Αθλητισμός

Αντώνης Νικοπολίδης: Ψάχνει μάνατζερ

Αντώνης Νικοπολίδης: Ψάχνει μάνατζερ
Αντώνης Νικοπολίδης: Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας ψάχνει μάνατζερ προκειμένου να τον βοηθήσει να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αντώνης Νικοπολίδης: Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αποτέλεσε έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ήταν ο βασικός γκολκίπερ της Εθνικής ομάδας στο ονειρικό καλοκαίρι του 2004 που συνδυάστηκε με την κατάκτηση του Euro. Μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας, ο Αντώνης Νικοπολίδης αποφάσισε να γίνει προπονητής.

Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού. Κατά καιρούς έχει βρεθεί στο προπονητικό τιμ της πρώτης ομάδας, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις έχει εκτελέσει χρέη υπηρεσιακού τεχνικού. Τα τελευταία χρόνια ήταν στον πάγκο της Εθνικής νέων ωστόσο πήρε πάνω του τον αποκλεισμό από την Αυστρία και δήλωσε παραίτηση. Από τότε ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αντώνης Νικοπολίδης: Ψάχνει μάνατζερ και ομάδα

Σύμφωνα με το Sportime ο έμπειρος τεχνικός βρίσκεται σε αναζήτηση γραφείου μάνατζερ προκειμένου να του είναι πιο εύκολο να βρει ομάδα. Χαρακτηριστικά το δημοσίευμα αναφέρει: Ο Αντώνης Νικοπολίδης (προς τιμήν του) παραιτήθηκε από την… αργομισθία της Εθνικής Ελπίδων, χρεώνοντας στον εαυτό του τον αποκλεισμό στα μπαράζ από την Αυστρία.

Εφεξής, πέρασε το κατώφλι του γραφείου του Κομπότη, αλλά τελικώς δεν συμφώνησε. Πλέον, είναι και σε αναζήτηση εκπροσώπου, ενώ συνεχίζει τα μαθήματα ισπανικών για να ολοκληρώσει το status του όπως αναφέρει η στήλη των «Παρασκηνίων» της έντυπης έκδοσης του Sportime. Μέχρι τώρα ο 48χρονος τεχνικός είχε κοουτσάρει πλην της Ελπίδων μόνο τον Ολυμπιακό. Και εκεί για λίγα ματς είχε κάτσει ως υπηρεσιακός. Συνήθως στον πάγκο βρισκόταν στο πλάι άλλου προπονητή ως βοηθός.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης στην Ελπίδων άρχισε το 2015 και πριν λίγους μήνες έκρινε πως ο κύκλος του εκεί έκλεισε. Να δούμε ποιος θα τον εμπιστευτεί στη συνέχεια να του δώσει μία ευκαιρία. Δεν χωράει αμφιβολία πως οι παραστάσεις του ως παίκτες ήταν πολύ υψηλές. Διακρίσεις με τον Παναθηναϊκό στο Champions League και στο τότε UEFA, πολλοί εγχώριοι τίτλοι και κάποιες σημαντικές ευρωπαϊκές νίκες με τον Ολυμπιακό και πάνω απ’ όλα η κατάκτηση του Euro 2004 στα γήπεδα της Πορτογαλίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments