Ελλάδα

Δολοφονία βιολόγου: Πάτησα γκάζι και πέρασα από πάνω της

Δολοφονία βιολόγου: Πάτησα γκάζι και πέρασα από πάνω της
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της Αμερικανίδας βιολόγου στην Κρήτη τον περασμένο Ιούλιο.

Σημαντικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 60χρονης βιολόγου Σούζαν Ίτον που τον περασμένο Ιούλιο βιάστηκε και δολοφονήθηκε από έναν 27χρονο.  Σύμφωνα με τις πληροφορίες έχει οριστεί πραγματογνώμονας για να εξεταστεί ψυχιατρικά ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Σούζαν Ίτον ενώ η οικογένειά του προσανατολίζεται ώστε να ορίσει και αυτή τεχνικό σύμβουλο.

Επίσης τις επόμενες ημέρες αναμένεται για πρώτη φορά στις φυλακές Τριπόλεως να πάει να τον δει η σύζυγος και ο πατέρας του οι οποίοι έχουν πάρα πολύ καιρό να τον δουν και να μιλήσουν μαζί του.

Ο 27χρονος στην απολογία του, σύμφωνα με το Star αναφέρει ότι «την είδα στον δρόμο, τη χτύπησα ελαφρά με το αυτοκίνητο από πίσω. Εκείνη γονάτισε με κοίταξε. Τότε θόλωσα, με κατέλαβαν δαιμονικές δυνάμεις, πάτησα γκάζι και πέρασα από πάνω της. Κατέβηκα, την είδα με κομμένο αυτί. Ήταν όμως ζωντανή. Την έβαλα στο πορτ παγκάζ, τη μετέφερα στο καταφύγιο και ασέλγησα πάνω της».

Η ακριβής ώρα θανάτου της άτυχης γυναίκας δεν έχει προσδιορισθεί μέχρι στιγμής. Ήταν ζωντανή ή νεκρή την ώρα που την έριξε στη σπηλιά; Για την υπόθεση έχουν καταθέσει μόνο οι πέντε γυναίκες που είχαν πέσει θύματα του 27χρονου πριν το έγκλημα και οι αστυνομικοί που τον εντόπισαν. Δεν έχει καταθέσει ούτε ένα συγγενικό του πρόσωπο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments