Αθλητισμός

Βίκτωρας Κλωναρίδης: Το όνομά του “παίζει” στο εξωτερικό

Βίκτωρας Κλωναρίδης: Το όνομά του “παίζει” στο εξωτερικό
Βίκτωρας Κλωναρίδης: Ο φορ της ΑΕΚ "αρέσει" σε ομάδες του εξωτερικού.

Βίκτωρας Κλωναρίδης: Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα της “Ώρας των Σπορ”, το όνομα του φορ της ΑΕΚ παίζει πολύ και εκτός συνόρων. Υπάρχουν διάφορα μανατζερικά γραφεία που στέλνουν το βιογραφικό του σε ομάδες εκτός Ελλάδας και σε χώρες που παραμένει ακόμα ανοιχτή η μεταγραφική περίοδος. Οπότε τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί για τον ποδοσφαιριστή ο οποίος ήρθε με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, φαινόταν να χάνει τον βηματισμό του με τον Καρντόσο και πλέον δεν βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των επιλογών του Κωστένογλου.

Πιστεύει στον Γιακουμάκη ο Κωστένογλου

Με την απουσία του Νέλσον Ολιβέιρα λόγω του τραυματισμού του, ο Νίκος Κωστένογλου είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει στην κορυφή της επίθεσης τον Έλληνα επιθετικό. Κόντρα στη Λαμία λοιπόν την περασμένη Κυριακή ο Γιώργος Γιακουμάκης αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο.

Ο νεαρός φορ πάλεψε πολύ κόντρα στους αμυντικούς της Λαμίας, αλλά φάνηκε η έλλειψη ρυθμού και αυτοπεποίθησης. Ο Γιακουμάκης θέλει παιχνίδια στα πόδια του για να καταφέρει να είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο και να αποτελεί την πρώτη λύση πίσω από τον Πορτογάλο επιθετικό, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο προπονητής της Ένωσης πιστεύει πολύ στις δυνατότητες του Γιακουμάκη, καθώς θεωρεί ότι είναι μία πολύτιμη λύση για το ρόστερ της ΑΕΚ. Για το λόγο αυτό αναμένεται να τον ξεκινήσει κόντρα στον Παναιτωλικό, προκειμένου να βρει ρυθμό. Όπως αναφέρει η Sportday, αν η Ένωση κερδίσει κάποιο πέναλτι, είναι πολύ πιθανόν -ανάλογα και το σημείο του αγώνα- να αναλάβει την εκτέλεση ο νεαρός επιθετικός προκειμένου να αποκτήσει αυτοπεποίθηση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments