Αθλητισμός

Πέδρο Μαρτίνς: Ετοιμάζει αλλαγές κόντρα στον Βόλο

Πέδρο Μαρτίνς: Ετοιμάζει αλλαγές κόντρα στον Βόλο
Πέδρο Μαρτίνς: Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να προχωρήσει σε ορισμένες αλλαγές στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Βόλο.

Πέδρο Μαρτίνς: Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην αγωνιστική δράση με το παιχνίδι κόντρα στον Βόλο. Μετά το παιχνίδι με την ομάδα της Μαγνησίας υπάρχει το κρίσιμο ματς με την Τότεναμ για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Μπορεί ο Πορτογάλος τεχνικός να θέλει να κρατήσει συγκεντρωμένους τους ποδοσφαιριστές του, ωστόσο στο πίσω μέρος του μυαλού του έχει και το ματς με τους Λονδρέζους.

Η πρόθεση του Πορτογάλου τεχνικού είναι ξεκουράσει κάποιους παίκτες ενόψει της αναμέτρησης με την Τότεναμ, όχι όμως και βασικά στελέχη της 11άδας καθώς δίνει μεγάλη σημασία στον σημερινό αντίπαλο. Έτσι οι Τσιμίκας και Μασούρας θα ξεκουραστούν καθώς έχουν καταπονηθεί αρκετά από την αρχή της σεζόν και στη θέση τους θα περάσουν στην 11άδα οι Κούτρης και Ρατζέλοβιτς. Ο Καμαρά θα αγωνιστεί δίπλα στον Μπουχαλάκη αντί του Γκιλιέρμε, με τις άλλες επιλογές παικτών στις άλλες θέσεις να παραμένουν οι ίδιες.  Οι νέοι Λοβέρα και Μπενζιά αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής ανάλογα και με την εξέλιξη του αγώνα καθώς είναι στην αποστολή σε αντίθεση με τον Γκασπάρ.

Ολυμπιακός: Σάρωσε την Ελλάδα για πιτσιρικάδες

Πολύ μεγάλο βάρος στην Ακαδημία του Ολυμπιακού έπεσε το φετινό καλοκαίρι, προκειμένου να διορθωθούν μερικά από τα προβλήματα που είχαν παρατηρηθεί στα τμήματα υποδομής. Οι Πειραιώτες ενεργοποιήθηκαν ξανά στα τμήματα υποδομής. Αρκετές από τις ομάδες τους συμμετέχουν σε διεθνή τουρνουά με τους πιτσιρικάδες να αποκτούν πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η πρόσκληση που δέχτηκε η Κ15 του Ολυμπιακού προκειμένου να λάβει μέρος σε τουρνουά που διοργανώνει επίσημα η Πρέμιερ Λιγκ.

Όπως αναφέρει το fosonline.gr, το θέμα της Κ15 των «ερυθρόλευκων» δεν είναι απλή ιστορία, αφού πλέον αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους κρίκους στην αλυσίδα της Ακαδημίας. Η διοίκηση του Ολυμπιακού επενδύει στα τμήματα υποδομής και φέτος αποφάσισε να ρίξει όλο το βάρος στην Κ15. Οι «ερυθρόλευκοι» το έφτιαξαν από την αρχή το συγκεκριμένο τμήμα, το οποίο πέρσι ως Κ14 δεν πήγε καθόλου καλά. Το σκεπτικό των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι συγκεκριμένο, καθώς σε ένα βάθος τετραετίας πενταετίας αυτά τα παιδιά θα είναι όλο το μέλλον του συλλόγου.

Για παράδειγμα θα μπορούσαν στο μεγάλο λιμάνι να ενισχύσουν την ομάδα Νέων, αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει μεγάλο νόημα, αφού στη συνέχεια αυτά τα παιδιά είτε θα πρέπει να τα κάνουν επαγγελματίες, είτε να τα αφήσουν ελεύθερα. Το τμήμα Κ15, όμως, έχει μία προοπτική πενταετίας και αυτά τα παιδιά θα αποτελέσουν την ομάδα Νέων. Στον Ολυμπιακό θεωρούν πως ενισχύοντας το συγκεκριμένο τμήμα θα μπορέσουν να δημιουργήσουν μία σημαντική βάση παιδιών, από την οποία μπορεί να βρεθούν ταλέντα που θα ενισχύσουν μέχρι και την πρώτη ομάδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments