Video

Kinsey Wolanski: Η εισβολέας του τελικού του Champions League σε νέες περιπέτειες (vid)

Kinsey Wolanski: Η εισβολέας του τελικού του Champions League σε νέες περιπέτειες (vid)
Kinsey Wolanski: Η ξανθιά εισβολέας του τελικού του Champions League δοκίμασε ένα νέο πρότζεκτ στο Youtube.

Kinsey Wolanski: Ο περσινός τελικός του Champions League, πέρα από το καλό θέαμα που προσέφεραν Λίβερπουλ και Τότεναμ, στιγματίστηκε από την εισβολή της της πληθωρικής Kinsey. Η ίδια μπήκε στον αγωνιστικό χώρο του «Wanda Metropolitano» με αποκαλuπτικό μαγιό και απομακρύνθηκε από τους ανθρώπους ασφαλείας του γηπέδου μέσα σε χειροκροτήματα από τους χιλιάδες θεατές και των δύο ομάδων.

Σκοπός της ήταν να διαφημίσει την ιστοσελίδα με ερωτικό περιεχόμενο του συντρόφου της, και το εγχείρημα έπιασε αφού μέσα σε λίγα λεπτά έγινε παγκόσμιο trend. Βέβαια, μετά την δημοσιοποίηση της ταυτότητας της, η ίδια αντιμετώπισε πολλά προβλήματα με τους λογαριασμούς της από facebook και instagram επανήλθε δυναμικά, ανεβάζοντας βίντεο με πρωταγωνίστρια την ίδια, η οποία προσφέρει καφέ σε περαστικούς και μαζί τους δίνει και ένα φορεμένο εσώρουχό της.

Φυσικά, η επιτυχία του συγκεκριμένου πρότζεκτ δεν συγκρίνεται με την επιτυχία που είχε η εισβολή της στο «Wanda Metropolitano» για τον τελικό του Champions League, αλλά παρόλα αυτά το βίντεο έχει αρκετές χιλιάδες views στην πρώτη εβδομάδα κατά την οποία βρίσκεται στο Youtube.

Δείτε το βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments