30 λεπτών που ακολούθησε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σήμερα το πρωί στις 09.40 πμ, βρέφος θήλυ 2 μηνών, μεταφέρθηκε νεκρό στα Εξωτερικά Ιατρεία του Νοσοκομείου μας από τη μητέρα του. Κατά την αντικειμενική εξέταση δεν είχε αναπνοές, ούτε καρδιακή λειτουργία, δεν αντιδρούσε σε ερεθίσματα και δεν είχε επαφή με το περιβάλλον. Έφερε σε όλο τον κορμό αιματηρές εκδορές και εκχυμώσεις. Αμέσως μετά την εισαγωγή του στα Εξωτερικά Ιατρεία έγινε καρδιοαναπνευστική ανάνηψη διάρκειας περίπου 30 λεπτών χωρίς αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις που έκανε η γιαγιά του βρέφους στους δημοσιογράφους η 35χρονη μητέρα έχει άλλα τρια αγοράκια και πάντα ήθελε και ένα κοριτσάκι.

Μάλιστα προσπάθησε πάρα πολύ για να το αποκτήσει, ενώ μετά τη γέννα χρειάστηκε να κάνει αφαίρεση μήτρας. Σύμφωνα με μαρτυρίες το ροντβάιλερ εκδήλωνε τη ζήλια του απέναντι στο μωρό και για το λόγο αυτό το είχαν στο μπαλκόνι του διαμερίσματος.

Η γυναίκα χρειάστηκε να προσαχθεί στο Αστυνομικό Τμήμα, καθώς κατηγορείται για αμέλεια και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο ενώ μαζί της ήταν και φίλος της οικογένειας ο οποίος προσπαθούσε να τη στηρίξει μιας και ήταν σε κατάσταση σοκ αφού δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει το κακό που της συνέβη. Η γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη προσωρινά, ενώ καθ’όλη τη διάρκεια βρισκόταν μαζί της και ψυχολόγος της αστυνομίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments