Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια τo Σάββατο (14/9/19)

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια τo Σάββατο (14/9/19)
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Σάββατο (14/9/19).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Σάββατο (14/9/19). Σήμερα είναι Σάββατο, ημέρα που την κυβερνά ο Κρόνος. Ο πλανήτης της πειθαρχίας βρίσκεται στον Αιγόκερω από τον Δεκέμβριο του 2017 και θα παραμείνει μέχρι τον Δεκέμβριο του 2020. Καθ’ όλο αυτό το διάστημα, εσείς πρέπει να βάζετε τα πράγματα σε τάξη… Πραγματική τάξη, σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Ξεκαθαρίζετε τα θέματά σας, βρίσκετε την πορεία σας. Κατά πάσα πιθανότητα, πρέπει να γίνουν πολλές αλλαγές!

Η Πανσέληνος αναδύθηκε σήμερα στους Ιχθύες. Πολλές πιέσεις βγήκαν στην επιφάνεια και είναι καιρός να απελευθερωθείτε από αυτές. Η Σελήνη θα παραμείνει στους Ιχθύες σε κενό πορείας. Αργότερα θα βγει από το κενό και θα περάσει στον Κριό! Ο Ερμής περνά στον Ζυγό, με την Αφροδίτη να ακολουθεί την πορεία του λίγο αργότερα. Η ατμόσφαιρα και η ενέργεια αλλάζουν όσο προχωράτε. Ο Ζυγός θα επιφέρει συνεργατικό πνεύμα και ισορροπία!

Σήμερα θα είστε προς αναζήτηση μιας σωστής λύσης ή δράσης από μέρους σας, για ένα θέμα που αφορά ένα παιδί ή ένα άτομο νεαρής ηλικίας στην οικογένειά σας, κάποιον συνάδερφο ή πελάτη σας. Πολλοί από εσάς θα βρουν το δρόμο τους αλλά θα υπάρξουν και άλλοι που θα αναζητήσουν συμβουλές ή βοήθεια από άλλους. Το Σάββατο θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε ευχάριστες στιγμές με φίλους, πιθανόν σε κάποιο σπίτι. Μπορεί να λάβετε ένα τηλεφώνημα που θα σας ενθουσιάσει με ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Μπορεί να εκπλαγείτε από τις ενέργειες κάποιου ατόμου και σήμερα μια τέτοια εμπειρία θα επιφέρει μια αλλαγή στο σπίτι, στη δουλειά ή στη ζωή σας γενικότερα. Η αλλαγή αυτή μπορεί να μην είναι μεγάλη, αλλά θα επηρεάσει τη ζωή σας με κάποιο τρόπο. Σε ό,τι αφορά τον έρωτα, τα κορίτσια και οι γυναίκες νεαρής ηλικίας θα είναι ευάλωτες σε δυσάρεστες εμπειρίες ή παρεξηγήσεις.

  • Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Η σημερινή μέρα θα είναι ευνοϊκή για να υποδεχτείτε επισκέπτες στο σπίτι σας ή να μιλήσετε με ανθρώπους από κοντά και μακριά. Οι περισσότερες από τις συναντήσεις σας θα είναι με άτομα που θα ανταλλάξετε χρήσιμες ή ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Κάποιο απροσδόκητο γεγονός που αφορά ένα πρόσωπο που γνωρίζετε ή ένα δημόσιο γεγονός, θα πυροδοτήσει στιγμές θλίψης.

  • Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Το Σάββατο θα είναι μια μέρα εκπλήξεων, ειδικά σε ότι αφορά οποιαδήποτε εργασία ή γεγονότα που έχετε προγραμματίσει κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Αυτή θα είναι μια καλή μέρα για να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που γνωρίζετε ήδη ή με τους οποίους διατηρείτε επαγγελματικές σχέσεις. Μια απροσδόκητη ευκαιρία για μια νέα δουλειά ή επιχειρηματική δέσμευση μπορεί να προκύψει σήμερα. Θα έχετε ενδιαφέρουσες εμπειρίες ή συνομιλίες με ανθρώπους που γεννήθηκαν στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Σήμερα δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα έξοδά σας. Δεν θα προκύψουν ιδιαίτερες οικονομικές δυσκολίες σήμερα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σπαταλάτε τα χρήματά σας αδικαιολόγητα. Θα έχετε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με κάποιον τον οποίο γνωρίσατε πρόσφατα. Μπορεί να προκύψουν σύντομες εντάσεις στις σχέσεις σας με άτομα που γεννήθηκαν στα ζώδια του Ταύρου, του Αιγόκερω ή της Παρθένου.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Το Σάββατο θα αναζητήσετε μια λύση σε ένα σημαντικό πρόβλημα, που μπορεί να σας έρθει με απροσδόκητο τρόπο. Το Σάββατο υποδεικνύει ένα όνειρο, που περιλαμβάνει κάποιο άτομο που έχει αποβιώσει. Η σημερινή μέρα είναι ευνοϊκή για συνομιλίες και για συμφωνίες που αφορούν υλικά ζητήματα ή θέματα ιδιοκτησίας. Οι γυναίκες θα θέλουν να περάσουν περισσότερο χρόνο έξω από το σπίτι τους και θα αναζητήσουν διάφορους τρόπους για να χαλαρώσουν και να διασκεδάσουν.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments