Ζώδια

Ταρώ: Οι ερωτικές προβλέψεις για τη Δευτέρα (16/9/19)

Ταρώ: Οι ερωτικές προβλέψεις για τη Δευτέρα (16/9/19)
Ταρώ: Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ερωτικά για τη Δευτέρα 16/9/19.

Ταρώ: Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ερωτικά για τη Δευτέρα 16/9/19.

Κριός Κάρτα: Το τέσσερα των ξιφών

Μπορεί να χρειάζεστε μια χαλαρωτική ημέρα σε σπα. Θα σας βοηθήσει να αναζωογονηθείτε για την εβδομάδα που έρχεται.

Ταύρος Κάρτα: Το εννιά των ράβδων

Πρέπει να κάνετε κάτι που θα σας βοηθήσει να αποβάλλετε τη νευρική σας ενέργεια. Ίσως η γιόγκα να σας βοηθήσει.

Δίδυμοι Κάρτα: Το τέσσερα των ράβδων

Ίσως θελήσετε να κάνετε λίγη φιλανθρωπική δουλειά. Μοιραστείτε αυτά που έχετε βιώσει με άλλους και δείξτε τους ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν. Είστε η ζωντανή απόδειξη ότι η σκληρή δουλειά αποδίδει.

Καρκίνος Κάρτα: Το εννέα των ξιφών

Ίσως να σας βοηθήσει να γίνετε μέλος μιας ομάδας υποστήριξης με ανθρώπους που αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα με εσάς. Με αυτό τον τρόπο δεν θα νιώθετε τόσο μόνοι.

Λέων Κάρτα: Ο Αυτοκράτορας

Ίσως να αναλάβετε έναν ηγετικό ρόλο εθελοντικά. Αυτός θα σας δώσει τον έλεγχο που αναζητάτε, ενώ θα μπορέσετε να επηρεάσετε και τις ζωές όσων έχουν ανάγκη.

Ταρώ Παρθένος Κάρτα: Η Αυτοκράτειρα

Περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Κάντε κάτι που μπορεί να μην κάνετε συνήθως, όπως να παραγγείλετε πίτσα και να φάτε παγωτό ενώ κάνετε μαραθώνιο ταινιών. Απολαύστε τα πράγματα που συνήθως προσπαθείτε να αποφύγετε στη ζωή, γιατί δεν πειράζει να ξεφεύγετε μια στο τόσο.

Ζυγός Κάρτα: Το έξι των πεντάκτινων

Θα διαπιστώσετε ότι όταν βοηθάτε άλλους, αισθάνεστε πλήρεις. Θα ανταμειφθείτε για όλη την προσπάθεια που έχετε κάνει να βοηθήσετε τους άλλους να πετύχουν στη ζωή τους.

Σκορπιός Κάρτα: Ο Άσος των Κυπέλλων

Σκεφτείτε να κάνετε κάτι που θα κάνει τους άλλους ευτυχισμένους. Όλοι περνούν συναισθηματικές κρίσεις, αλλά μπορείτε να είστε εκεί για να κάνετε την ημέρα τους λίγο καλύτερη.

Ταρώ Τοξότης Κάρτα: Ο Ιππότης των κυπέλλων

Μπορεί να σκέφτεστε να στήσετε μια ομάδα βελτίωσης της ζωής εκείνων που έχουν περάσει ίδιες εμπειρίες με εσάς. Δημιουργήστε έναν ασφαλή χώρο, όπου θα μπορούν να έρχονται οι άνθρωποι και να εκφράζονται χωρίς να φοβούνται ότι θα κατακριθούν.

Ταρώ Αιγόκερως Κάρτα: Το εννιά των ράβδων

Πρέπει να δημιουργήσετε μια ομάδα υποστήριξης, που θα είναι ένα ασφαλές μέρος για να εκφράζονται φόβοι και ανησυχίες. Το χρειάζεστε, όσο και όλοι οι άλλοι.

Υδροχόος Κάρτα: Το πέντε των κυπέλλων

Αυτό που κάνατε στο παρελθόν μπορεί να μην ήταν το σωστό για εσάς, αλλά ήρθε η ώρα να προχωρήσετε. Συμμετάσχετε σε κάτι νέο και εξερευνήστε διαφορετικά πράγματα, μέχρι να βρείτε το μέρος που ανήκετε. 

Ιχθύες Κάρτα: Το έξι των ράβδων

Παραμείνετε πάντα επιμελείς στη ζωή, συνεχίστε να βοηθάτε αυτούς που βοηθάτε. Αυτό θα σας δώσει επιτυχίες και θα σας υπενθυμίζει στις δύσκολες στιγμές ότι αυτό που κάνετε κάνει τη διαφορά.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments