Αθλητισμός

Μάικ Τζέιμς: Ο Ολυμπιακός, ο Φριντέτ και η 8αδα της Euroleague

Μάικ Τζέιμς: Ο Ολυμπιακός, ο Φριντέτ και η 8αδα της Euroleague
Ο Μάικ Τζέιμς ρωτήθηκε από φιλάθλους στο Twitter και όπως συνήθως απάντησε.

Μάικ Τζέιμς: Ο Αμερικανός γκαρντ, όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια, άνοιξε κουβέντα με τους followers του στο Twitter. Μεταξύ άλλων, κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις για τον Τζίμερ Φριντέτ, τον Ολυμπιακό, αλλά και να κάνει την πρόβλεψή του για την 8αδα της φετινής Euroleague.

“Ο αδελφός μου μπορεί να παίξει. Θα είναι καλός, αν προσαρμοστεί στο μπάσκετ της Ευρώπης και έχει μία καλή σχέση με τον Νικ”, ήταν το σχόλιο του νέου άσου της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μάικ Τζέιμς για τον Τζίμερ Φριντέρ, το νέο μεγάλο αστέρι του Παναθηναϊκού και της Ευρώπης.

Όσο για τον Ολυμπιακό, τόνισε πως πήρε αρκετούς παίκτες χωρίς εμπειρία στην Euroleague.

Όσο για την οκτάδα που προβλέπει για την επερχόμενη Euroleague, έχει μέσα ΤΣΣΚΑ, Φενέρ, Εφές, Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Ζαλγκίρις, Χίμκι και Παναθηναϊκό, αλλά όχι Μιλάνο, σχολιάζοντας παρόλα αυτά πως είναι δύσκολο να γίνει πρόβλεψη, καθώς ομάδες όπως η Μπασκόνια και η Μπάγερν μπορούν να τα καταφέρουν.

Μάικ Τζέιμς: “Το τρόπαιο της EuroLeague να ονομαστεί Κάιλ Χάινς”

Ο Μάικ Τζέιμς και ο Κάιλ Χάινς έπαιξαν μαζί στην Team Hines το καλοκαίρι και τώρα θα ενώσουν τις δυνάμεις τους στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη. Ο Αμερικανός γκαρντ ο οποίος αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της περασμένης σεζόν στη EuroLeague με τη φανέλα της… αποτυχημένης Αρμάνι Μιλάνο, έγραψε στο Twitter πως το τρόπαιο της Euroleague πρέπει να πάρει το όνομα του Κάιλ Χάινς!

Δείτε εδώ το σχετικό ποστ του Μάικ Τζέιμς:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments